Dnevni horoskop za 28. decembar 2021: BLIZANCI OKRENUTI PORODICI, VAGE KRITIČARI, JARAC POD STRESOM

Evo šta su vam zvijezde pripremile za utorak, 28. decembar 2021. godine:

Ovan
POSAO: Suzdržite se oko ishitrenih odluka. Preguraćete i ono najnapornije, ne brinite oko toga. Svijesni ste svoje snage ali znate da neko može biti jako nepravedan prema vama.
LJUBAV: Zauzeti koji su imali probleme ponovo će povjerovati u ljubav.
ZDRAVLJE: Trudite se da se zdravo hranite.

Bik
POSAO: Pokrenite temu novca tamo gde treba. Preuzeli ste veliku odgovornost na više polja i sada morate da se nosite sa tim i pokažete svoju snagu.
LJUBAV: Otpustite negativnu energiju i prepustite se uživanju.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa pojačanom nervozom.

Blizanci
POSAO: Okrenite se usavršavanju sebe. Okrenuti ste porodici, partneru i svemu onome što vas ispunjava. Ne dozvolite da vam iko kvari raspoloženje.
LJUBAV: Lijepe promjene na polju ljubavi.
ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

Rak
POSAO: Zaokupite se novim idejama i potrudite se da ih sprovedete u djelo. Izborićete se sa mnogim “demonima”, sa onim što vas muči i oko čega vagate već neko vrijeme.
LJUBAV: Nađite neku sredinu, kompromis… Potrudite se da vam sa partnerom trenuci budu ispunjeni emocijama i poštovanjem.
ZDRAVLJE: Neki od pripadnika znaka mogu osjećati nervozu u večernjim satima.

Lav
POSAO: Posao ostavite tamo gdje radite, ne donosite ga kući ni u mislima. Posvetite se onima koji vas vole. Jedan novi i uspješan ciklus je pred vama. Budite iskreni prema drugima i možete očekivati pozitivna dešavanja.
LJUBAV: Promjena ponašanja u partnerskim odnosima na bolje.
ZDRAVLJE: Smanjite slatkiše.

Djevica
POSAO: Teško vam je da uklopite poslovno i privatno. Očekuje vas niz dobrih, ličnih, dogovora, koji će rezultirati povoljnom klimom koju bi trebalo da iskoristite za budućnost.
LJUBAV: Mnogi će se odlučiti na velike promene.
ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima kod starijih.

 

Vaga
POSAO: Promijenite stav koji imate prema ljudima. Održavajte dobre odnose sa ljudima koji su vam potrebni. Suzdržite se od toga da kritikujete bespotrebno.
LJUBAV: Ubrzano! I pomirenja i sukobi.
ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim organima.

Škorpija
POSAO: Motivisani ste ali smatrate da zaslužujete bolje u svakom smislu. Izdržljivi ste i borbeni ali samo na prvi pogled. istina je da ste jako ranjivi i da vam treba podrška.
LJUBAV: Nemojte se boriti za dominaciju. Prepustite se.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kostima.

Strijelac
POSAO: Mudrije odlučujte. Ako ste bezbolno riješili neke teme i prevazišli problem, sada se potrudite da ne upadate u nove konflikte ili rasprave.
LJUBAV: Mutni odnosi i tajne neće vam donijeti ništa dobro.
ZDRAVLJE: Uvedite se u red kada je ishrana u pitanju.

Jarac
POSAO: Borba za finansijsku nezavisnost. Ako ste pod stresom, potrebno je da nađete način da se opustite, a ne da potpirujete sopstvene loše misli i procene.
LJUBAV: Vi kao da imate potrebu za nekom slobodnijom ljubavnom pričom.
ZDRAVLJE: Stres je okidač za loše zdravstveno stanje.

Vodolija
POSAO: Osjećate olakšanje kada je posao u pitanju. Imate jaku potrebu za druženjem i izlascima. Hvata vas neki vid nervoze koji projektujete oko sebe, pa vas mnogi gledaju ispod oka.
LJUBAV: Tajni “obožavalac”… Da li ga primjećujete?
ZDRAVLJE: Stabilno.

Ribe
POSAO: Povucite se iz razgovora koji nemaju posao za temu. Ne učestvujte nikako u ogovaranjima danas. Ne trošite svoju mentalnu energiju na neke nebitne ljude. Okrenite se sebi i svom životu na najpozitivniji mogući način.
LJUBAV: Možda ćete morati partneru da objasnite neke svoje postupke. Samo bez nervoze.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.