Dnevni horoskop za 27. maj 2021: Ribe iscrpljene, Strijelcima prilika za zaradu, Blizanci se zabavljaju

 OVAN (21.3.-20.4.)

POSAO: Izgubit ćete strpljenje na radnom mjestu zbog odnosa sa pretpostavljenim. Na optužbe ćete reagovati eksplozivno i previše direktno, a naknadno će se ustanoviti da greška nije bila vaša.  I u porodici su moguće manje razmirice, ali će one brzo prestati. Budite obazrivi sa okolinom i čuvajte se sopstvene impulsivnosti.

LJUBAV: Ako ste u vezi budite obazrivi sa vašim partnerom jer ćete na riječima biti oštri, te ćete kasnije žaliti zbog izrečenog. Nestrpljenje koje inače imate u ovom periodu će biti pojačano.Oni koji nisu u vezi imaju šansu za interesantno poznastvo i mogućnost da započnu vezu koja će u početku biti više avantura.

ZDRVLJE: Budite oprezni u saobraćaju i čuvajte se povreda.

 BIK (21.4.-21.5.)

POSAO: Poslovi će vam biti stabilni, ako nesto počinjete u ovom periodu daće trajne rezultate i stabilne prihode u budućnosti. Oni koji podižu kredite neka gledaju sta potpisuju.

LJUBAV: Prema partneru ćete biti suzdržani i teško ćete pokazivati svoje osjećaje. Ne dozvolite da vas brige i problemi udalje od partnera, pokušajte se opustiti i obnoviti bliskost između vas.

ZDRAVLJE: Relativno stabilno, neke hronične tegobe će se pojavljivati periodično, mogu se pojaviti tegobe sa rukama ili disajnim organima.

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

POSAO: Nećete biti previše zainteresirani za razvoj događaja na poslu, ali to vam neće izazvati nikakve probleme. Mnogo  će vas privlačiti opuštanje i zabava.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku treba da budu tolerantniji i strpljiviji sa svojim bračnim partnerom. Ne ulazite u nepotrebne sukobe koji su ionako prolazne prirode. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju aspekte za ulazak u brak, te ako ste u zadovoljavajućem odnosu nema potrebe da odugovlačite sa donošenjem ovakvih odluka.

ZDRAVLJE: Ne koristite lijekove na svoju ruku.

 

RAK (22.6.-22.7.)

POSAO: Odnosi na radnom mjestu biće vrlo osjetljivi, saradnici će biti skloni nezadovoljstvu i konfliktima koje treba maksimalno izbjegavati da ne biste sami sebe doveli u nezavidnu situaciju.  Ako ste bez posla imat ćete priliku za saradnju i ulazak u poslovno partnertvo koje obećava.

LJUBAV: Ako ste u vezi pokušajte da svog partnera ne izlažete pritiscima i nepotrebnim zahtjevima, uzdržite se od komentara i od navike da kontrolišete situaciju

ZDRAVLJE: Uradite detaljne preglede ako imate bilo kakve tegobe i budite disciplinovni u sprovođenju terapije.

LAV (23.7.-22.8.)

POSAO: Loša organizacija kako vaša tako i onih sa kojima sarađujete osjetiće se na poslovnom planu što će rezultirati nervozom i napetosću. Nije vrijeme za promjene, a uzdržite se i od bespotrebnih komentara o šefovima i stanju u firmi. U nekim situacija poslušajte svoju intuiciju.

LJUBAV:  Odgovarat će vam velika društva i bučne zabave.

ZDRAVLJE: Koristite redovno terapiju ukoliko je imate, oni koji su zdravi neka prekontrolišu zube, mogući su problemi sa skeletom.

 

DJEVICA (23.8.-22.9.)

POSAO: Vrijeme je da pokušate da napustite stari model ponašanja i da uvedete neke promjene u posao koji obavljate, problemi na koje nailazite kao i prepreke koje ste imali u posljednje vrijeme ne treba da vas obeshrabre i da vas stave u poziciju da odustanete.

LJUBAV: Oni koji su u braku ili u dugoj vezi imaće nesuglasica u odnosu zbog tvrdoglavosti ili principijalnosti tamo gdje principima nije mjesto. Treba da se napravi kompromis i ustupci i sa jedne i sa druge strane, iako će to u suštini više ići preko vašeg partnera.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na crijeva i na metabolizam jer ste skloni nerviranju. Mogući su i problemi sa zglobovima na nogama i cirkulacijom.

