Dnevni horoskop za 26. 03. 2022.

Ovan

Danas imate sjanu priliku da zaključite veoma važan posao, a koji bi mogao da vam donese veliki profit. Ne ustručavajte se da kažete partneru šta osjećate, iznenadiće vas koliko vam to poboljšati odnos. Čuvajte se alergija.

Bik

Imate sjajnu šansu da napredujete, ali vas nešto koči. Niste sigurni u sebe, mada rezultati pokazuju drugačije. Posavetujte se sa iskusnijim kolegama. Zatvorili ste jedno poglavlje, sad možete da se okrenete novim ljubavima. Ne brzajte da uđete u vezu, flert je sasvim dovoljan.

Blizanci

Danas će vam ponuditi da uložite novac u rizičan posao. Ako ponuda dolazi od prijatelja, ne bi bilo loše da prihvatite. Ukoliko je reč o osobi koju dobro ne poznajete, sačakajte malo. Muči vas ljubomora, ali bez razloga. Ne projektujte svoje nesigurnosti na partnera.

Rak

Postoji mogućnost promjene posla, ne samo radnog mjesta već karijere. Dobro razmislite da li ste spremni da prihvatite izazov. Usamljeni Rakovi danas razmišljaju o bivšim ljubavima. Pitanje je da li čeznete za osobom ili osjećajem sreće. Smanjite slatkiše.

Lav

Planirali ste miran vikend, ali niste sve poslove uspjeli da završite na vreme, tako da je izvjesno da ćete subotu i nedjelju provesti radno. Ne sekirajte se, isplatiće vam se prekovremeni rad. Trebalo bi da posjetite zubara.

Djevica

Previše ste obaveza preuzeli na sebe i sada “pucate po šavovima”. Danas završite samo osnovno, odmor vam je hitno potreban. Manji porodični problemi će vas uzdrmati. Iskren razgovor sve rješava. Smanjite unos testa, oduzima vam preko potrebnu energiju.

Vaga

Imate sreće kada su sporedni poslovi u pitanju, traženi ste i umete to da unovčite. Danas ćete naplatiti “tezgicu” na koju ste zaboravili. Novac vam je preko potreban. Problemi na polju ljubavi ne jenjavaju, partner nije srećan. Izbacite iz ishrane gazirane sokove pod hitno!

Škorpija

Nalazite se u začaranom krugu, imate utisak da je svaki dan isti. Danas imate šansu da iskočite iz rutine. Prihvatite poziv mlađeg kolege za piće, saznaćete važne informacije. Ne prihvatajte zdravo za gotovu partnerovu ljubav, može se desiti da vam se izmakne tlo ispod nogu…

Strijelac

Kraj je nedjelje, a vi ste produktivniji nego ikad. Čak i ako vam to nije bio plan, vaš trud i zalaganje će biti primjećeni. Sljedećeg mjeseca biste mogli da se nadate povišici. Partner očekuje da ga iznenadite, da niste možda zaboravili neki važan datum?

Jarac

Budite posebno obazrivi ako danas potpisujete neke ugovore ili papire od važnosti. Detaljno pročitajte ono što piše “malim slovima”, postoji mogućnost da se prevarite i izgubite novac. Prija vam porodično okruženje, ali klonite se bogatih trpeza.

Vodolija

Nova zaduženja na poslu su vas iscrpila preko svake mjere, predugo ste “ljenčarili” i sad vam sve teško pada. Poboljšajte ishranu, unosite više povrća i posnog mesa, to će vam pomoći da odgovorite na izazove. Očekuje vas interesantnan poziv koji će vas uzdrmati.

Ribe

Obično ste vrlo obazrivi kad trošite novac, ali danas je izuzetno povoljan dan za šoping. Ne opirite se, svaka kupovina će vam se isplatiti na duže staze. Plus, osoba kojoj set davno pozajmili novac vraća dug. Zaista nema razloga za brigu. Ako vas muči glavobolja, provjerite oči.