Dnevni horoskop za 23. septembar 2022.

Ovan

Dnevni horoskop vam poručuje da se previše ne zanosite što se tiče novih ljudi. Pričuvajte se, moguće je da je neko ljubomoran na vas. Iako vas obaveze na poslu pritiskaju, potrudite se da se bolje organizujte i posvetite vrijeme partneru.

Bik

Danas kao da nemate svoje “ja” i ne znate čije mišljenje radije da poslušate. Poslušajte najprije sebe! Tek je sredina nedjelje, a osjećate se previše iscrpljeno. Obratite pažnju na “energetske vampire” u svom okruženju i provodite više vremena sa ambicioznim i pozitivnim ljudima.

Blizanci

Vaš denvni horoskop vam poručuje da je krajnje vrijeme da stavite tačku na prošlost. Iako vam one ponekad okupiraju misli, budite samouvjereniji i imajte više vjere u vašu budućnost. Partner vam je jedna od glavnih podrški!

Rak

U posljednje vrijeme ne znate gdje “bijete” i opet vam se čini kao da ništa ne stižete da završite. Pokušajte da ne obraćate previše pažnje na stvari koje vam bespotrebno oduzimaju vrijeme i fokusirajte se na ono glavno. Obradujte sebe odlaskom na masažu, neki tretman ili jednostavno se fizički aktivirajte, značiće vam!

Lav

Očekuje vas fina novčana nagrada za minuli rad. Imate genijalnu ideju, ali osjećate da vam je potrebna podrška neke jake osobe. Vrijeme je da aktivirate sve svoje potencijale. Na ljubavnom planu u vaš život vratiće se stara ljubav. Ukoliko želite nešto više, moraćete više da se potrudite! Moguće su glavobolje.

Djevica

onašate se toplo-hladno prema nekome ko vam se sviđa, što vrlo lako može da se protumači kako niste zainteresovani. Budite malo staloženiji i znaćete na čemu ste. Javiće vam se ideja da uložite novac u nešto, ali vodite računa. Dobro provjerite prije nego što investirate u bilo šta!

Vaga

Zvijezde za danas su naklonjene vama i zato je idealan dan da ga provedete bez nervoze i stresa. Distancirajte se od svega što vam ne prija i okružite se dragim i pozitivnim ljudima. Moguće je da će vas se javiti jedan rođak iz inostranstva i ponuditi da ga posjetite. Moguće su respiratorne infekcije, vodite računa!

Škorpija

U kući vas očekuje “manji rat” sa članovima porodice. Iako vas neke stvari kod njih dodatno izluđuju, savjet je da spustite loptu. Moguće je da dobijete ponudu za posao u vašoj branši, zato nije loše da odete na intervju i vidite o čemu se radi. Više se fizički aktivirajte, kako bi se oslobodili stresa!

Strijelac

Onda kada budete mislite da ste najpametniji, neko će vas opovrgnuti. Čini se da u posljednje vrijeme ne uzimate sve stvari u obzir kada donositi novu odluku. Očekujte da čujete informacije koje vas nimalo neće oduševiti. Dobro razmilite prije nego što učinite sljedeći korak. Unosite više vitamina i tečnosti!

Jarac

Dnevni horoskop vam predviđa nova poznanstva. Iako će slobodni pripadnici ovog znaka poželiti novi ljubavni susret, ipak se sve vrti oko posla. Ukoliko se budete lijepo postavili prema novom poznaniku, dobićete veliku korist od njega.

Vodolija

U posljednje vrijeme više pažnje posvećujete hedonizmu i prolaznim stvarima. Pokušajte da stavite na papir šta zapravo želite i šta vam može donijeti dobrobit i znaćete da ne gubite vrijeme uzaludno. Vrlo je moguće da će se zauzetim Vodolijma dopasti neko.

Ribe

Dnevni horoskop vam donosi vesele vijesti. Neko će u vašem okruženju dobiti prinovu. Na poslovnom polju osjećate previranje i razmišljate čak i da promjenite radno mjesto. Nemojte da brzate i posavjetujte se sa iskusnijima. Moguća je napetost u mišićima!