VAGA (23.9. – 22.10.)

POSAO: Ovo je vrijeme kada ćete donositi važne odluke po pitanju posla i kada će vam biti veoma bitno da spojite korisno i lijepo. A imaćete i mogućnosti za to, te ono što vam je bilo hobi lako možete pretvoriti u isplativ biznis.

LJUBAV: Oni koji su u stabilnoj i dugoj vezi razmišljat će o braku, odluke koje su sada donešene ne treba da budu ishitrene već da prođe jedan period u kome postoji vrijeme za sazrijevanje onoga o čemu se razmišlja.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na noge i stopala, te na cirkulaciju.

ŠKORPIJA (23.10.-21.11)

POSAO: U poslu i karijeri postavit ćete čvrste temelje ali ono sto je bitno da znate jeste da ne ulažete u suviše rizične poduhvate. Sve što radite treba da bude realno i sa osnovom da bi moglo da traje u vremenu. Imate potencijal da ostvarite plodnu suradnju sa osobom koja vam to već jedan period nudi, te budite fleksibilni i otvoreni u tom pravcu.

LJUBAV: Postoji tendencija sukoba i nerazumijevanja i sa vaše strane i od partnera . Bićete dogmatični i dosta tvrdoglavi, i teško ćete opraštati. Slobodne osobe će imati fatalne susrete nabijene energijom.

ZDRAVLJE: Nervoza i nestabilnost nervnog sistema uticat će na spavanje i odmor. Mogući su padovi i lomovi ekstremiteta.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

POSAO: Imaćete priliku da zaradite više od onoga što je do sada bilo uobičajeno, ali se to kod vas ne zadržava dugo.

LJUBAV: Potreban vam je osjećaj bliskosti i zajedništva, pa ste spremni zaboraviti na neke propuste koje je učinio vaš partner. Mogući su manji nesporazumi zbog troškova. Oni koji nisu u vezi za sada nemaju mogućnost da ostvare nešto stabilnije.

ZDRAVLJE: Problemi zbog preosjetljivog stomaka.

JARAC (22.12.-20.1.)

POSAO: Oni koji žele da mijenjaju mjesto na kome rade, jer su nezadovoljni, imaće za to vrlo brzo priliku, a oni koji u potpunosti mijenjaju profesiju sada neka na tome porade. Izbjegavajte neprijatno vraćanje na staro i sukobe koji će lebdjeti u vazduhu.

LJUBAV:  Postoji mogućnost da neki Jarčevi pretrpe gubitke na polju emocija i izazovu iznenadne svađe koje vode u prekide. Budite svjesni svoje napetosti i potisnutih bijesova jer će to isplivati kad tad u vidu verbalnih sukoba i teških riječi koje se kasnije ničim ne mogu popraviti.

ZDRAVLJE: Psiha je osjetljiva, provjerite mjesto na kome spavate. Takođe, ishrana moze biti problem stomačnih tegoba i lošeg varenja.

 

VODOLIJA (21.1.-18.2.)

POSAO: Uskoro ćete se koncentrisati na planove koji treba da donesu konkretne rezultate. Ovo je period u kome se za vas dešavaju posebne stvari i imaće dugoročni efekat na vaš život te se potrudite da sagledate situaciju u cjelini, a ne samo segmente.

LJUBAV: Obzirom da većina pripadnika ovog znaka uživa u riziku, sada će za isto imati niz prilika. Oni koji su u braku biće u raznim iskušenjima kojima će tesko odolijevati. Ipak budite obazrivi jer se neki odnosi mogu kasnije jako iskomplikovati i postati teret koji se teško nosi.

ZDRAVLJE:   Napetost će rasti a tim i nervoza.

RIBE (19.2.-20.3.)

POSAO: Poslovni planovi će vam se ostvarivati sporije nego što ste predvidjeli, a to će vas prilično uznemiriti. Vjerovatno je jedan od razloga vaša premorenost i iscrpljenost.   Potrudite se da se rješite dugovanja u što kraćem roku.

LJUBAV: Uočit ćete da vaša romatika i dalje ne ustupa mjesto relnosti, i ne odustaje od ideala. Ali ipak je vrijeme za izvjesnu dozu opreza jer odnosi sa voljenom osobom mogu se jako iskomplikovati.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su i dalje aktuelni, potrebno vam je više rekracije.

 

error: Content is protected !!