Dnevni horoskop za 24. juni: Biku stiže novac, Raku slabi imunitet

OVAN

LJUBAV: Sada sa voljenom osobom možete udružiti snage ili možete pokrenuti događanja u ljubavnoj priči. Ovnovi će biti osvajački raspoloženi i povedeni snažnim osjećajima.
POSAO: Pokazat ćete svoju odlučnost i ambicioznost. Javit će vam se želja da dosegnete svoje ciljeve, da budete uspješniji, moćniji, slavniji i da pridobijete poštovanje. Odnosi sa drugima motivirati će vas i zato ćete težiti saradnji sa drugima ili sa druge strane, to mogu biti turbulentni odnosi puni rivalstva i sukoba.
ZDRAVLJE: Pokušajte malo usporiti!

BIK

LJUBAV: Nedostatku podrške, definitivno je kraj. Ko je u vezi ili braku neka bude spreman samo na manje ekscese a postelja i partner će biti sjajna prilika za oslobađanje od stresa, depresije i ostalih mentalnih problema.
POSAO: Oni koji su napravili neki ugovor ili otpočeli novi posao, sada mogu očekivati finansijski priliv od istog. Prosto ćete se iznenaditi ko će vas sve podržati.
ZDRAVLJE: Očekujte dosta stresa, ali ćete biti prilično zaštićeni.

BLIZANCI

LJUBAV: Ljubavni život vam dolazi u prvi plan. Vaše misli i djelovanja bit će usmjereni prema voljenoj osobi i ljubavnom životu. Doživjet ćete posebno lijepe ugođaje kojii će vam emotivno puno značiti.
POSAO: Pred vama je saradnja, razumijevanje, optimizam i ugodna atmosfera. Radit ćete sa zadovoljstvom i bez osjećaja pritiska. Kreativni ste i uživate i u najmanjim prilikama za napredak te ćete imati podršku radnih kolega.
ZDRAVLJE: Pazite se ozljeda, infekcija, upala i drugih neugodnosti i poteškoća.

RAK

LJUBAV: Na ljubavnom planu stvari će se, uglavnom, odvijati po vašim željama. Ako ste sami, pažnju obratite na Bika ili Vagu u vašem okruženju.
POSAO: Na ovom planu, očekuje vas pozitivan trend. Rad i zdravlje, bit će prioritet. Na radnom mjestu bit će više primijećen vaš trud i pošten pristup poslu. Možete, slobodno, očekivati i nagradu: da li će ona biti kratkoročna ili ćete dobiti bolje rješenje, zavisit će isključivo od vašeg angažmana u proteklom periodu.
LJUBAV: Čuvajte se prenaglivanja u poslu jer bi mogli izazvati pad imuniteta.

LAV

LJUBAV:  Vaša strastvena narav postaje još strastvenija, stimulirani ste i ljubav može zaiskriti na svakom koraku. Osjećaji preuzimaju vodstvo i utječu na donošenje odluka. Možete očekivati veoma uzbudljive decembarske dane i noći.
POSAO: Posao nastavlja smjerom kojim ide. Ipak, više ste aktivni, motivirani i spremniji na preuzimanje inicijative. Radit ćete više stvari, razgovarati sa raznim ljudima, podržavati ideje i pregovarati. Najviše uspjeha i dobiti imat ćete kroz aktivnosti koje imaju veze sa intelektualnim naporima, informacijama i sa komunikacijom.
ZDRAVLJE: Bit ćete u izvrsnoj formi, psihički i fizički.

DJEVICA

LJUBAV: Lijepe okolnosti i događaji na porodičnom planu, prvi plan su dobrih vijesti za vas. Dolazi do stabilizacije u odnosima sa članovima porodice, što je olakšanje koje će vam donijeti stabilnost i pozitivan pomak u poboljšanju komunikacije sa okolinom.
POSAO: Pojačana komunikacija pozitivno bi mogla uticti na vaše napore za zaradu. Morate biti spremni na veće ulaganje energije da bi postigli željene rezultate. Strijelac ili stranci su okolnosti koje kontrolišu vašu karijeru.
ZDRAVLJE: Odmor, kvalitetna ishrana i vježbanje moraju biti prioritet.

