Dnevni horoskop za 27. juni 2021: OVAN UZNEMIREN, DJEVICU MUČI NESANICA, RIBI NEOČEKIVAN SUSRET

Evo šta su vam zvijezde pripremile za nedjelju, 27. juni 2021. godine:

OVAN
POSAO: Dugo čekate na neku informaciju i veoma ste uznemireni zbog neizvjesnosti. Danas ili u najkraćem periodu vam se može posrećiti. Iskoristite dan, dobar je što se poslovnih aspekata tiče.
LJUBAV: Ono što sada tražite je sloboda, a ne da vam partner nameće svoju volju. Potrebno je da razmislite da li uopšte želite da ostanete u vezi.
ZDRAVLJE: Pričuvajte se povreda i padova.

BIK
POSAO: Sve poslove obavljate sa nevjerovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko povjerenje. Nemojte da ga prokockate.
LJUBAV: Miješate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dvije stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osjećanjima, neko bi mogao da bude jako povrijeđen zbog toga, možda čak i vi.
ZDRAVLJE: Loša vam je cirkulacija.

BLIZANCI
POSAO: Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od povjerenja.
LJUBAV: Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba. Ako ste u dugoj i lijepoj vezi, ni ne razmišljajte o nikakvim avanturama, mogle bi se loše završiti.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

RAK
POSAO: Ako je vaš posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, danas ćete sklopiti dobar posao i ostvariti svoje planove. Oni koji nisu te sreće danas će provesti prosječan dan.
LJUBAV: Krijete svoja osjećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Razmislite dobro da li je to nešto što vam je potrebno. Danas ćete imati priliku da se predstavite u pravom svjetlu.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

LAV
POSAO: Danas imate mogućnost da po prvi put ostvarite važne kontakte sa važnijim ljudima i sebi obezbijedite bolji položaj. Iskoristite šansu, predstavite se u najboljem svjetlu.
LJUBAV: Veoma emotivno reagujete na partnerove riječi i imate utisak da je voljena osoba mnogo dominantnija od vas. Samo prolazna faza je u pitanju, sve to potiče samo iz vaše glave.
ZDRAVLJE: Uravnotežite ishranu.

DJEVICA
POSAO: Situacija na radnom mjestu se mijenja na bolje. Narednih dana ćete osjetiti veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Iskoristite podršku na najbolji način – predanim radom.
LJUBAV: Skloni ste pretjeranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gdje je problem, vidjećete da ste vi ustvari problem.
ZDRAVLJE: Muči vas nesanica.

VAGA
POSAO: Potražite ponudu za još jedan honorarni posao, jer možete ostvariti značajne kontakte upravo na taj način. Niste dovoljno iskorišteni, i sami to znate.
LJUBAV: Skloni ste melanholiji i povlačenju u sebe. Situacija na emotivnom planu je monotona, ali dobrim djelom ste sami krivi. Iskoristite današnji dan da oživite vašu vezu.
ZDRAVLJE: Osjetljivo vam je grlo.

ŠKORPIJA
POSAO: Izuzetno ste opterećeni promjenama koje su se desile. Danas možete biti prijatno iznenađeni obrtom situacije. Po završetku radnog dana ostavite posao i obaveze sa strane i ne razmišljajte o njima.
LJUBAV: Pokušajte da definišete svoje želje i očekivanja. Tako ćete partnera usmjeriti kako da se ponaša. Oni koji su trenutno u potrazi za partnerom bi mogli da imaju zanimljiv dan.
ZDRAVLJE: Ne ignorišite tegobe koje imate, već posjetite ljekara.

STRIJELAC
POSAO: Pokušajte da svoje nezadovoljstvo ne pokazujete pred saradnicima, jer biste mogli da iskoriste trenutak i otežaju vam situaciju. Budite mirni u svim situacijama, i dobrim i lošim.
LJUBAV: Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da zapadne u krizu. Ovaj dan je kao stvoren da opet oduševite voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

JARAC
POSAO: Danas je bitno da imate dobru taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rješenja. Idite ka svom cilju, ne dajte da vam se išta spriječi na tom putu.
LJUBAV: Zaljubljeni ste i djelujete sretno zbog toga, mada ipak malo više udovoljavate sebi. Ovo je idealan dan da tu grešku ispravite i date se partneru onoliko koliko bi on volio.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

VODOLIJA
POSAO: Očekuje vas pomoć starije i uticajne osobe. Uspješan dan za one koji se bave javnim zanimanjem. Gledajte da sve obaveze završite danas.
LJUBAV: Ne razmišljajte o prošlosti, jer to za vas nije dobro. Prošlost nije bila dobra, zato je i prošlost a ne sadašnjojst. Okrenite se nekome ko bi mogao da ostvari vaša očekivanja.
ZDRAVLJE: Lako se zamarate.

RIBE
POSAO: Situacija na poslu nije najbolja, ali bez obzira na to, potrudite se da budite uporni i istrajni u svom radu. Doći će bolji dani i za vas.
LJUBAV: Može se dogoditi sasvim neočekivani susret koji bi na vas ostavio snažan utisak. Vaša očekivanja se ostvaruju. Oni koji su u vezi će provesti jako interesantan dan.
ZDRAVLJE: Bez promjena.