Dnevni horoskop za 24. novembar 2020: RAK TAKTIZIRA, VAGA NEZADOVOLJNA, JARAC PRETJERUJE

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za utorak, 24. novembar 2020. godine:

Ovan
POSAO: Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se.
LJUBAV: Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lijepe trenutke nebitnim sitnicama.
ZDRAVLJE: Počnite da se bavite sportom.

Bik
POSAO: Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo djelimičan uspjeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate.
LJUBAV: Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više radite jer u protivnom možete pokvariti lijep emotivni period u kom se trenutno nalazite.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Blizanci
POSAO: Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost.
LJUBAV: Inertni ste i nedovoljno aktivni na tom planu. Krenite u akciju bez straha od promašaja. Okolnosti su na vašoj strani.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

Rak
POSAO: Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmjereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate.
LJUBAV: Mnogo lepih trenutaka nalazite u zagrljaju voljene. Život je lijep, pa zato ga treba maksimalno iskoristiti. Iskoristite ga!
ZDRAVLJE: Odlično.

Lav
POSAO: Završavate važan poslovni projekat i to vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada na pomolu!
LJUBAV: Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Očekujte nezaboravne trenutke i lijepo se provedite.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Vaga
POSAO: Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete.
LJUBAV: Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosi zahlađenju odnosa.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

Djevica
POSAO: Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao.
LJUBAV: Potrebno vam je malo topline ovih dana. Odnosi sa partnerom trenutno su zahladnjeli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode.
ZDRAVLJE: Moguća alergija.

Škorpija
POSAO: Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Smisao da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite.
LJUBAV: Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Strijelac
POSAO: Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima.
LJUBAV: Ukoliko vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima kao potencijalnim manama. Moguće je da ste negdje pogriješili u procjeni.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

Jarac
POSAO: Pokušavate da udovoljite svojim saradnicima i da završite planirane obaveze, ali nemate dovoljno koncentracije. Suviše ste zaokupljeni potrebom da sve izgleda perfektno.
LJUBAV: Pretjerujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da vam detaljnije objašnjava svoje postupke ili da vam polaže sve svoje račune.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

Vodolija
POSAO: Konflikt sa saradnicima više je nego stimulativan. Vidjećete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga.
LJUBAV: Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Predstoji vam mnogo lijepih trenutaka i radosti. Zavidimo vam.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Ribe
POSAO: Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud.
LJUBAV: Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osjećanjima. Pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.
ZDRAVLJE: Važno je da se opustite.

error: Content is protected !!