Dnevni horoskop za 23. septembar 2020: BLIZANCIMA SUSRET SA UTICAJNOM OSOBOM, DJEVICA NESIGURNA, JARČEVI, OPREZ!

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za srijedu, 23. septembar 2020. godine:

OVAN
POSAO: Neko ima pozitivan uticaj na vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od povjerenja, sve se lako rješava i uspješno završava.
LJUBAV: Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi vam susret sa bliskom osobom, koja zaista zna da vas obraduje i da vam ugodi. Uživajte u stvarima koje vas emotivno ispunjavaju.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BIK
POSAO: Ponuđene su vam različite ideje o poslovnoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja.
LJUBAV: Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namjere, usrećite osobu do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE: Više spavajte.

BLIZANCI
POSAO: Imate dobar predosjećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese.
LJUBAV: Podstičite kod sebe istraživački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje vas prate u privatnom životu. Prijaće vam emotivni susret i neka omiljena zabava.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

RAK
POSAO: Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje.
LJUBAV: Reagujete suviše razdražljivo u situacijama koje vas prate u privatnom životu. Pretjerivanje u izlivima osjećanja ili novi zahtjevi djeluju iritirajuce na voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

LAV
POSAO: Neko remeti vaš poslovni koncept, tako da ste primorani da pronađete zaobilazno rješenje. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i zajednički poslovni ritam.
LJUBAV: Emotivno ste uznemireni. Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada, ali još uvijek ne pronalazite pravu ulogu kojom biste predstavili svoja iskrena osjećanja.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

DJEVICA
POSAO: Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primjer. Ukoliko pretjerujete u svojim zahtjevima, okolina neće željeti da vas podrži.
LJUBAV: Ne možete da se opustite od različitih dešavanja koja vas prate. Neko vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove ljubavne dileme. Povremeno djelujete vrlo nesigurno.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

VAGA
POSAO: Ne dopada vam se uloga koju vam neko namjenjuje, ali ne budite brzopleti. Sačekajte da istina izađe na vidjelo. Različite okolnosti su na vašoj strani. Važno je da sačuvate svoju energiju za neke korisne ciljeve.
LJUBAV: Odgovorite na nečiju molbu i promijenite svoje ustaljene navike ako ćete na takav način usrećiti svoju porodicu. Priredite neko prijatno iznenađenje osobi do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mjestu, očekuje vas poslovni dobitak ili neki vid javnog priznanja. Uspjeh proizilazi iz dobrih priprema. Procijenite svoju ulogu i mjesto u saradničkim redovima.
LJUBAV: Važno je da djelujete očaravajuce i afirmativno na svog partnera. U skladu sa emotivnom inspiracijom koju osjećate, upotrijebite svoje zavodničke sposobnosti.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO: Susret sa jednom osobom djeluje poučno na vaš način razmišljanja. Zato obratite pažnju na nove informacije koje otkrivaju važne detalje o poslovnoj saradnji. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju.
LJUBAV: Nemojte dozvoliti da neko iz možda pomalo sebičnih pobuda sputava vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaključujete na kraju da ipak zaslužujete neki bolji ili ljepši tretman.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

JARAC
POSAO: Kada postoji neki nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha i da se ponašate u skladu sa profesionalnim manirima. Zadržite mjeru opreza pred osobom koja zna da ignoriše vaše prisustvo.
LJUBAV: Zbog emotivne nesigurnosti povremeno djelujete strogo i zahtjevno prema partneru. Ne možete da ostanete dosljedni u svojim odlukama u dužem periodu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

VODOLIJA
POSAO: Mnogi bi za vas rekli da ste zamaštani i u svom svijetu, što je u suštini loša percepcija. Pokušavate da dokažete suprotno, ali vam ne uspijeva.
LJUBAV: Niste u mogućnosti da birate partnera koliko vam se u suštini savjetuje da se borite na poslovnom segmentu malo više nego na emotivnoj strani.
ZDRAVLJE: Imate blokadu.

RIBE
POSAO: Susret sa jednom osobom otkriva neke važne detalje poslovne prirode koji su vam do sada bili nepoznati. Zajednički dogovor predstavlja dobar predznak ili uvod u uspješnu saradnju.
LJUBAV: Ukoliko vam je stalo da obradujete partnera, budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu.
ZDRAVLJE: Solidno.