Dnevni horoskop za 26. juni 2021: OVAN SE ZAVARAVA, LAV NAPET, VODOLIJA U ZABLUDI

Evo šta su vam zvijezde opripremile za subotu, 26. juni 2021. godine:

OVAN
POSAO: Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji vas sputavaju.
LJUBAV: U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.
ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja.

BIK
POSAO: Izgleda kao da vam saradnici zamjeraju, da lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite poslovnu samovolju. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće vas da izmirite svoje finansijske obaveze.
LJUBAV: Uporno pokušavate da uđete u nečiji »ljubavni trag« ili da odgonetnete neke dileme koje vas prate. Razmislite, možda malo i petjerujete.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI
POSAO: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze vaše znanje i praktično iskustvo.
LJUBAV: Stalo vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrijebite svoje skrivene adute kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

RAK
POSAO: Nema potrebe da se suviše eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima.
LJUBAV: Dobar dan za one koji su trenutno slobodni! Osjećaćete novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom.

LAV
POSAO: Djelujete energično i ne dozvoljavate da neko nepravedno kritikuje vaše poslovne rezultate. Umjesto da se takmičite u odnosu sa poslovnim rivalima, promijenite svoj stil ponašanja.
LJUBAV: Neophodan vam je porodični mir i partnerovo razumijevanje, kako biste ostvarili potpunu psihološku ravnotežu. Nemojte potiskivati svoje želje, slobodno izrazite ono što mislite i osjećate.
ZDRAVLJE: Napetost.

DJEVICA
POSAO: Imponuje vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno povjerenja u vaše znanje ili sposobnosti. Dobre procjene i mudre odluke donose novi uspjeh.
LJUBAV: Ukoliko se vaša osjećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Uljepšajte svoj intimni život, tako sto ćete djelovati dovoljno zanosno i privlačno na partnera.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

VAGA
POSAO: Stalo vam je da pridobijete nečije povjerenje u poslovnim krugovima, djelujete veoma promišljeno u različitim situacijama. Jasno vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo mijenjaju.
LJUBAV: Čini vam se da neko strogo kontroliše vaše ponašanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namjere.
ZDRAVLJE. Osjećate se dobro.

ŠKORPIJA
POSAO: Po oprobanom receptu ponavljate poznata pravila u poslovno-finansijskoj saradnji, tako da vas očekuju uspješni rezultati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lijepih i korisnih stvari u različitim pravcima.
LJUBAV: Nedostaje vam početni zanos ili emotivna hrabrost, da u potpunosti izrazite svoje namjere pred voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte zagušljive prostorije.

STRIJELAC
POSAO: Djelujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite svoje ciljeve, Vaša snalažljivost donosi sjajne rezultate. Praktičan duh i preduzimljivost garantuju uspešne rezultate na različitim stranama.
LJUBAV: Partner pokušava da vas nagovori na svoje planove, ali vi se nalazite u poziciji da postavljate uslove ili ljubavna pravila.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

JARAC
POSAO: Opterećeni ste novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Nemate dovoljno strpljenja za saradnike koji usporavaju poslovni dogovor.
LJUBAV: Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali čini vam se kako ne možete lako da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja vas udaljavaju. Onda prekinite sa analizama.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

VODOLIJA
POSAO: Imate utisak da se nalazite ispred drugih i da vam predstoji novi uspjeh. Potrebno je da se pravilno organizujete kako biste ostvarili uspjeh na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da vas neko ometa ili usporava.
LJUBAV: Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim emotivnim očekivanjima.
ZDRAVLJE: Kontrolišite krvni pritisak.

RIBE
POSAO: Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju, stoga kategorično insistirate na svojim namjerama. Na sreću djelujete veoma ubjedljivo na okolinu, tako da njihove reakcije potvrđuju vaša očekivanja.
LJUBAV: Budite dovoljno diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije vaše tajne namjere. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje.
ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.