Dnevni horoskop za 28. april: Vodolijama je ljubavni život prava španska sapunica

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV:

Strastveni ste i skloni flertu. Potrudite se da se fokusirate na partnera, ako ste u vezi. Ne ulazite u rasprave. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo ili neka avantura.

POSAO: Pred umjetnicima, ljekarima, naučnim radnicima su sjajne mogućnosti. Također, uspješni bi trebali biti i oni koje se bave bilo kakvim vidom trgovine. Sretno!
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Bit ćete mnogo razdraganiji, sigurniji u sebe, ali i u određenoj mjeri i tajanstveni. Pred vama je sve ono o čemu jedan Bik sanja. Uživajte!
POSAO: Pred inače sporim i studioznim Bikom, dosta je problema sa novcem. Stoga, morat ćete da obavljate obaveze nabrzinu, iako vam to nije u prirodi. No, pred vama su i nove poslovne mogućnosti. Nasreću, vi ste spremni da uđete u nešto novo.
ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Ako ste u vezi sa Lavom ili Strijelcem, teško da će vaš privatni život ostati van mete tračeva. Bez obzira na sve, jednostavno izazivate veliku pažnju okoline koja se jako trudi da sazna šta se dešava u vašem ljubavnom životu. Ako ste slobodni, i tad ćete biti predmet različitih špekulacija. Budite pribrani i strpljivi.
POSAO: Uspjet ćete da odradite mnogo toga što ste planirali. To bi vam moglo donijeti sjajne šanse na poslovnom planu, a i sami ćete pokazati veliku inicijativu. Vaša intuicija i brojni prijatelji bit će vam od velike koristi. Uspjeh je pred vama!
ZDRAVLJE: Moguć pad imuniteta.

RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Pred vama su fatalni dani po pitanju ljubavi, novih veza, pomirenja. Ipak, pazite da vam se ne dopadne neko ko je sklon porocima, te pazite kome šaljete poruke i kakvog sadržaja.
POSAO:  Vama bi zaista, nakon dugo vremena, moglo krenuti nabolje. U najmanju ruku, riješit ćete neki problem u vezi sa nekretninama. Uz to, uspjet ćete izvojevati podršku okoline. Sretno!
ZDRAVLJE: Pazite se povrede na ulici.

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Iako imate veliku potrebu za ljubavlju, vaš ljubavni život je prilično nesređen, a vi skloni promjenama raspoloženja. Moguće je da padnete pod utjecaj osoba koje raspolažu neprovjerenim informacijima i koje vam mogu prenositi vijesti koje nisu tačne, a odnose se na vašeg partnera. Pazite kome ćete vjerovati!
POSAO: Što se posla tiče, bit ćete i više nego oduševljeni idejama i prilikama kojima vas “zasipaju”. Od velike pomoći će vam biti Bikovi, Rakovi, Vage, Ribe. Jaka intuicija daje vam spremnost da se upustite u velike i značajne projekte sa strancima.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte i smanjite obroke.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Postali ste mnogo nestrpljiviji nego inače. Niste svjesni da ste veoma autoritativni i da postavljate visoke kriterije kada su partneri u pitanju. Mnogi se plaše vašeg komentara ili misle da vam nisu dorasli, kako intelektualno tako i statusno. Prispitajte sami sebe!
POSAO: Imat ćete potrebu da donosite brzopotezne odluke. Vama će vladati želja da se po svaku cijenu uključite u posao koji bi mogao da vam donese veliku zaradu. Izloženi ste i velikim pritiscima. Pazite kakve odluke donosite!
ZDRAVLJE: Moguć pad imuniteta.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Nekome je stalo da vas fascinira. Pokušaji da se to dogodi su do sada rezultirali neuspjehom, naročito ako se radi o Ovnu, Škorpiji ili Lavu, pa ćete i dalje biti prilično ravnodušni prema njihovim daljim naporima da vas osvoje. S druge strane, vi i dalje očekujete osobu koja će biti u stanju da vam bude “par”. Sretno!
POSAO: Želite da dobijete pomoć od saradnika, ali morate da je zatražite. Potrudite se da se usredsredite na neke promjene koje možete da napravite, nemojte da se držite sigurnog puta. Vrijeme je da iskoristite nove poslovne prilike.

ZDRAVLJE: Smanjite uzimanje slatkiša.

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Moguće je da nekome dugujete izvinjenje i da ste svjesni da ste možda nekoga povrijedili. Pokušajte to riješiti.
POSAO: Predstavnici vašeg znaka uglavnom rješavaju brojne finansijske probleme. Veoma ste aktivni na svim poljima. Dok se drugi bave rješavanjem sitnih problema i svakodnevnim trivijalnostima, vi ste vizionar i gledate daleko ispred drugih. Sretno!
ZDRAVLJE: Pazite se oštrih predmeta.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Možete doći u situaciju da se dvoumite između dvije podjednako atraktivne osobe ili da razmišljate o nastavku veze koja je došla u neku vrstu krize.
POSAO: Bit ćete veoma angažovani i opterećeni pokušajem da što prije realizujete svoje planove. No, trebalo bi ipak da budete oprezni ako namjeravate da sklapate poslove sa onima koje smatrate prilično napornim partnerima.
ZDRAVLJE: Pazite se na ulici.

JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, bit ćete prilično nemirni. No, znajte da imate mogućnost da doživite veliku ljubav i da budete u vezi s nekim ko je veoma postojan u osjećanjima i kome ste neka vrsta opsesije. Iako vas iskustvo iz prošlosti koči, vi imate potrebu baš za takvom ljubavi.
POSAO:  Bit će prepreka, ali sve ciljeve ćete uspješno ostvariti. Sretno!
ZDRAVLJE: Hronično ste umorni.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Vaš ljubavni život je prava španska serija u kojoj ima svega a najviše vaše neodlučnosti u pogledu toga kako bi trebalo da svoj život organizujete. Želite sve, odmah i ne dozvoljavate da vam bilo ko stavlja primjedbe na stil života, naročito ne stalni partner. Saberite se i postavite prioritete!
POSAO: Spremni ste da uđete u nov posao. Bit ćete spremni i da rizikujete, ako treba, i da se upustite u prilično naporan posao u kome se nećete najbolje snaći, naročito ako ste veoma mladi ili ste na početku karijere. Budite oprezni u rukovanju novcem.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede u sportu.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Vaši najbliži smatraju da je vaš život prilično haotičan i da ne znate šta hoćete. Moguće da ne odobravaju vaš izbor ili pokušavaju da na vas vrše pritisak. Razmislite!
POSAO: Ako tražite posao, pazite da ne uđete u firmu koja je u nekoj vrsti kolapsa. Dobro se raspitajte o svojim pravima, jer čak i ako se radi o dobroj firmi može se desiti da vam neko da pogrešne informacije o nečemu veoma bitnom. Oprez!
ZDRAVLJE: Pazite se povrede u domu.

aura.ba

error: Content is protected !!