Dnevni horoskop za 27. maj 2022.

Ovan

Previše ste zauzeti poslom, kao da vam ne ostaje vremena za ljubav, imate mnoštvo planova i misli na pameti. Ali ne zaboravite, nije dovoljno samo reći ljudima šta želite od njih, već i pokazati šta ste spremni da im ponudite. Prisjetite se šta je vaša osnovna motivacija i držite je se.

Bik

Dan će vam biti ispunjen ljubavlju i romantikom, ali ne dozvolite da vam “ružičaste” naočare zamute razum. Imate i važnije stvari na pameti, i cilj koji morate da ostvarite. Prijepodne je posvećeno ciljevima, popodne i veče ostavite za ljubav.

Blizanci

Odličan period za novac, dnevni horoskop vam predviđa dobitak ili dobru investiciju. S partnerom razmišljate o sljedećem koraku u vašoj vezi, i ispunjeni ste optimizmom. Cijelog dana imaćete “dosadnu” glavobolju.

Rak

Zodiac signs inside of horoscope circle astrology and horoscopes concept

Želite da budete kreativni danas, ali kako pokušate da se posvetite svojim idejama, tako iskoči neka neodložna obaveza. Pomalo ste frustrirani zbog toga, ali je bolje da hobije ostavite za vikend. Dnevni horoskop kaže da je dobar dan za sve koji razgledaju novi životni prostor.

Lav

Budite skromni danas, iako vam to nije u karakteru, nije dobar dan za “busanje”. U ljubavi budite praktični, nemojte da se zanosite, i ostvarićete rezultat koji želite. Pripazite da se ne ukočite ako planirate fizičku aktivnost.

Djevica

Dnevni horoskop vam predviđa da cijeli dan želite da provedete u oblacima. Sanjarenje vam vrlo prija, ali da li vam previše odvlači pažnju od onoga što realno morate da uradite? Djevice koje nisu u vezi žele malo da prošire krug u kojem traže partnera.

Vaga

Neće vam sve ići glatko danas, dnevni horoskop predviđa prepreke i nesuglasice, ali ne brinite. Uz malo fokusa i dobre namjere, kao i strpljenja, iz svake situacije ćete izaći kao pobjednik. Uveče budite romantični!

Škorpija

Imate nesporazum sa nekom dragom osobom, moguće je da je iz vašeg kruga prijatelja. Dobro razmislite da li je njegov razlog dovoljan za ugrožavanje prijateljstva, ili je ta osoba samo tvrdoglava? Ponekad je bolje pustiti da se stvari stišaju same od sebe i dati im vremena.

Strijelac

Dobar je dan za trošenje novca ako ste planirali kupovinu, “svrbi” vas novčanik! Ipak, povedite i partnera i onda zajedno odaberite najbolju ponudu, nemojte da srljate. Mogući su problemi s varenjem.

Jarac

Dnevni horoskop predviđa da će Jarčevi željeti da se posvete sređivanju kuće, ne pukom čišćenju, već premještanju predmeta i namještaja koji koriste svakog dana. Ovo može da bude i zabavna avantura udvoje, ako živite zajedno. Jarčevi koji nisu u vezi će shvatiti kome se dopadaju.

Vodolija

Odličan dan ako planirate da tražite povišicu ili unapređenje, zvijezde su na vašoj strani. Sijate i puni ste samopouzdanja, iskoristite taj nalet dobre energije da uljepšate svoj život. Uveče će vam prijati druženje s prijateljima, a možda bude povoda i za slavlje!

Ribe

Nešto vas nervira u ljubavi, i dnevni horoskop predviđa da ćete “uroniti” u posao kako ne biste morali da razmišljate o tome. Ali, nije ni to najbolje rješenje, kada niste raspoloženi, odjednom vam smetaju čak i ljudi koje inače volite. Probajte da barem par sati provedete nasamo i opustite se, odmah ćete shvatiti šta je rješenje problema.