VAGA

LJUBAV: Situacija katkada može izmaknuti kontroli u kojoj ćete prelaziti granice i mogli bi se upustiti u rizične i nepodobne odnose. Može vam nedostajati strpljenja i takta sa voljenom osobom.
PSAO: Bit ćete jako motivirani i aktivni. Imate snagu, hrabrost, spremni ste za razne inicijative i povrh svega ste ambiciozni. Vaš natjecateljski duh sada se manifestira u punoj snazi: tražite izazove, uživate u borbi, rušite prepreke.
ZDRAVLJE: Bit ćete skloni nestrpljenju, pretjerivanju i bit ćete razdražljivi.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Prilika za uživanje u ljubavi imate, samo je na vama da se dovoljno pokrenete.
POSAO: Ohrabreni finansijskim rezultatima, zaključit ćete, možda, da je pravo vrijeme da date podstrek svom hedonizmu vezanom za hranu. U hrani ćete eksperimentisati ali ćete se osloniti na provjereno lijepe i ukusne stvari.
ZDRAVLJE: Vaše će zdravlje biti na ispitu, prvenstveno psihološkom.

STRIJELAC

LJUBAV: Iskoristite ono najbolje u ovako dobrim okolnostima, jer ćete kasnije zakoračiti na sivo područje na kojem vas čeka frustracija, razočaranje, stagnacija i samoća. Ali, zbog vašeg optimizma i vaše prirode da u svemu nađete nešto dobro, usmjerit ćete pažnju prema uzbudljivim stvarima u životu dok čekate sretnije dane.
POSAO: Krasit će vas samopouzdanje, ugled i autoritet i stavljati vas u centar pažnje. Ali, budite na oprezu i uvijek svjesni činjenice da vam trebaju upornost i ustrajnost kako bi uspjeli.
ZDRAVLJE: Fizička i psihička izdržljivost popravlja vam moral.

JARAC

LJUBAV: Imat ćete mnoštvo izazova na ljubavnom planu. Ako ste sami, ljubav potražite u znaku Škorpije, a moglo bi se desiti da je upoznate preko nekog vašeg prijatelja. Oni u vezama također će biti u uzbudljivom periodu, ali se moraju čuvati da na bilo koji način ne povrijede partnera.
POSAO: Pred vama je osnaženje unutrašnjeg potencijala, minimiziranje strahova i strepnji kojima ste, postali skloni. Ove planetarne prilike, odavno vam nedostaju, toliko, da mnoge oblasti u vašem životu, trpe zbog toga.
ZDRAVLJE: Zbog lošeg psihofizičkog zdravlja morate uskladiti ishranu, vježbanje i odmor.

VODOLIJA

LJUBAV: Zajedno sa voljenom osobom mogli bi biti uključeni u neku od tih aktivnosti ili bi mogli upoznati posebnu osobu kroz te aktivnosti.
POSAO: Dobit ćete priznanja i razumijevanje nadređenih. Neće vam faliti ni popularnosti i podrške drugih u vašim nastojanjima da ostvarite ciljeve. Vaš interes za nova znanja, putovanja, druge kulture i duhovnost uz pozitivan utjecaj na razvoj vaše karijere također će biti izraženi.
ZDRAVLJE: Imat ćete dovoljno energije i bit ćete optimistični.

RIBE

LJUBAV: Na ljubavnom planu, Škorpije i sex su faktori koji će imati presudan uticaj. Ako ste usamljeni ljubav potražite u znaku Škorpije, Strijelca ili u nekom strancu ,a ako imate partnera, prethodno nabrojani elementi mogu imati uticaja na vaše ljubavne prilike.
POSAO: Ne libite se, ako stvarno vjerujete u sebe i svoj uložen trud, da zatražite nagradu za naporan i požrtvovan rad od vašeg pretpostavljenog. Pred vama je i prilika da dobijete premještaj na atraktivnije i bolje plaćeno radno mjesto. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na jetru i izbjegavajte veće količine slatkiša.

aura.ba