Dnevni horoskop za 27. septembar 2022: Blizancima ljubav, Djevicama konflikti!

Ovan

Dnevni horoskop vam predviđa nedostatak koncentracije koja može mnogo da vas košta. Vodite računa o ugovorima koje potpisujete, savjet je da dobro sve provjerite. U ljubavi je sve mirno, ali vam malo smeta osjećaj stagnacije.

Bik

Danas je konačno došao dan da odmorite i uživate u svim postignutim rezultatima. Zadovoljni ste kako sve teče, a možete očekivati novčani dobitak. Po glavi vam se vrzma osoba iz prošlosti, iznenadiće vas poruka ili poziv od nje.

Blizanci

Ne pružajte veliki otpor u sukobu mišljenja koji imate sa svojim nadređenima. To može samo da vam odmogne, a i bio bi red da shvatite i priznate svoje greške. Ljubav cvjeta, slijedi ozbiljan razgovor sa partnerom o planovima za budućnost.

Rak

Muči vas to što važne odluke donosite vodeći se emocijama, a ne razumom. Ne brzajte, napravite dobar plan i organizaciju, naročito ako imate privatan biznis. Problemi u vezi ili braku su neminovni, obratite pažnju na treću osobu koja se miješa u vaš odnos.

Lav

Konačno rješavate finansijski dug, stiže pomoć od jednog člana porodice. Krajem dana možete očekivati lijepu vest koju ćete proslaviti sa prijateljima, to ste dugo čekali. Imate mnogo ponuda za ulazak u vezu, ali čini se da su vaši kriterijumi mnogo visoki.

Djevica

Dnevni horoskop je u znaku prepreka, rasprava ili konflikata većih razmjera. Danas je moguće da ćete napraviti “čistac” kada su ljudi iz vašeg okruženja u pitanju. Prija vam pažnja koja dobijate od osobe suprotnog pola, čeka vas sjajno iznenađenje!

Vaga

Ne obazirite se na prošlost, tako ništa ne možete da postignete. Vaš trud primjećuju nadređeni i napredak će usljediti mnogo brže nego što ste očekivali. Danas vodite računa u saobraćaju i spremite se za novo poznanstvo koje će vam pomutiti razum.

Škorpija

Danas stiže poslovna ponuda od osobe koju ste upoznali preko zajedničkih prijatelja. Dvoumićete se, ali vi nikada ne griješite ako se vodite intuicijom. Zapali ste za oko osobi iz mjesta u kom živite, pružite šansu. Možda je vrijeme za novu ljubav.

Strijelac

Brojne promjene stižu kada je posao u pitanju. Bespotrebno brinete, samo vas “ubija” neizvjesnost koju osjećate. Čini se da partner ne razumije vašu ambiciju i želju za napredovanjem, pa su svađe neizbježne. Dobro razmislite šta želite.

Jarac

Vagate između karijere i ljubavi, a to je znak da nešto ne štima. Ne bi trebalo da se odričete onoga što volite, samo napravite listu prioriteta. Partner bi trebalo da vas podrži u vašim ambicijama, a danas vas očekuje dug i pomalo iscrpljujući razgovor.

Vodolija

Imate sreće što vam drugi mnogo pomažu finansijski, ali to nije razlog da se opustite i ne radite ništa. Danas možete da potražite otvorene mogućnosti za nova radna mjesta, a ta promjena bi odlično uticala i vaše raspoloženje. Prija vam solo status.

Ribe

Dnevni horoskop je u znaku sjajne energije! Prenijećete je na sve ljude oko sebe i zapamtite: kako zračite, tako i privlačite! Smješi se nova ljubav, ali sa dosta prepreka koje morate zajedno da prevaziđete!