Dnevni horoskop za 25. juli 2020: BLIZANCI SKEPTIČNI, ŠKORPIJI SLABIJA STRANA FINANSIJE, VODOLIJA U ORTAKLUKU…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za subotu, 25. juli 2020. godine:


OVAN
POSAO: Konkretni odnosi između kolega na polju posla vam se dopadaju da ćete poželjeti mnogo bolji društveni život sa ovim ljudima pa i privatno.
LJUBAV: Oni koji su u braku, provode jedan spokojan dan u svom miljeu, koji vam odgovara što se energije tiče.
ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe.

BIK
POSAO: Osjećate da je ovo jedan težak dan, ali isto tako da su današnji problem odlični za prevazilaženje unutrašnje lične borbe za nešto bolji ambijent.
LJUBAV: Ne očajavajte ukoliko vas jedna osoba uporno odbacuje, jer za sve postoji solidan razlog.
ZDRAVLJE: Povucite se iz društvenog života na kratko.

BLIZANCI
POSAO: Pokazujete dozu skepticizma, ali na kratko. Imaćete možda ideju bolju nego ranije i naravno saradnike, koji će je prihvatiti.
LJUBAV: Volite da se osamljujete jer u tome vidite svoju satisfakciju i želite da provedete miran i spokojan dan na svoj način.
ZDRAVLJE: Opuštajte se.

RAK
POSAO: Imate jak stav da morate da uspijete u trenutnom poslu kojim se bavite. Neko bi mogao da vam odmaže na tom putu.
LJUBAV: Obratite pažnju kome se emotivno otvarate, jer neke osobe vas smatraju svojim neprijateljem. Pokažite malo jači stav.
ZDRAVLJE: Puni ste energije.

LAV
POSAO: Bavite se intelektualnim radom danas. Budite pažljivi kada su pojedine odluke u pitanju, jer imate potencijala za bolji rad, nego inače.
LJUBAV: Emotivna slika nije loša i vi sami uviđate sa su tenzije prošle kao i to da možete da računate na partnerovu podršku.
ZDRAVLJE: Solidno.

DJEVICA
POSAO: Odlažete sve obaveze i želite da se odmorite i napunite baterije u toku današnjeg dana. Više ćete provoditi vrijeme u nekoj vrsti dokolice.
LJUBAV: Ne pokazujete ljubomoru, više ste indiferentni prema partneru sa kojim imate solidnu komunikaciju.
ZDRAVLJE: Zubobolja.

VAGA
POSAO: Poželjećete da donesete plan za naredni period i da se čvrsto držite donesene odluke, jer smatrate da u tome ipak leži uspjeh.
LJUBAV: Partner vas podstiče da nešto konkretno uradite za sebe i da ne pokušavate da ostanete na nivou, koji vam ne odgovara.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

ŠKORPIJA
POSAO: Kada je u pitanju vaša finasnijska strana nije loša ideja, koju trenutno imate i pokušajte da je pretočite u izuzetno dobar poslovni plasman.
LJUBAV: Vaša strastvena priroda se budi i želite da znate na čemu ste konkretno sa partnerom, ovaj put. Slijedi vam možda i novo poznanstvo.
ZDRAVLJE: Kostobolja.

STRIJELAC
POSAO: Morate da se držite određenog smjera i pravila na putu ka vašem konkretnom uspjehu na poslovnom planu. Jedna Djevica vam je velika podrška.
LJUBAV: Osjećate veliko rasterećenje u emotivnom smislu, jer neke stvari se konkretno dešavaju u pozitivnijem smislu nego ranije.
ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe.

JARAC
POSAO: Strategiju koju imate je solidan put za nešto konkretnije dešavanje na poslovnom planu. Moraćete da budete u odličnom raspoloženju za nešto konkretnije finansijske prilive.
LJUBAV: Nije loša ideja da se nešto konkretno desi i na ovom segmentu, jer vas partner podržava. Sredite se za večernji izlazak.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

VODOLIJA
POSAO: Kada je u pitanju ortačka priča ne morate da se nipodaštavate komentarima vaših kolega, jer su malo lošije raspoloženi prema uspješnim osobama.
LJUBAV: Ukoliko je vaš stav da treba da ostanete sami ne morate da se otvarate pred nepoznatim osobama, koje iz vas izvlače informacije. Pokažite dosta jači stav.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RIBE
POSAO: Pomalo ste se umorili od obaveza i slijedi vam jedno malo hlađenje i naravno jače osvježenje. Ideje ćete kasnije sprovoditi u konkretne akcije.
LJUBAV: Maštate o osobi koju često srećete u prolazu. Možda ste hrabri ovaj put da joj priđete i kažete konkretno, šta osjećate.
ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.