Dnevni horoskop za 23. mart 2021: Vage tajanstvene, Lavovima vrijeme za ljubav, Ribe iscrpljene

 Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za utorak, 23. mart 2021. godine:

OVAN
Posao
Ukoliko planirate saradnju sa Rakom, očekujte solidne finansijske prilive od akcija koje budete sproveli. Ne dopustite jednom Lavu da vam se miješa u poslovne transakcije.

Ljubav
Ukoliko se radi o jednoj Djevici, vi ste u odličnoj poziciji na koju možete da računate da je odličan potez ukoliko se odlučite na nešto više od obične veze.

Zdravlje
Povremeno ste pod pritiskom pa se opuštajte.

BIK
Posao
Ne preporučuje se saradnja sa Jarcem. Budite na većoj distanci ovaj put od ideja, koje bi vas koštale živaca. Neko bi uvijek vodio glavnu riječ, a vi ste na lošijem mjestu kotirani, kao neko ko bi morao da slijedi.

Ljubav
Ukoliko ste slobodni i budete pozvani na jednu zabavu, možete da upoznate značajnu osobu.

Zdravlje
Grlo vam je slaba tačka.

BLIZANCI
Posao
Saradnja sa Lavom i Djevicom se ne preporučuje sve dok negativni tranzitni aspekti ne učine situaciju malo povoljnijom. Za sada ne treba ništa da mijenjate u većoj mjeri i više se pridržavajte svog poslovnog poteza od ranije.

Ljubav
Ukoliko ste u braku možete imati pomalo trzavice u razgovoru sa partnerom na intelektualnoj osnovi. Budite otvoreni i ne podvlačite crtu za svaku sitnicu.

Zdravlje
Nervi su vam loša strana.

RAK
Posao
Osoba rođena u znaku Jarca ili Ovna je odličan poslovni partner. Neko ko može da iznese sve zadatke na poslu kojim se bavite. Ukoliko ste u komunikaciji sa klijentima kao prva ruka, budite spremni na nove izazove.

Ljubav
Kada su emocije u pitanju kod vas, danas se ne savjetuje pretjerano druženje sa osobama suprotnog pola, jer možete biti pogrešno informisani i da vam sve propadne kao i iluzije koje gajite prema toj osobi.

Zdravlje
Gripa je moguća, ukoliko se budete dodatno iscrpili.

LAV
Posao
Poslovne prilike i finansije bi trebalo da vam se uvećavaju. Ne podržavate pasivnu poziciju svojih saradnika pa uvodite neke mjere. Nećete biti isuviše strogi ali ćete insistirati na tome da se autoritet poštuje.

Ljubav
Prilika koju ste odavno tražili vam se ukazala. Osoba na koju bi mogli da mislite je neko ko je upravo došao u pravi čas. Otvorena vam je srčana čakra, pa pozitivno zračite u svakom slučaju.

Zdravlje
Lupanje srca.

DJEVICA
Posao
Posao kojim se trenutno bavite ne zaslužuje veću pažnju. Budite iskreni prema sebi i pokušajte da birate bolje partije za sebe, kako ne biste izgubili na elanu dok ne dođete do druge značajne poslovne situacije.

Ljubav
Bićete emotivno podstaknuti osobom pored sebe, kako bi konkretno donijeli rješenje na polju emocija. Imate odlične aspekte, koji vas vode na putu do cilja.

Zdravlje
Solidno danas.

 

VAGA
Posao
Sukob sa Ribom ili Ovnom ne donosi do konkretno bolje poslovne situacije na koje ste računali. Bićete dovoljno obuzeti sopstvenim idejama, pa ste pomalo tajanstveni u svojim namjerama.

Ljubav
Ne dozvoljavate da vam neka osoba priđe. Možda niste u pravu ovaj put i ne vidite kako stvari zapravo stoje.

Zdravlje
Nervoza.

ŠKORPIJA
Posao
Odlična poslovna situacija kroz koju prolazite, daje vam pozitivan vjetar u leđa. Ne morate da se previše trošite na segmentima na kojima ne dobijate dovoljno finansija, jer ne morate da se trošite u toj mjeri kada imate šansu da dobijete mnogo više na onome što ste danas započeli.

Ljubav
Ukoliko ste se odlučili da dobijete nešto više od svog partnera budite prijatni i uviđajni kako ne biste izgubili iz vida bitne stvari.

Zdravlje
Naglašeni su vam reproduktivni organi kao slaba tačka.

 

STRIJELAC
Posao
Ukoliko ste muškog pola imate kosmopolitski stav prema poslu kojim se bavite. Polje inostranstva je dodatni začin u ovoj priči od koje se ne odvajate već neko vrijeme. Povlačite bitne ljude sa sobom, kako biste dobili na vremenu što se novca tiče.

Ljubav
Neko od ranije je bitan u emotivnoj priči kod vas. Nemate namjeru da mijenjate partnera i navike, koje ste imali do sada.

Zdravlje
Povišen holesterol.

 

JARAC
Posao
Iscrpljujuća situacija na polju finansija vas pomalo deprimira. Međutim, nove poslovne šanse su na vidiku, pa i nemate veći motiv da budete depresivni. Pomoć od iskusne osobe, koja može da vam donese odlične ideje su nešto što morate da iskoristite.

Ljubav
Polje seksualnosti vam je jako naglašeno pa birate partnere u sličnom stilu. Emocije su vam u zaleđu. Skloni ste površnosti.

Zdravlje
Cirkulacija vam je ovaj put dobra.

VODOLIJA
Posao
Imate odlične aspekte da se popravite na polju finansija za kratko vrijeme. Vaše ideje rijetko ko prepoznaje rentabilno. Mada ste vi neko ko zna da se izbori za svoje mjesto pod suncem. Kolege će morati da vas podrže.

Ljubav
Niste sami i to vam je najbolje što možete da doživite na polju emocija. Nećete se dvoumiti da malo, ipak poboljšate svoj emotivni život.

Zdravlje
Imate bolove u kostima.

 

RIBE
Posao
Opčinjenost poslom vas dovodi do iscrpljujuće situacije. Nemate namjeru da se povinujete situaciji. Gurate dalje, naprijed. Podršku ćete dobiti ali ne u onoj mjeri koja vam je potrebna.

Ljubav
Ukoliko ste sami imaćete dosta povoljnu priliku da se upoznate sa osobom iz vašeg okruženja na koju ste često mislili u prošlosti.

Zdravlje
Stopala su vam slaba tačka.