Dnevni horoskop za 27. april 2021: Blizanci raspoloženi, Djevica odmara, sjajan dan za Ovna

OVAN
Posao
Usporen tempo vam ne ide na ruku. Morate da se strpite kada su dati tranziti u pitanju. Pokušajte da pomognete kolegama, koje su naučile na vašu podršku. Imaćete dovoljno dobar plasman, koji ćete odlično naplatiti.

Ljubav
Budite dovoljno obaviješteni o bitnim datumima kada je vaš partner u pitanju, možda slijedi jedno prijatno iznenađenje.

Zdravlje
Odlično ovaj put.

BIK
Posao
Vaša materijalistčka strana je ovaj put, motivacionog karaktera. Imate dovoljno dobar stav za onaj dio posla, koji vam donosi mnogo bolji finansijski status. Bićete dovoljno dobro raspoloženi za ono što vam slijedi na poslovnom planu.

Ljubav
Vaše emocije su nešto što ne možete izbjeći, kada je osoba pored vas u pitanju. Vaše simpatije su na mjestu.

Zdravlje
Osjećate pojačanu tenziju.

BLIZANCI
Posao
Imali ste na umu da promijenite mnogo toga u svom poslovnom ambijentu, ali ćete ovaj put biti u boljoj poziciji koja vam pruža jasan put kojim ćete krenuti dalje. Ukoliko uvidite da se povremene promjene dešavaju bez većeg uticaja ne paničite, jer tako mora biti sa planetom Uran.

Ljubav
Bićete u odličnom raspoloženju bez većih tenzija, danas. Ukoliko ste sami nećete paničiti, jer imate čime da se zabavite. Potencirajte svoju kreativnost.

Zdravlje
Povremena glavobolja.

RAK
Posao
Situacija u kojoj se nalazite nije na zavidnom nivou. Biće i boljih dana. Ukoliko ste se oslonili na pogrešne ljude ne paničite već ste naučili lekciju više. Merkur vam je lošije postavljen, pa dogovore i komunikaciju zaboravite danas.

Ljubav
Nemate dovoljno motiva da se pomjerite sa tačke gdje ste trenutno. Možete da se više družite sa ljudima, koji vam imponuju. Ne dozvolite da vam neko oduzima energiju bez veće potrebe.

Zdravlje
Skloni ste samokritici.

LAV
Posao
Pokušavate da nađete prikladne riječi za svoje postupke. Kolege uočavaju vašu gramzivost i ne žele da dijele dio zarade sa vama. Možda ste sami krivi za takav stav drugih ljudi. Loše raspoloženje ovdje može da igra veliku ulogu, ne donosite danas značajne odluke.

Ljubav
Imali ste poneku lošu opasku koju ste uputili partneru. Niko vam nije rekao da se to ne cijeni. Pomalo ste egocentrični.

Zdravlje
Problem sa srcem.

DJEVICA
Posao
Imali ste običaj da razložite svoje poslovne aktivnosti na više dijelova, ovaj put želite da učestvujete u finansijama na osnovu cijelog projekta. Taj stav vam protežira planeta Jupiter. Nemate drugi izbor osim onoga koji vam se plasira.

Ljubav
Pomalo ste iritantni prema partneru. Emocije vam nisu u prvom planu koliko poneki poslovni plan na kome trenutno radite.

Zdravlje
Pokušajte da se odmorite.


VAGA
Posao
Kada su u pitanju polje inostranstva i vaše polje finansija, može se reći da su isprepleteni. Vaše pretenzije na druge države u poslovnom smislu su odlično kotirane. Možete biti iznenađeni podrškom partnera, koji dobijaju dio novca.

Ljubav
Vaša emotivna strana je za sada u mirnoj luci. Nemate napade ljubomore ili panike, koliko vas povremena iznenađenja pomalo iritraju.

Zdravlje
Želite spokojan dan.

ŠKORPIJA
Posao
Koliko budete prisutni na poslu, toliko ćete moći da multiplicirate svoju novčanu situaciju. Bićete u odličnom ambijentu, koji vam pruža mnogo više komfora. Ne morate da se upuštate u neprijatnosti drugih ljudi, kolege su u svom svijetu.

Ljubav
Pomalo iritirate svoje okruženje svojim emocijama. Stalo vam je do osobe koja je daleko od vas. Pokušavate da se snađete i zakažete sastanak za neki drugi put.

Zdravlje
Nervoza.

STRIJELAC
Posao
Ukoliko ste student ne odlažite ispite koje ćete imati u narednom periodu. Dan je pogodan za pisanje ciljeva koje želite da postignete pa se skoncentrišite na segment koji po vašem mišljenju nije toliko zadovoljavajući.

Ljubav
Očekujte prijatan susret sa jednim Lavom. Imate šta da kažete jedno drugom i ne morate da se beskonačno trudite, kako bi znali da zavedete osobu koja vam se dopada.

Zdravlje
Iritiraju vas ideje drugih ljudi.

JARAC
Posao
Imali ste dovoljno vremena za svoj život i probleme. Riješili ste mnogo toga. Danas ćete praviti jedan solidan rezime vaših prethodno urađenih aktivnosti, jer one imaju šta da vam kažu ovaj put.

Ljubav
Uviđa se značajna ljubavna priča u narednom periodu. Imaćete priliku da se dobro zabavite. Ukoliko ste sami ne morate da se dvoumite oko izbora koji vam se nudi.

Zdravlje
Imate odličan dan pred sobom.


VODOLIJA
Posao
Koliko dajete toliko od saradnika očekujte. Može vas poneka osoba iz vašeg okruženja pomalo razočarati u onome što trenutno možete da uvidite. Bićete pod nečijom strogom kontrolom. Ne morate da padate uvijek u vatru.

Ljubav
Trenutna situacija ne ide u pravcu vaše satisfakcije, možete biti u drugom planu kada je partnerovo ponašanje u pitanju.

Zdravlje
Potrebno vam je više vitamina.

RIBE
Posao
Kada su u pitanju vaše poslovne transakcije na inostranom tržištu znate da se izborite za svoja prava. Morate da se borite sa problemima, još neko vrijeme. Ne morate da se dvoumite oko donošenja bitnih odluka.

Ljubav
Imate partnera koji je uviđajan i koji vam povlađuje. Danas ste sretni. Zračite pozitivnom energijom.

Zdravlje
Nemate velike probleme.