Dnevni horoskop za 23. juni 2021: Ovnovima dan za flert, Djevice neka paze šta potpisuju!

OVAN
Posao: Ovog puta se možete opustiti jer imate benefičnu energiju.  Neke stvari na poslovnom planu mogu biti u žiži interesovanja i to je započeto ranije. Projekti od prije dolaze u obzir jer morate nešto da završite u duhu retrogradnosti i samom postavkom planeta u vašem polju posla.

Ljubav: Malo opuštanje nije na odmet. Bićete u prijatnom društvu sa osobom suprotnog pola. Dan je odličan za flert pa ga iskoristite, jer to zaslužujete.

Zdravlje: Solidno, bez većih problema.

BIK
Posao: Neke stvari u životu ne možete zobići. Može neka situacija da vas dovede do pucanja, ali vi se svakako nećete predati, jer postoji mogućnost da sve bude riješeno u vašu korist. Iznenađenje će biti upravo timski rad kojim stičete više samopouzdanja u radnoj sredini. Iskoristite drugu polovinu dana za opuštanje.

Ljubav: Što se ljubavi tiče, ne možete ostati ravnodušni u vezi sa jednom osobom i od vas se traži malo više poštovanja. Možete biti namagnetisani pa sve da pokvarite.

Zdravlje: Moguće je da ćete imati povišen krvni pritisak uslijed nekih događaja.

BLIZANCI
Posao: Ovaj put tajne nećete moći da sakrijete niti da zadržite jezik za zubima pa samim tim se nazire malo kompleksnija situacija kod vas i puno konflikta. Budite oprezni kome otvorno iznosite činjenice o svom poslu. Jedan muška osoba igra ključnu ulogu u ovoj priči i može da vam pomogne.

Ljubav: Tu se nešto veliko dešava ali vi nećete da priznate i sve držite pod velom tajne.

Zdravlje: Moguć disbalans hormona.

RAK
Posao: Opteretit ćete se sitnicama koje vam neće donijeti posebnu dobit. Neko posmatra vaše postupke, pa možete biti i neprijatno iznenađeni nečijom surovom istinom upućenoj upravo vama.

Ljubav: Mogućnost poznanstva. Ali to može kod vas ići malo čupavo i da se stvari konkretizuju povoljnije u drugom dijelu dana ili predveče. Nećete moći na situaciju da utičete pa se savjetuje prilagođavanje.

Zdravlje: Pazite se stomačnog virusa.


LAV
Posao: Danas ćete gubiti interesovanje za posao kojim se bavite. Možda uvidite da stvari i ne idu u vašu korist i da možda gubite vrijeme na radnom mjestu. Informacije koje budu stizale do vas će vam pomoći prilikom izbora prave aktivnosti.

Ljubav: Nešto sudbinski možete doživjeti ali neće biti baš ugodna situacija, jer ste možda uvidjeli malo gušenje od strane partnera. Takvi aspekti naziru dosta slobode pa i raskide.

Zdravlje: Dan je dobar za radikalne zahvate po pitanju zdravlja.

DJEVICA
Posao: Dan je odličan za sklapanje poslovnih aranžmana kao i za sklapanje ugovora. Ono na šta bi morali da obratite pažnju jesu sitna slova na dokumentima koje potpisujete. Posao preko jedne ženske osobe nosi izuzeto dobru šansu pa je svakako iskoristite.

Ljubav: Više maštate o braku i sudbini nego što to i realizujete. Doduše ne morate nigdje da žurite jer ste i onako već zaljubljeni. Stvari će se odvijati svojim tokom.

Zdravlje: Trebalo bi da obratite pažnju na krvnu sliku jer postoji mogućnost povišenog šećera u krvi.

VAGA
Posao: Savjetuje se da razmislite o početku jer imate izuzetno dobre aspekte na poslovnom segmentu. Vaše ideje mogu biti izuzetno uvažene pa se trudite da ih što više iznosite. Nemojte odustajati od zacrtanog cilja ako se eventualno pojave loše vibracije na početku dana.

