Dnevni horoskop za 26. juli 2020: RAK ZAHTJEVAN, ŠKORPIJA RAZOČARANA, RIBE KASNE…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za nedjelju, 26. juli 2020. godine
OVAN
POSAO: Osjećate poveći gubitak. To mogu da budu i vaše lične investicije koje ćete u velikom stilu primijeniti u narednom periodu kada su vaša lična zalaganja u pitanju.
LJUBAV: Ne morate da popuštate partneru i da se osjećate dovoljno bolećivo, kada su određeni ustupci u pitanju u onoj mjeri u kojoj se vi možete bolje snaći
ZDRAVLJE: Solidno, ovaj put.

BIK
POSAO: Ukoliko ste pomislili da ste izašli iz krize, možete se nadati i novom vidu poslovanja sa osobom, koja vam je dovoljno otvorena kada su zajednički stavovi u pitanju.
LJUBAV: Nije loša ideja da izađete i da se provedete u večernjim satima, jer ste neko ko umije da iskoristi dosta kvalitetno svoje vrijeme.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

BLIZANCI
POSAO: Ustupci koje činite su izuzetni i neko vas cijeni zbog toga. Možete da očekujete dosta solidnu situaciju na polju posla, jer ste na tome dovoljno radili.
LJUBAV: Pokazujete poveću zainteresovanost prema osobi na koju često mislite. Ne krijete osjećanja, u svakom slučaju.
ZDRAVLJE: Imunitet vam je slabija strana.

RAK
POSAO: Isuviše ste zahtjevni kako za sebe tako i za druge. Morate da budete fleksibilniji kada su lični interesi u pitanju isa druge strane ostalih kolega.
LJUBAV: Volite igru zavođenja i aktivniji ste u društvenom životu nego inače. Imaćete odličan dan pred sobom i ne morate da dopustite da vas povrijedi po koja sitnica.
ZDRAVLJE: Moguć stomačni virus.

LAV
POSAO: Možda uvidite, ovaj put novu šansu na polju posla i veću dozu kreativnosti. Pokažite se u najboljem svijetlu kako bi uspjeli da dobijete ono što ste zaslužili u svom radu.
LJUBAV: Bićete dovoljno daleko od osobe koju volite i nećete pokazati posebno interesovanje kada su emocije i ljubavni život u pitanju.
ZDRAVLJE: Nervoza vas prolazi.

DJEVICA
POSAO: Isuviše zahtijevate veliki rad i disciplinu i u tom duhu se otvoreno postavljate pred većim izazovom dana. Morate da budete otvoreniji prema poslovnom partneru.
LJUBAV: Ukoliko ste sami, ne očajavajte i ne pokazujte dozu zainteresovanosti jer osoba na koju često mislite je dosta gorda.
ZDRAVLJE: Pojačano lupanje srca.

VAGA
POSAO: Imali ste na umu sprovođenje ideja, koje vam donosi nešto posebno kao što je bolji poslovni aranžman i bolji poslovni integritet.
LJUBAV: Mislite na jednog Bika već neko vrijeme. Može da vam priđe i jedna Djevica. U svakom slučaju, imaćete veći izbor za večernji izlazak.
ZDRAVLJE: Osjećate se odlično.

ŠKORPIJA
POSAO: Ne pokazujete dozu veće zainteresovanosti za ono što vam se konkretno sprema kao izazov dana. Morate da budete dovoljno otvoreni prema sebi i svojim potrebama.
LJUBAV: Na strani emocija možete doživjeti malo razočaranje, partner se ponaša dosta djetinjasto, ovaj put.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

STRIJELAC
POSAO: Pokušavate da dobijete na vremenu i da se otvoreno postavite prema ortaku iz zajedničke poslovne priče ali oni vas uzimaju u obzir sa dozom skepticizma.
LJUBAV: Pojačana ljubavna tenzija se osjeća. Partner mora da se ponaša otvorenije a vi da se više okrenete sopstvenim potrebama.
ZDRAVLJE: Pojačajte imunitet.

JARAC
POSAO: Moraćete da zasučete rukave, kada je vaša poslovna strana u pitanju jer vas očekuje veliki i solidan rad. Slijedi vam poveći finansijski priliv.
LJUBAV: Osjećate veliko hlađenje za ono što vam se dešava kao trenutna solucija. Imate izbor i u tom slučaju i rasterećenje u većem obimu.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

VODOLIJA
POSAO: Ukoliko se vodite stavom pobjednika ne morate da se spuštate na nivo početnika. Iskažite svoj liderski duh u poslovnoj sredini.
LJUBAV: Partner vas posmatra dosta kritički, ali je ovdje u pitanju samo vaš veći status u očima partnera.
ZDRAVLJE: Morate da se relaksirate.

RIBE
POSAO: Pojačavate tempo rada i u tome ste pravi pionir. Ostali ne mogu da vas sustignu jer ste dovoljno motivisani za nešto više.
LJUBAV: Kasnite sa izjavom ljubavi partneru. Morate da budete dovoljno prisutni u okruženju voljene osobe da se nešto konkretno i desi.
ZDRAVLJE: Imate pozitivan stav.