Dnevni horoskop za 25. avgust 2020: RAK ZALJUBLJEN, DJEVICE SKRATITE JEZIK, JARAC PREZAUZET…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za utorak, 25. avgust 2020. godine:

OVAN
POSAO: Oni koji su rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka mogu da očekuju solidan priliv novca na osnovu dobrih rezultata, koje ste imali. Savjet je da ne odustajete od dalje edukacije.
LJUBAV: Moguće da ćete se zaljubiti preko posla u osobu, koja vam nešto više znači. Pokušajte da spustite loptu pri prvom susretu.
ZDRAVLJE: Dosta aktivno se bavite ovim poljem.

BIK
POSAO: Bavite se aktivno svojim hobijem, jer na osnovu toga možete da se nadate i solidnijem prihodu. Poslušajte svoj unutrašnji glas po pitanju izbora, koji budete pravili za naredni period.
LJUBAV: Možda ste već zaljubljeni u jednu Djevicu. Budite iskreni prema sebi i pokažite se u najboljem izdanju.
ZDRAVLJE: Nedovoljno fizičke aktivnosti.

BLIZANCI
POSAO: Imate utisak da ste nešto lošijeg raspoloženja, jer morate da polažete račune za ono što ste trenutno u fokusu da uradite. Budite skoncentrisani na detalje.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku ne očekujte da će vam se partner povinovati na osnovu samo vašeg ponekog zalaganja. Budite istrajniji u svojim namjerama.
ZDRAVLJE: Nesanica.

RAK
POSAO: Vaš poslovni zadatak je da se nadate boljem rezultatu i da idete tom inercijom u narednom periodu. Bićete dovoljno uspješni za neko vrijeme.
LJUBAV: Imate utisak da ste se zaljubili u osobu, koja vam već neko vrijeme imponuje. To može da bude vaš prijatelj.
ZDRAVLJE: Trudite se da više vežbate.

LAV
POSAO: Poneki lošiji rezultat može da vam pokvari raspoloženje već danas. Ne padajte u vatru u kojoj ne želite da se nađete.
LJUBAV: Solidna prilika da pokažete svoje emocije prema jednom Biku su ovaj put popločane većim uspjehom. Pokažite šta znate.
ZDRAVLJE: Meditirajte.

DJEVICA
POSAO: Imate utisak da su se neki lošiji detalji desili i da vam se ne dopada mnogo toga. Strpite se usljed aspekata, koje vam pravi planeta Jupiter.
LJUBAV: Pazite se sopstvenih izjava, jer partner može da stekne utisak da ste isuviše prepotentni i da mislite samo na sebe.
ZDRAVLJE: Pokažite bolje raspoloženje.

VAGA
POSAO: Imate utisak da ste mnogo toga izgubili, a najviše vremena, koje ste tek tako odbacili. Ono što vam se savjetuje jeste da budete dovoljno otvoreni za neke nove poslovne momente.
LJUBAV: Volite igre zavođenja i tajne ljubavne veze. Morate da se nadate nečemu boljem, pa će se tako nešto i desiti.
ZDRAVLJE: Psiha vam je dosta naglašena.

ŠKORPIJA
POSAO: Ne otežavajte sebi stvari na koje niste navikli u većem obimu da se dešavaju već neko vrijeme. Usporite tempo koji vam se nameće.
LJUBAV: Utisak jednog Bika je neizbježan. Poradite na tome da se dovoljno opustite u onome u čemu vam drugi zavite.
ZDRAVLJE: Odmor vam isuviše prija.

STRIJELAC
POSAO: Solidni novčani prilivi su ono što vas drži u poslu kojim se bavite. Budite aktivniji usljed neobavezne poslovne aktivnosti.
LJUBAV: Okončavate loše raspoloženje i smatrate da vredite mnogo više, pa se u tom smislu i očekuju radikalnije promjene.
ZDRAVLJE: Osjećate se odlično.

JARAC
POSAO: Osjećate poveći finansijski pritisak pa se od vas očekuju malo drugačije poslovne aktivnosti koje vam mogu donijeti mnogo veći novac nego inače.
LJUBAV: Osjećate da ste mnogo zauzeti i da to treba da bude prolaznog karaktera. Prijatelji mogu da vas spoje sa značajnom osobom, ovaj put.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je malo više sna.

VODOLIJA
POSAO: Isuviše ste se oslonili na prijatelje i kolege kada je posao u pitanju pa se osjeća doza parazitskog stava. Ne odustajte od ideje da se nešto konkretno sami angažujete.
LJUBAV: Najava nove ljubavne romanse je neizbježna ovaj put. Volite da izlazite pa se očekuju i nove prilike.
ZDRAVLJE: Jedite dovoljno voća.

RIBE
POSAO: Pazite da vam energija novca ne otiče. Poslušajte savjet iskusnijeg kolege i ne otežavajte sebi stavri, koje trenutno i nisu na nekom zavidnom nivou.
LJUBAV: Ne morate da se pravdate partneru za sitnice koje vam ne znače mnogo u emotivnom smislu. Ne nervirajte se za sitnice.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.