Dnevni horoskop za 25. juli 2022: Biku ljubav na pomolu, Blizancu kostobolja i troškovi

Ovan

Pokušajte da pokažete malo više razumijevanja za kolege. Budite tolerantniji prema onima koji ne dijele vaše životne stavove. Napeti ste i tu nervozu prenosite na partnera koji ne zna kako da vam priđe. Ne bi bilo dobro da sada ulazite u sukobe. Potrebna vam je masaža.

Bik

Vaša najveća vrlina, osim što ste vrijedni i vješti u svom poslu, jeste što umijete da uspostavite odličan odnos sa kolegama koji vas veoma cijene. Zato su uvijek spremni da vam priteknu u pomoć. Poslije brojnih ljubavnih brodoloma, konačno ste srećni i ispunjeni. Uživajte!

Blizanci

Danas biste mogli da u znak zahvalnosti za nešto što ste uradili u prošlosti, dobijete novac od nekog bliskog člana porodice. Ove pare ostavite sa strane, sačekajte sa trošenjem jer će vam dobro doći narednog mjeseca. Mogući problemi sa kostima.

Rak

Sreća se okrenula protiv vas, sve što pokušate da predložite na poslu nailazi na mlaku reakciju. Budite uporniji ako vjerujete u svoje ideje. Nalazite se na ljubavnoj klackalici, želite više nego što partner može da vam pruži i razmišljate o prekidu. Konačna odluka, ipak, nije na vama.

Lav

Zabrinuti ste zbog člana porodice, pokušavate da mu pomognete na sve načine. Pripazite ako ta pomoć podrazumijeva i novac, moglo bi da se desi da budete prevareni. Smeta vam višak kilograma, ali šta ćete uraditi po to pitanju?

Djevica

Danas imate posebno razloga da se radujete, karijera vam je u usponu, partner vas obasipa pažnjom i ljubavlju, šta biste više mogli da očekujete? U kući su mogući sitniji kvarovi, ali ništa što će iziskivati prevelike troškove.

Vaga

Ako razmišljate o promjeni posla, danas je dobar dan za pregovore. Dobro razmislite o ponudi koju ste dobili, postoji jedan segment koji je moguće da ste previdjeli, a pravi veliku razliku. Fortuna vas prati i na igrama na sreću. Očekujte novac, a zvijezde savjetuju da ga potrošite na sebe!

Škorpija

Dobili ste sjajnu ponudu za odmor, ali vas brinu finansije. Imate još vremena da uštedite, bila bi šteta da propustite ovu priliku. Slobodni ignorišu uporne pozive jedne osobe za druženje. Nemojte da ste toliko strogi, ta osoba bi mogla veoma prijatno da vas iznenadi.

Strijelac

Posljednje nedjelje su vam u znaku karijere, posvetili ste se maksimalno poslu i sada ubirate plodove svoga rada. Ne dozvolite da vas partner još dugo čeka. Njegovo strpljenje se bliži kraju, mogli biste da izgubite osobu do koje vam je veoma stalo….

Jarac

Mogući su konflikti na radnom mjestu, za vas bi bilo bolje da se ne miješate u tuđe sukobe jer ništa ne znate da radite polovično, pa tako ni da se svađate. Iskoristite veče za izlazak sa prijateljima, iznenadiće vas pojavljivanje osobe koju niste dugo vidjeli. Romansa je na pomolu.

Vodolija

Nije trenutak da budete nedgovorni i odlažete obaveze. Ako sada ispustite priliku da se pokažete na poslu, sljedeću biste mogli da dobijete tek naredne godine. Pažljivo birajte riječi kad komunicirate sa partnerom, veoma je osjetljiv i mogli biste da ga povrijedite sasvim neočekivano.

Ribe

Manje trzavice na poslu, ali ništa što bi vam zadavalo previše glavobolje. Držite se dostojanstveno i iznad ogovaranja i spletki. Usamljeni ste i potrebna vam je pažnja suprotnog pola. Okrenite se oko sebe, postoji osoba koja čezne za vama ali je vi ne primjećujete.