Dnevni horoskop za 27. mart 2022: Ovnu nova ljubav na pomolu, Rakovi misle o selidbi…

Ovan

Nedostatak samopouzdanja može spriječiti neke da daju sve od sebe na poslovnom planu. Neki od vas možda planiraju kupovinu vozila ili uređaja i pravo je vrijeme da to i učinite. Nova ljubav je na pomolu, i to neko koji je karakterno veoma sličan vama.

Bik

Dobro isplanirajte svoj odmor da biste ostali u okviru budžeta. Vaši pokušaji da se stabilizujete na finansijskom planu će imati djelimičan uspjeh. Nema razloga da sumnjate u svoje potencijale kada je ljubav na pitanju, partner će biti oduševljen vašim gestom.

Blizanci

Ovo je povoljan dan za sklapanje ugovora o imovini. Prijatelj će vas motivisati da usvojite zdraviji način života, a to će vam prijati jer vam je potreban i mali predah na poslu. Očekujte poziv za romantičnu večeru od osobe koja vam se dopada.

Rak

Postoji velika šansa da se u narednim danima ozbiljnije pozabavite idejom o selidbi. Želite dodatne prihode, a u tome vam stiže pomoć prijatelja. Sukob sa partnerom nastaje onda kada uvidi da ne mislite i da ne želite isto.

Lav

Oni koji doživljavaju krizu novca mogu odahnuti, jer novac uskoro pristiže. Vaše “slavljeničko” raspoloženje može biti pokvareno zbog nezainteresovanosti partnera. Pojačajte unos vitamina kako bi očuvali imunitet.

Djevica

Prihvatanje nečije pomoći na poslu može vam pomoći da uhvatite korak sa drugima. Novac koji dolazi iz neočekivanih izvora brzo će se potrošiti, zato se ne oslanjajte na prihode koji sami pristižu. “Teški” ste svom partneru, pretjerujete u zamjerkama oko sitnica.

Vaga

Na finansijskom planu, možda ćete danas biti prilično srećni. Pauza od posla će se pokazati kao osvježavajuća i opuštajuća. Teško vam je da pronađete vrijeme za partnera i zbog toga će sukob mišljenja biti neizbježan.

Škorpija

Kontrola nad vašim finansijama prije nego što se upustite u bilo šta veliko je izuzetno važno. Nastavite da radite tempom kao i do sada, jer vas očekuja napredak u novčanom smislu, ali i kada je u pitanju pozicija. Imate potrebu da se udaljite od partnera, budite iskreni.

Strijelac

Natupila je kriza kada je posao u pitanju, muči vas monotonija. Osjećate da ste predani previše, a da malo dobijate za svoje zalaganje. Danas ćete vjerovatno uživati u prelijepom izlasku sa partnerom, makar danas zaboravite na probleme koje imate.

Jarac

Papirologija u vezi sa imovinom uskoro će biti završena,a bićete u mogućnosti da prevaziđete nepovoljnu situaciju na poslovnom polju. Uskoro vas očekuje važan profesionalni zadatak. Ne volite iznenađenja, ali spremite se na jedno koje nikako niste očekivali – partner nešto “kuva”.

Vodolija

Ovo nije najbolje što možete da date od sebe kada je posao u pitanju. Fali vam vjetar u leđa, oslonac, podrška, iscrpljeni ste. Ne zapostavljajte privatni život, krećite se, jer ćete samo tako upoznati srodnu dušu.

Ribe

Izbjegnite putovanje ukoliko ste ga planirali. Posao može da pričeka, ali bilo bi dobro da odmor koji imate, provedete u krugu porodice. Niste zainteresovani za romantiku, ali će vam ipak prijati od strane partnera.