Dnevni horoskop za 27. juli 2018: Biku partner okreće leđa, Djevica sanja o promjenama u ljubavi, Strijelac sve bliže inostranstvu…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za petak, 27. juli/srpanj 2018. godine: Ovnu potrebni savjeti, pred Blizancima sjajna poslovna prilika, Rak pod emotivnim pritiskom, Lav ima problema sa svojim egom, Vaga nervozna, Škorpija tajnovita, Jarac želi stabilnu vezu, Vodoliji napredak u karijeri, Ribe očajne.

OVAN
POSAO: Danas očekujte mnogo bolji tretman od kolega. Ne dopuštajte jednoj Škorpiji da vam pokvari dan jer uviđa bolje uslove rada kod vas.
LJUBAV: Na emotivnom planu možete da osjetite određenu dozu zamora. Poslušajte savjet iskusnijih ljudi, naročito jedne Ribe kada su emocije u pitanju.
ZDRAVLJE: Bilo je i lošijih dana

BIK
POSAO: Ukoliko ste spremni mnogo toga da postignete za kraće vrijeme, ne odustajte od cilja ukoliko budete naišli na određene prepreke.
LJUBAV: Partner vam je okrenuo leđa i vi to ne možete da podnesete. Birate nešto bolji ambijent za sebe i u tome bolje partije.
ZDRAVLJE: Manja nervoza.

BLIZANCI
POSAO: Sjajna prilika danas da proširite svoju poslovnu mogućnost, kako Jupiter obećava. Ne otežavajte sebi poslovnu šansu ako se bude uvidjela jača konkurencija.
LJUBAV: Pojačane emocije se naziru iz prostog razloga jer vam Vanera pruža osjećaj sigurnosti i dovoljno dobar stav da nešto realizujete na emotivnom planu ukoliko ste sami.
ZDRAVLJE: Provjerite hormonski status.

RAK
POSAO: Kada je u pitanju porodični biznis danas i narednih dana budite spremni na veća ulaganja. Morate da osjetite veću satisfakciju ukoliko budete nekome pomogli.
LJUBAV: Ne otežavajte sebi stvari ukoliko partner bude uvidio da nemate namjeru da nešto konkretno uradite. Osjećate veći pritiak na emotivnom planu.
ZDRAVLJE: Opuštajte se.

LAV
POSAO: Vaša srčana priroda vas dovodi u stav lidera i tako ćete se postaviti. Ne želite nešto posebno da realizujete ukoliko nemate saradnike koji vas slijede.
LJUBAV: Ne otežavate put kao realizacijiji. Na ovom segmentu problem je vaš ego koji ipak ne dozvoljava da se neke stvari konačno riješe mirnim putem. Partner je neumoljiv.
ZDRAVLJE: Pojačano lupanje srca. .

DJEVICA
POSAO: Počastvovani ste onim što ste čuli od kolega. Stav da vrijedite vas podiže za nekoliko stepenika više. Ne odričete se ni dodatnih obaveza.
LJUBAV: Koliko preferirate slobodne veze i danas ćete imati priliku da sretnete osobu sličnog razmišljanja. Ne odgovara vam samo kliše od ranije. Skloni ste promjeni.
ZDRAVLJE: Odlično.

VAGA
POSAO: Pojačana tenzija kod onih koji trenutno ne rade se pojačava. Preporučuje se da otputujete na kratko i zaboravite na trenutne probleme.
LJUBAV: U slučaju da ste sami i da se pojavi jedna osoba možete da izvedete zaključak da ništa nije slučajno. Prihvatite izazov koji vam se nudi.
ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA
POSAO: Učinit ćete mnogo toga da neke stvari promijenite na svom poslovnom segmentu iz nekog razloga koji je samo vama poznat. Pomalo ste tajanstveni.
LJUBAV: Isuviše ste rasijani i ne pokazujete dozu emocija koje vam se pružaju od strane partnera. Želite slobodu.
ZDRAVLJE: Osjećate veliki pritisak.

STRIJELAC
POSAO: Imate pretenzije prema inostranstvu. Vaše zanimljive ideje su dovoljno zanimljive i za tržište van vaše matične države.
LJUBAV: Volite da se postavite dosta zavodnički. Ukoliko vas interesuje jedan jarac nećete imati dovoljno razloga za takvo ponašanje.
ZDRAVLJE: Pojačajte imunitet.

JARAC
POSAO: Vaša zaduženja traže malo fleksibilniji stav. Morat čete mnogo toga da rješavate na nivou dnevnih obaveza prije nego što krenete drugim putem.
LJUBAV: Osnova vaših emocija jeste stabilna veza kojoj stremite. Ne pokušavajte da se otvoreno postavljate kada se još nisu desili određeni aspekti.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

VODOLIJA
POSAO: Ne marite za ostale koliko vam je bitan napredak u karijeri. Isuviše ste inovativni za sredinU u kojoj provodite svoj radni dan.
LJUBAV: Osoba na koju čestu mislite može da vam pruži malo više podrške, jer benefična energija Venere je nešto što ste odavno čekali.
ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
POSAO: Niste loše raspoloženi ali smatrate da sve može mnogo bolje. Pokazujete dovoljno strpljenja kada su asistencije kolega u pitanju, ali ipak se ne zadovoljavate takvvim tretmanom.
LJUBAV: Kada je jedna Djevica u pitanju možete da se upustite u romansu. Pojačane emocije prema partneru koji ne zaslužuje takav tretman vas vodi u očaj.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.