Dnevni horoskop za 23. juli 2021: Blizanci imaju simpatiju, Djevica na dobitku, Vodolija neispunjena

OVAN
Posao
Osjećate poveću zasićenost trenutnim poslovnim zaduženjima i ne želite da se raspirujete na više segmenata. Bitan vam je fokus.

Ljubav
Na detalje kao što je partnerova ljubomora ne možete da se pozivate i pratite nečije nipodaštavanje. Imate jak integritet u društvu.

Zdravlje
Nemate veće tegobe.

BIK
Posao
Ukoliko ste nezaposleni i intenzivno tražite neku promjenu na ovom polju, ne očajavajte uslijed spleta događaja, koji su vam u suštini suvišni za ono što i sami možete da uradite za sebe.

Ljubav
Emotivni plan vam je ispunjen. Morate da se povremeno odmorite i vratite sebi i svojim potrebama.

Zdravlje
Više se odmarajte.


BLIZANCI
Posao
Kada su u pitanju međuljudski odnosi, morate da shvatite da postoji određena digresija u ponašanju pojedinih kolega. Neko će pomisliti da su mnoge stvari protiv njega.

Ljubav
Dovoljno ste ispunjeni, što se emocija tiče ali samim tim i dovoljno u javnom životu prisutni. Možda se još nekome dopadnete.

Zdravlje
Ne žalite se na nešto posebno.

RAK
Posao
Polje privatnog posla vas podstiče na mnoge promjene, koje su vam dovoljno otežavajuće kako finansijski tako i dosta iscrpljujuće što se zdravlja tiče.

Ljubav
Moraćete malo više da se bavite sobom. Partner je uspješna osoba kojoj u suštini i ne treba veća podrška.

Zdravlje
Povremeno se povucite iz tenzičnih situacija.


LAV
Posao
Volite mnogo toga javno da pokažete, osjećate se kao glavni glumac na sceni. Vaše prisustvo je očigledno, pa možete da izazovete i neke komentare na svoj račun.

Ljubav
Ukoliko se pojavi osoba na koju često mislite ne zaboravite da je prvi utisak najvažniji. Obratite pažnju na pojedine detalje ovaj put.

Zdravlje
Nemate veće tegobe.

DJEVICA
Posao
Provodite sjajan dan. Imate dovoljno benefične energije na pojedinim poljima, koji vas podstiču na budete sve bolji. Pojačan novčani priliv je neminovan.

Ljubav
Uviđate izuzetnu osobu već neko vrijeme u svom okruženju. Ne želite da izgubite nešto jako vrijedno kao što je druženje sa ovom osobom.

Zdravlje
Osjećate se odlično.

VAGA
Posao
Ne želite naredbodavan stav i ne želite da vas dezavuišu nepotrebnim stvarima koje su malo lošije po vaš finansijski status, trenutno.

Ljubav
Imate jasan stav kada je u pitanu partner na koga često mislite. Poželjećete nešto konkretno da uradite na ovom polju.

Zdravlje
Imate jak metabolizam.


ŠKORPIJA
Posao
Fokus koji ste imali do skoro vam se više ne isplati, jer imate i jaku konkurenciju u oblasti kojom se već neko vrijeme bavite.

Ljubav
Voljećete da se osamostalite i da za trenutak zaboravite partnerske odnose kako biste se odlučili na jedan novi put, koji vas vodi uspjehu.

Zdravlje
Povišen krvni pritisak.

STRIJELAC
Posao
Možda ste trenutno na jako visokoj poziciji, ali isto tako ste i malo lošije kotirani u svojim očima. Smatrate da je vrijeme za veću promjenu ovaj put.

Ljubav
Kada su emotivni odnosi u pitanju, možda budete lošijeg raspoloženja i poželite da se osamite.

Zdravlje
Obratite pažnju na imunitet.

JARAC
Posao
Zalaganje u narednom periodu iziskuje mnogo više energije nego obično. Poželjećete mnogo bolji tretman za sebe i naravno, potrudićete se da to i postignete.

Ljubav
Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Strijelca, to svakako može biti karmička ljubavna romansa na duže staze.

Zdravlje
Bavite se sportom.


VODOLIJA
Posao
Ono u čemu ste mnogo bolji od većine ste malo zapustili, ali nije loša ideja da počnete da razmišljate o konkretnoj promjeni na bolje.

Ljubav
Uvidjeli ste odavno da je vaš emotivni život dovoljno neispunjen i da se od vas traže određene promjene kako u pristupu prema osobi koju volite tako i na poslu koji radite.

Zdravlje
Pojačana doza stresa.

RIBE
Posao
Na neke detalje ne računate kao što je sam odlazak u inostranstvo. Moraćete da obnovite komunikaciju sa osobom koja vam znači mnogo u poslu kojim se bavite.

Ljubav
Oni koji su sami ne treba da očajavaju, jer se oseća veća promjena na vidiku. Tu je jedan Rak, koji će vas odlično razumjeti, kada je vaše emotivno stanje u pitanju.

Zdravlje
Kostobolja.

error: Content is protected !!