Dnevni horoskop za 27. avgust 2017: Ovnu potrebna mudrost, Rak bi mogao upasti u ljubavni trougao, Djevica nervozna…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za ponedjeljak, 27. avgust/kolovoz 2018. godine: Biku se udvara osoba iz okruženja, Blizancima stiže iznenađenje, Lav u konfliktima sa voljenom osobom, Vaga u oblacima, Škorpiji pojačano “šesto čulo”, Strijelac optimista, Jarac oprezan, Vodolija pogrešno procjenjuje, Ribe šarmiraju.

OVAN
POSAO: Danas morate biti mudriji, jer u okruženju imate osobu koja vam odjednom pravi teškoće i vrši pritisak na vas da se drugačije postavite. Ne upuštajte se u rizične poduhvate, jer vam se to može obiti o glavu.
LJUBAV: Ostanite ponosni u razgovoru sa partnerom i dajte do znanja da možete da pobijedite trenutni problem, ali samo ako su obje strane zainteresovane da nađu rješenje.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom

BIK
POSAO: Stiže vam zanimljiva ponuda, koja zvuči privlačno. Ali, vi sve “vagate”. Želite da na pravi način odgonetnete misteriozni znak neke osobe i da ostanete optimista na radnom mjestu. Diskretno se raspitajte o svemu popričajte sa kolegama od povjerenja.
LJUBAV: Neko iz neposredne blizine vam se udvara. Obradujte dragu osobu poklonom koji već dugo želi i vjerujte joj zato što zaslužuje.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

BLIZANCI
POSAO: Pred vama je izuzetno uspješan radni dan. Želja za pohvalama podstiče vas na savršeno zalaganje na radnom mjestu. Kolege primjećuju da ste predani poslu.
LJUBAV: Na emotivnom planu slijedi vam novo iznenađenje. Šta god da se dogodi, ostanite pribrani, a naročito ako dođe do nekog konflikta sa partnerom koji je danas moguć. Pripazite se nekih nerazriješenih situacija od ranije, bolje ih prećutite nego da ulazite u raspravu.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

RAK
POSAO: Ne nervirajte se zbog oprečnih stavova u kolektivu. Iako većina misli da je vaš prijedlog pravi, ne mogu svi imati isto viđenje pojedinih stvari. Budite strpljivi i ne odustajte od vaših stavova.
LJUBAV: Udvaranje vam stiže sa više strana i to vam imponuje, ali vodite računa da ne biste dospjeli u ljubavni trougao. Pripazite se konflikata sa bliskim osobama.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

LAV
POSAO: Nemojte biti preoštri prema kolegi koji je napravio grešku već popričajte uz razumijevanje i nadu da će naredni radni zadatak biti bolje odrađen.
LJUBAV: Pokušavate flert sa nekim i imate loš utisak da suprotna strana nije zainteresovana. Imajte strpljenja sa partnerom, danas su mogući manji konflikti, na vama je da ih razriješite na razuman način.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

DJEVICA
POSAO: Manji konflikt na početku radnog vremena učiniće vas nervoznim, pa ste nepristupačni za kompromis o poslovnom poduhvatu. Vrijeme je da potražite pomoć kolege sa više iskustva.
LJUBAV: Nepovjerljivi ste i niste u stanju da se opredijelite iako postoji više osoba kojima se sviđate. Jasno recite šta mislite da ne biste nekome ulivali lažnu nadu.
ZDRAVLJE: Više spavajte.

VAGA
POSAO: Treba biti optimističan, ali i objektivan. Ne budite u oblacima. Neko iz kolektiva vas namjerno dovodi u neprijatne situacije i neće prestati dok se ne usprotivite.
LJUBAV: Vezano za ljubav, unesite u vezu izvjesna osvježenja i promjene. Nema razloga za brigu. Bitno je da pravilno razmotrite postupke osobe iz okruženja. Osoba koju volite želi da vas poštedi nerviranja.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA
POSAO: Previše vjerujete nečijim riječima i želite da se upustite u poslovni poduhvat sa neizvjesnim ishodom. Neće biti jednostavno da usaglasite stavove i prihvatite rješenje koje bi zadovoljilo interese obje strane.
LJUBAV: Šesto čulo vam govori da nešto muči osobu koju volite. Ali, to što ste primijetili zadržite za sebe, bar za sada. Ne ulazite nipošto danas u konflikte.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

STRIJELAC
POSAO: Bitno je da u razgovoru sa kolegama ostanete optimistični i motivisani. Oprezno isplanirajte kako ćete iznijeti svoj stav i na vrijeme objasnite sve da vas neko ne bi shvatio na loš način.
LJUBAV: Budite malo fleksibilniji prema partneru. Treba da prođe izvjesno vrijeme da bi neke stvari bile sasvim definisane.
ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim putevima.

JARAC
POSAO: Ne dopustite da neko manipuliše vašim poslovnim odlukama i ne vjerujte svemu što čujete. Greška je vrlo moguća i zato provjeravajte sve što radite više puta.
LJUBAV: Blizina partnera vas motiviše na kreativnost. Razgovor sa njim je ono što vam je potrebno sada jer koliko god da vam prija, partner je veoma osjetljiv.
ZDRAVLJE: Nesanica.

VODOLIJA
POSAO: Najnovije teškoće koje su na pomolu pobijedit ćete ako se maksimalno usredsredite na posao i oko sebe okupite kolege od povjerenja. Dozvolite sebi da budete vođa ovog puta.
LJUBAV: Nemojte suditi o osobi iz blizine na osnovu jednog njenog gesta. Može se desiti da upravo ta osoba bude neko ko će biti sudbinski vezana za vas.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

RIBE
POSAO: Isplanirali ste mnogo toga lijepog i to se kolegama sviđa. Nailazite na odobravanje. Sada samo strpljivo privedite poslove kraju i trudite se da unaprijedite posao.
LJUBAV: Ako tragate za zanimljivom avanturom, potrudite se da nekoga šarmirate, a ako ste u vezi, ne bi bilo loše da priredite romantičnu večeru za dvoje.
ZDRAVLJE: Bez promjena.