Dnevni horoskop za 27. decembar 2020: BIK LOŠE PROCJENJUJE, LAV PAZI NA DOSTOJANSTVO, VODOLIJA POSTAVLJA GRANICU

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za nedjelju, 27. decembar 2020. godine.

Ovan
POSAO: Važno je da sačuvate pozitivnu inspiraciju ili jaku volju u društvu saradnika. Pažljivo osmislite svoj kompletan nastup i nemojte dozvoliti da neko pogrešno tumači Vaše ideje i poslovne interese.
LJUBAV: Nema razloga da se ponašate suviše zahtjevno pred voljenom osobom. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

Bik
POSAO: Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešnu procjenu i loše rješenje. Pažljivo provjeravajte različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. Lako je napraviti propust u sadašnjim okolnostima.
LJUBAV: U društvu voljene osobe osjećate zanos koji Vas inspiriše na neke neobične ideje. Posvetite pažnju zajedničkim temama i uskladite svoje potrebe, ako želite da poboljšate odnos.
ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

Blizanci
POSAO: Novi problemi sa kojima se suočavate na poslovnoj sceni zahtjevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i posredovanje u različitim poslovnim fazama.
LJUBAV: Svoju pažnju posvetite nekoj interesantnoj temi ili osobi koja Vas inspiriše na dobro emotivno raspoloženje. Umijete da napravite sjajan izbor.
ZDRAVLJE: Dobro.

Rak
POSAO: Vaše ideje nailaze na pozitivnu reakciju i neko pohvaljuje Vaš način rada. Stalo Vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite različite kriterijume o uspešnoj saradnji.
LJUBAV: Ukoliko priželjkujete novi emotivni uzlet ili uzbudljivu zabavu, učinite sve što je potrebno da privučete nečije interesovanje. Upotrijebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom koju sada osjećate.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Lav
POSAO: Neko Vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da Vam nametne odredjena pravila ponašanja. Potrebna Vam je bolja kontrola u poslovnim susretima.

LJUBAV: Očekuje vas razgovor sa bračnim partnerom. Vi ste prilično zabrinuti za finansije, a partner je opušteniji.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kostima.

Djevica
POSAO: Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovno-finansijskoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na konsultaciji sa pouzdanim saradnicima.
LJUBAV: Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osjećanja i naklonost.
ZDRAVLJE: Dobro.

Vaga
POSAO: Vaša motivacija ili ponašanje djeluju skoro besprekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju Vaše intelektualne ili praktične sposobnosti u društvu saradnika.
LJUBAV: Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama, postoji mnogo razloga za novu radost.
ZDRAVLJE: Dobro.

Škorpija
POSAO: Imate dobar predosjećaj, ali ne uspijevate pravilno da rastumačite neobične signale ili neke skrivene poruke. Ne treba da brinete zbog različitih komentara, svako od saradnika ima pravo na svoje mišljenje i na poslovne prioritete.
LJUBAV: Različite osobe privlače Vašu emotivnu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara Vašoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi i svojoj okolini.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Strijelac
POSAO: Sačuvajte prisebnost duha u nekim situacijama, jer svako ima pravo da pogriješi. Prihvatite nečije izvinjenje, kao »pozitivan signal« za buduće dogovore o zajedničkim investicijama i poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Nema razloga da nečije ponašanje procjenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati Vaše namjere.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

Jarac
POSAO: Susret sa jednom osobom djeluje negativno na Vaše raspoloženje, stoga odbijate predlog ili ponudu o poslovno-finansijskoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami i bez nečije asistencije.
LJUBAV: Neko privlači Vašu pažnju, ali još uvijek nijeste donijeli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osjećate najviše proističe iz Vašeg nepoverenja. Potrebno je da se glasno izjasnite.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

Vodolija
POSAO: Važno je da se ne zanosite prevelikim ambicijama. Pokušavate da povučete jasniju granicu izmedju dobrog i neprofesionalnog ponašanja. Medjutim, osoba koja Vam zadaje dodatne probleme neće odustati od svojih namjera.
LJUBAV: Trenutak je da promijenite neka ustaljena pravila ponašanja u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za dodatnu zabrinutost samo zato što nemate potpunu kontrolu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Ribe
POSAO: Suviše očekujete od nečijih obećanja i spremni ste da prihvatate određeni stepen poslovnog rizika. Ponekad je teško ostvariti dobar poslovni kompromis. Na žalost, okolina ima drugačije mišljenje i neko koristi stroge kriterijume.
LJUBAV: Oslanjate se na svoju intuiciju, na osnovu »sitnih detalja« iz zajedničkog života primjećujete partnerovo nezadovoljsto. Bolje je da prećutite ono što naslućujete.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.