Dnevni horoskop za 27. mart/ožujak

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Neki će biti zaljubljeni, drugi će se samo dobro provoditi. Uglavnom, vrijeme je odlično za sve mlade Ovnove.
POSAO: Obratite pažnju na svoj poslovni stil ili način izražavanja. Većinu poslovnih ciljeva možete da ostvarite zahvaljujući dobroj procjeni i kroz uspješnu saradnju. Stoga, proširite svoje kontakte u različitim pravcima.
ZDRAVLJE: Odlično kondicijsko stanje.

BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Mnogi pripadnici ovog znaka mogli bi osjetiti poriv ljubavi i strasti prema nekom do svojih kolega (kolegica) ili bi se ljubav mogla razviti na radnom mjestu.
POSAO: Važno je da uložite svoj maksimum, kako biste ostvarili prioritetne ciljeve i bolju poziciju među saradnicima. Očekuju vas, kao nagrada, značajna poboljšanja u finansijskom smislu ili dodatne povišice.
ZDRAVLJE: Osjetljivi su vam bubrezi.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV:  Vaš društveni život će postati bogatiji, a vaši se odnosi poboljšati. Zato samo naprijed, izlazite i družite se tražeći svoju srodnu dušu, odnosno, zabavljajte se u društvu svog partnera (partnerice) do mile volje.
POSAO: Važno je da napravite dobar izbor. Nakon test situacija, očekuje vas ubrzano napredovanje.
ZDRAVLJE: Poboljšanje kondicije.

RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Vjerojatno ćete malo zahladiti odnose ili ćete se distancirati od voljene osobe. Motivacija za ljubav će vam splasnuti, a moguća je i poneka greška u koracima u ljubavnom životu.
POSAO: Do izražaja dolazi vaš praktičan duh ili sposobnost efikasnog djelovanja. Važno je da se uspješno prilagodite na nove zahtjeve i uslove poslovanja. Efikasnost u poslovnim kontaktima predstavlja vaš glavni adut. Iskoristite ga!
ZDRAVLJE: Mnogo stresa.

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Komunikacija s partnerom (partnericom) postat će sve bogatija i sve strastvenija. Mnogi će tek sada naći prave riječi kojim će odlično znati izraziti svoju ljubav.
POSAO: Očekuju vas različita poboljšanja, odnosno poslovno unaprjeđenje. Nema razloga za lažnu skromnost i profesionalnu nesigurnost.
ZDRAVLJE: Bez većih promjena.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Ulazite u fazu kad će vam biti najvažnije da učvrstite svoje privatne odnose i na tome ćete i poraditi. Ponekad će to izazivati i određenu nervozu ili stres, jer ćete pod svaku cijenu željeti biti sigurni da vas druga strana podržava i voli, ali ne inzistirajte na dokazima ljubavi, jer bi time mogli ugroziti solidan odnos.
POSAO: Potrebno je da završite posao koji će vam donijeti određene povlastice i dugoročniji efekat.
ZDRAVLJE: Što više opuštanja.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Ako ste još sami, eto prave prilike da zavedete svakog do koga vam je imalo stalo. Računajte na to da će vas mnogi gledati kao ikonu, jer ćete imati posebnu karizmu, pa će se činiti kao da imate moć nad drugima.
POSAO: Podstičite proširene oblike saradnje, kako biste pravilno riješili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja.
ZDRAVLJE: Pod pritiskom ste, odmarajte se!

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Svakako ćete biti inspirisani da istražujete sve one skrivene i nedokučive vibracije koje postoje ili koje mogu postojati između dvije osobe, pa ćete u tom pravcu i djelovati.
POSAO: Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, važno je da se nalazite u trendu novih događaja spremni na različite vidove promjena ili na mogućnosti usavršavanja.
ZDRAVLJE: Nemirni snovi.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV:  Mnogi će preko prijatelja naići na srodnu dušu ili će svoj odnos s voljenom osobom u već postojećoj vezi usmjeriti u jedan ležerniji tok, a ugodan za oboje.
POSAO: Očekuje vas dodatni priliv kreativne energije i dobre mogućnosti. Pratit će vas “faktor sreće”, ali pokažite da imate dobru volju za kreiranjem dugoročnijeg uspjeha.
ZDRAVLJE: Bez većih problema.

JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Ili ćete izgubiti jači interes za ljubav i posvetiti se karijeri, ili ćete postati prava cjepidlaka koja stalno povećava svoje zahtjeve prema voljenoj osobi. Samo smireno.
POSAO: Očekuje vas niz korisnih susreta koji nagovještavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite.  Sretno!
ZDRAVLJE: Bit ćete podložniji stresu.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Idealne su večeri za duboka razmišljanja i zanimljive razgovore u kombinaciji s izmjenom nježnosti. Uživajte!
POSAO: U nastojanju da odložite neke obaveze, nema potrebe da ostavljate pogrešan utisak. Uz lične interese koje želite da ostvarite, neminovno je da opravdate i nečije poslovne kriterijume. No, bilo kako bilo, očekuju vas uspješni rezultati.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Ako već jeste u vezi, potrebno je da svoja ljubavna očekivanja smanjite na minimum. Ako ste još sami bit će vam bolje nego da ste u vezi. Tek toliko da znate.
POSAO: Budite uporni i dosljedni u svojim namjerama. Oslonite se na “zdravu logiku” i na podršku koju dobijate od provjerenih saradnika.
ZDRAVLJE: Očekuju vas umor i frustracije.

(aura.ba)

error: Content is protected !!