Dnevni horoskop za 26. februar 2022: OVAN MORA STIŠATI STRASTI, ŠKORPIJA TRAŽI SUPARNIKA, JARAC IMA DOBRE IDEJE

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za subotu, 26. februar 2022. godine:

Ovan
Posao: Ukoliko Vam neko zadaje različite probleme, podsjetite svoje saradnike na pravila lijepog ponašanja.
Ljubav: Bolje je da stišavate svoje strasti, nego da se uplićete u raspravu sa voljenom osobom. Razmislite o mogućim posljedicama.
Zdravlje: Uskladite svoje misli i osjećanja.

Bik
Posao: Ulivate veliko povjerenje, jer u nekim kritičnim situacijama znate da donesete ispravnu odluku od zajedničkog interesa.
Ljubav: Važno je da razumijete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Blizanci
Posao: Znate da procjenite različite saradnike i njihovu ulogu u poslovnim pregovorima. Budite uporni u svojim namjerama.
Ljubav: Očekuju Vas prijatni događaji u susretu sa voljenom osobom. Nema razloga da tražite novu nevolju ili emotivni izazov sa strane.
Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

Rak
Posao: Djelujete vrlo energično i svoje poslovne interese stavljate u prvi plan, zbog toga Vaša okolina reaguje na različite načine.
Ljubav: Ne dopada Vam se saznanje da neko ignoriše Vaše emotivne želje. Ne možete da se pomirite sa ,,sporednom ulogom”.
Zdravlje: Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, opustite se.

Lav
Posao: Ukoliko se većina saradnika protivi Vašim idejama i volji, nema potrebe da uporno insistirate na svojim prvobitnim namjerama.
Ljubav: Djelujete uznemireno, lakše Vam je da nekog ,,optužite” za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se bolje prilagodite bliskoj osobi.
Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.

Djevica
Posao: Imate dobre procjene i korisne ideje u poslovno-finansijskoj saradnji. Dobijate pohvale sa različitih strana.
Ljubav: Osjećate da Vam neko uskraćuje mogućnost emotivnog zadovoljstva. Partner djeluje odsutno ili nezainteresovano.
Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Vaga
Posao: Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrijebi Vaše izjave u svoju korist.
Ljubav: Nema potrebe da gajite iluzije ili velika emotivna očekivanja prema osobi koju ne poznajete dovoljno. Lako se zanosite.
Zdravlje: Poboljšajte kondiciju.

Škorpija
Posao: Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi i odgovarajućeg ,,suparnika”.
Ljubav: Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja Vaš ,,san o velikoj sreći”, ali najavljuje novo iskustvo u emotivnom životu.
Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Strijelac
Posao: Potrebno je da povučete logičan redoslijed poteza u susretu sa saradnicima. Odgovorite na nečiju poslovno-finansijsku ponudu.
Ljubav: Ako Vas opterećuju emotivne dileme razgovarajte iskreno sa voljenom osobom, prije nego što se opredijjelite za novo ili ,,energično” rješenje.
Zdravlje: Kontrolisite svoje unutrašnje konfikte.

Jarac
Posao: Imate dobre ideje, ali neko odbija Vaš savjet i pokušava da umanji Vašu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji.
Ljubav: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. ,,Male nježnosti” donose veliko zadovoljstvo.
Zdravlje: Podstičite kod sebe odlučnost, samopouzdanje i jaku volju.

Vodolija
Posao: Vi raspolažete ubjedljivim argumentima, ali nekome nije stalo da istina ispliva na vidjelo. Očekujte teške pregovore.
Ljubav: Pogađa Vas nečije ponašanje ili odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje, mada Vam to baš i ne uspijeva.
Zdravlje: Večernje sate posvetite omiljenom hobiju i relaksaciji.

Ribe
Posao: Utisak koji imate u vezi sa jednom osobom potvrdiće se kao ispravan. Ponekad je teško objasniti pravi uzrok ili posljedicu.
Ljubav: Ako su Vaša osjećanja u skladu sa glasom razuma, postupite kao što Vam nalaže savjest. Nema razloga da osjećate krivicu.
Zdravlje: Prijaće Vam zabavni sadržaji i relaksacija.