Ljubav: Više ste dobar kalkulant nego što ste emotivno vezanu za neku osobu u ljubavi. Najviše vam prijaju intelektualni tipovi pa sa njima provedite divan dan.

Zdravlje: Moguća nervoza jer ste više angažovani nego inače.

ŠKORPIJA
Posao: Imate šansu da naplatite sve što vam neko duguje. U svakom slučaju izuzetan novčani priliv od ranijeg angažovanja. Možete doživjeti pravi procvat. Preduzetničkog duha sigurno neće manjkati pa bi bilo dobro da se bavite većim poslovnim aranžmanima, jer možete očekivati siguran priliv novca.

Ljubav: Veliki ljubavni susret na pomolu naročitio za muške predstavnike ovog znaka. Možete biti danas izuzetno šarmantni. Prisutna zavodljivost na jednom velikom nivou.

Zdravlje: Odlično.

STRIJELAC
Posao: Nešto vas iscrpljuje ali je ipak vrijedno da se potrudite na ovom polju jer nagrada svakako može da dođe u obzir. Dosta su se neke stvari kod vas krčkale pa je ovo idealan dan da se to i realizuje. Imaćete dovoljno elana za nove pobjede koje već duže vrijeme priželjkujete. Novac svakako zagarantovan pa budite široke ruke i poklonite dio kako bi energija i dalje nastavila da kruži.

Ljubav: Možete da šarmirate osobe drugog pola i da imate dosta uspjeha na polju emocija. Može neko od ranije da vam se pojavi i da se osjeti privlačnost već pri prvom susretu.

Zdravlje: Pazite na grlo, mogućnost upale.

JARAC
Posao: Sitniji poslovi vam mogu donijeti satisfakciju i uliti dovoljno nade za dalji rad. Možda ćete morati malo da sačekate dok se neka situacija malo ne promijeni što se papirologije tiče jer se ovde traži neka vrsta protokola. Ne dozvolite da vam ove stvari uskrate pravo na bolje partije.

Ljubav: Moguće dopisivanje i flert koji počinje neobaveznom komunikacijom. Vaše udvaranje možete ovaj put suptilnije pokazati na nivou riječi i kratkih poruka.

Zdravlje: Manji pritisak neće izostati samo ako budete pustili da se stvari dešavaju svojim tokom.

VODOLIJA
Posao: Iznenađenja nikad dosta, pa je tako i ovaj put. Neko saopštenje može da vam donese izuzetno neprijatnu situaciju na polju finansija jer Uran, vaš vladar, diktira malo drugačiji tempo od onog na koji ste računali. Možete sve okrenuti u svoju korist, ali ćete morati da sačekate malo povoljniju situaciju na nebu.

Ljubav: Imate strasti i emocije, ali mali problemi mogu da vas odvuku od eventualnih pokušaja na akciji na ovom segmentu. Zaslužujete ono najbolje pa uzmite ono što vam pripada.

Zdravlje: Pazite se iznenadnih događaja jer oni mogu da se odraze na kardiovaskularni sistem u malo lošijoj formi.

RIBE
Posao: Za one koji ne rade, moguće da će imati izuzetno povoljne vijesti za početak poslovanja u nekoj firmi. Možete očekivati pomoć od starije ženske osobe koja može da vam pruži i više nego što očekujete a to će vrijeme pokazati. Sve u svemu, izuzetno povoljan dan za one koji do sada nisu našli posao.

Ljubav: Možete odati utisak neemotivne osobe, što se svakako ne savjetuje. Vaše lične planete ovaj put prave veliku kamuflažu pa, iako ima simpatija prema osobama suprotnog pola, one to neće uvidjeti. Savjet je da se više otvorite u komunikaciji.

Zdravlje: Odlično.