Dnevni horoskop za 26. maj 2021: Ovnu prilika za ljubav, Rakovi raspoloženi, Škorpijama fali novca…

Pronađite svoj znak i saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Sretno ljubavno razdoblje je pred svim Ovnovima. Zvijezde kazuju da je slobodnim Ovnovima naročito povećana mogućnost početka stabilnih veza. Stoga, otvorite oči i ne dozvolite da vam prilika za ljubav promakne iz vidokruga. Što se tiče Ovnova u vezama, u narednom periodu bit će jako zadovoljni.

POSAO: Imat ćete podršku Marsa, planete koja simbolizuje hrabrost, izdržljivost i poduzetnost.  Stoga, nastojte to što bolje iskoristiti na poslu, i to za dugoročnije rezultate. Savjet – ne postavljajte sebi nerealne ciljeve!

ZDRAVLJE: Solidno.

BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Bik je, ne zaboravite, znak šarma, odnosno znak lijepih ljudi, sklonih lijepom. Ugodan je u svakom društvu, pažljiv prema okolini, ali i romantičan. To će  biti posebno naglašeno. Slobodni bi se mogli zaljubiti, a vezani vjenčati, ili dobiti prinovu.

POSAO: Zvijezde vam osiguravaju pomoć utjecajnih ljudi, pravnika, profesora, ali i prijatelja. Iskoristite to, dobro će vam doći, naročito ako se bavite javnim poslovima – finansijama, pravom ili pak filozofijom.

ZDRAVLJE: Bez problema.

 

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Strast i glamur ulaze na velika vrata u vaš život. Ako ste u kompliciranoj vezi, potrudit ćete se da taj odnos učinite jednostavnijim i prihvatljivijim za obje strane, oslanjajući se na zdravu logiku.

POSAO: Iako ćete se osjećati svemoćno, shvatit ćete da zapravo ne znate tačno šta želite postići na profesionalnom planu. Sjedite i porazgovarajte sami sa sobom, te pokušajte kreirati neki dugoročniji plan.

ZDRAVLJE: Posvetite više pažnje prehrani.

 

 RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV:  Bit ćete odličnog raspoloženja, lijepo ćete izgledati, i bit ćete jako sretni u ljubavi. Ovo vrijedi i za slobodne Rakove koji traže svoju “drugu polovicu” i za one u vezama/braku.

POSAO: Počinje razdoblje kada ćete uspješno “sanirati” štete nastale u prethodnom periodu. Na vidiku su izvijesni novčani dobici, povećanje imetka, te društvenog ugleda.

ZDRAVLJE: Jačajte imunitet.

 LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Oni koji su u drugoj značajnoj vezi ili pred drugim brakom, mogu očekivati uvećenje porodice, odlazak u drugi grad, državu. No, ipak možete biti skloni raspravama, posebno neki navodni prijatelji mogu pokušati da vrše utjecaj na vas.

POSAO: Pred vama je dan poprilične borbe. No, neće sve “lađe” potonuti, jer pred vama su neke dobre poslovne ponude.

ZDRAVLJE: Bez većih promjena.

 DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Što se ljubavnog života Djevica tiče,   sve će biti u najboljem redu. Ljeto donosi ne samo visoke temperature, nego i toplinu u vaše ljubavne odnose. Oni koji su u vezama uživat će kao nikad prije, a slobodne Djevice, uz malo truda i šarma, konačno će dobiti ono što žele. Sretno!

POSAO:  Sve muke s novcem, nekretninama, sudovima, poslom – okončavaju se na najbolji mogući način. Svi vaši poslovi će krenuti ka uspjehu, što će rezultirati povećanjem vašeg ugleda. Samo naprijed!

ZDRAVLJE: Ne budite hipohondar!

 VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Morat ćete se suočiti sa svojim i partnerovim “demonima”, izvlačeći stvari iz prošlosti. Miran i staložen pristup donijet će najviše dobra, uz razumijevanje partnerovih problema.

POSAO: Bit ćete odličnog raspoloženja i puni elana i volje za nove radne pobjede. Očekujte značajnu materijalnu dobit, čak i neka javna priznanja. Bit će tu i nekih manjih smetnji i prepreka, ali smirenošću i koncentracijom ćete ih savladati.

ZDRAVLJE: Pripazite na zdravlje.

 ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Pred vama je čarobno razdoblje na polju romantičnih veza. Svaki slobodni Škorpion će moći pronaći partnera prema svojim najskrivenijim željama. Naravno, bilo bi dobro ne iskorištavati novostečeni šarm na baš svakome koga sretnete, nego se fokusirajte na svoje želje i pronađite pravu osobu.

POSAO:  Mogla bi vam se desiti nestašica novca. No, budite oprezni, pa nemojte posuđivati, niti uzimati kredite. Na poslu sada ne radite na promjenama. Šta reći, nego “strpljen-spašen”.

ZDRAVLJE: Pokušajte se više odmarati.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Nažalost, ovaj period nije baš “vaše vrijeme” za rješavanje emocionalnih problema. Na trenutke će vam se činiti da se nalazite u bezizlaznoj situaciji. Ovo vrijedi i za slobodne i za Strijelce u vezama.

POSAO: Nasreću, što se poslovnog segmenta vašeg života tiče, tu neće biti problema. Pred vama je izrazito sretan dan. Merkur je na vašoj strani. Riješit ćete se dugova, povećati zaradu, pa vam novac neće biti briga.

ZDRAVLJE: Manja kriza.

  JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Više nećete biti toliko zavisni od partnera, nego ćete samostalno izraziti svoje potrebe i zatražiti da ih poštuje, što će partner prihvatiti bez puno pogovora. Takav pristup donijet će vam divno cijelo ljeto, puno romantike i ljubavi, što će vašu vezu postaviti na potpuno nove osnove.

POSAO: Uspijete li postati i ostati ozbiljni i mudri, mirno ćete proći kroz period koji je pred nama. Jupiter će vam biti izvrsno aspektiran, pa ćete odlično zarađivati, te značajno povećati imovinu i ugled.

ZDRAVLJE: Odmor, san i lagane šetnje.

 VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Izgledate odlično, a tako se i osjećate. Zvijezde prognoziraju da ćete taj sjaj zadržati tokom cijelog ljeta, pa se potrudite što više biti s partnerom. Tako ćete izgladiti sve dosadašnje nesuglasice i obnoviti vezu na novim temeljima.

POSAO: Pred vama su novi izazovi. Vaša kreativnost se raspiruje, tako da ćete sve što radite uspješno podići na potpuno novu kvalitativnu razinu i oduševiti kolege i saradnike. Ma koliko se trudili, nećete moći zaustaviti svoj mozak.

ZDRAVLJE: Jako stabilno.

 

 RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Vrlo je velika vjerovatnost da ćete početi sretnu i dugotrajnu vezu. Sve će vam to biti dobro.

POSAO:  Sklopit ćete važne ugovore i poslovne aranžmane. Moguće i putovanje.

ZDRAVLJE: Smiruju se hronične bolesti.