Dnevni horoskop za 25. 9. 2022.

Ovan

Dan vam počinje usporeno, uživate u vikendu i samo biste odmarali danas. Energija će vam “skočiti” sredinom dana i uveče ste spremni za provod, pa je najbolje da odmah napravite dobar plan. Partner je strastven čitavog vikenda!

Bik

Vaš dnevni horoskop godine kao da nije pisan za odmor, vaša lista stvari koje morate da uradite je sve duža i duža! Razmislite gdje ste tokom nedjelje izgubili dragocjeno vrijeme i dobra organizacija će vam narednu nedjelju rasteretiti stresa. Kada je zdravlje u pitanju, trebalo bi više da odmarate.

Blizanci

U vašoj vezi dogodio se zastoj, i neko mora da napravi ključni prvi korak kako biste nastavili dalje. Preuzmite inicijativu i riješite taj problem, bićete iznenađeni koliko je zapravo lako. Pokušaće da vam dosađuju sa posla, ali budite čvrsti u stavu da se vikendom ne rješavaju problemi koji mogu da sačekaju ponedjeljak.

Rak

Vaš dnevni horoskop u znaku je inspiracije, vrlo ste kreativni danas i želite da uljepšate svoj životni prostor. Ako imate vremena, obiđite prodavnice ili salone namještaja, a moguće je da ćete željeti i da se sami posvetite pravljenju rukotvorina koje će uljepšati vaš dom. Pucate od samopouzdanja, pa ako niste u vezi, večerašnji izlazak će biti pun zanimljivih poznanstava!

Lav

Cijelog dana ćete razmišljati o snu koji ste imali. Možda je bio potpuno nevjerovatan i fantazmagoričan, možda je u vaše misli “vratio” neku osobu iz prošlosti. Pokušajte da ga analizirate i shvatite šta emocije žele da vam stave do znanja. Danas zaobiđite tešku hranu, neće vam prijati.

Djevica

Dnevni horoskop vas upozorava da malo zastanete, ovaj vikend trebalo bi da iskoristite za odmaranje da vas naredne nedjelje ne bi “pregazile”. U ljubavi vas muči neki problem, i teško vam je da raščlanite šta je zapravo posrijedi. Posavjetujte se sa prijateljicom koja vas uvijek razumije.

Vaga

Produktivni ste danas i osjećate se kao da možete sve da ostvarite i postignete! Dobijate odličnu ideju vezanu za posao, i cijelo prijepodne ćete biti zaokupljeni njom. Popodne posvetite romantici, partner čezne za “ukradenim” satima koji su samo za vas dvoje!

Škorpija

Dnevni horoskop vam predviđa sanjarenje, planiranje, zamišljanje dešavanja u budućnosti. Niste trenutno “prisutni” ovdje i sada, više ste u svojim snovima i željama za naredni period. Budite proaktivni, napravite sebi čvrste ciljeve i zapišite ih na papir, kako biste se motivisali da ih zaista i ostvarite.

Strujelac

Prati vas loša energija cijelog dana, i biće vam potrebna velika mentalna snaga da se iz nje izvučete. Kao da ste ustali na lijevu nogu, svi vam smetaju i najradije biste danas da ste nevidljivi. Spas za vas će biti da uronite u dobru knjigu ili seriju čija radnja vas zaokuplja, danas nikako nije dan za rješavanje problema ili započinjanje novih projekata!

Jarac

Dnevni horoskop vas upozorava da ste se ohladili u ljubavi, i da je moguće da ne pružate partneru onoliko koliko zauzvrat dobijate. Šta je razlog vaše iznenadne nezainteresovanosti? To je pitanje na koje samo vi imate odgovor, ali bi trebalo da ga pronađete što prije da biste riješili taj problem.

Vodolija

Puni ste energije danas i želite da iskoristite svaki minut dana! Inače se ne osjećate toliko efikasno u posljednje vrijeme, ali danas ćete dokazati da je sve moguće ako se posvetite i predate u potpunosti! Ako niste u vezi, očekujte zanimljivo dopisivanje sa nekom osobom koju znate preko prijatelja.

Ribe

Vaš dnevni horoskop savjetuje vas da se dotjerate i budete spremni za izlazak. Čeznete za dobrim provodom, a tek popodne ćete dobiti poziv za priliku kakva se ne propušta. Ribe koje nisu u vezi, ili su nedavno izašle iz duge veze, posebno će biti oduševljene novim poznanstvima.