Dnevni horoskop za 23. juli 2018: Bik gubi autoritet među prijateljima, Raku jedna osoba donosi nervozu, Jarca intuicija ne vara…

Danas je ponedjeljak, 23. juli/srpanj 2018. godine. Evo šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan: Ovan prihvata izvinjenje, Blizanci ljubomorni, Lav impulsivan, Djevica nema granicu, Vaga se raduje jednom susretu, Škorpija sumnjičava, Strijelac uznemiren, Vodolija u zanosu, do Ribe stižu različite informacije,
OVAN
POSAO: Stalo vam je da okolina poštuje vaše mišljenje ili da neko ozbiljnine shvati poslovne ideje za koje se zalažete. Budite oprezni pred osobom koja osporava vaš način razmišljanja.
LJUBAV: Nema razlopga da se ponašate prestrogo prema bliskoj osobi. Prihvatite nečije izvinjenje. Ne zaboravite dobro se dobrim vraća.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

BIK
POSAO: Djelujete snalažljivo u različitim situacijama kada se rješavaju poslovni interesi, ali vaš uticaj ili autoritet opada u društvu bliskih prijatelja.
LJUBAV: Vaša emotivna nesigurnost ili psihološka neravnoteža se loše odražava na odnos sa voljenom, osobom.
ZDRAVLJE: Prekontrolišite krvnui sliku.

BLIZANCI
POSAO: Na vama je da mudro donesete završnu riječ koja će predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu. Budite dovoljno promišljeni, ali i odgovorni za sve što činite u odnosu prema saradnicima.
LJUBAV: Važno je da pravilno kontrolišete svoje impulse i osjećanje ljubomore. Partner neće mirno trpiti vaše primjedbe koje ponekad podsjećaju na ljubavne žaoke
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

RAK
POSAO: Izbjegavajte osobu koja unosi dodatnu nervozu i komplikuje vaš odnos sa saradnicima. Ukoliko vam je stalo da pridobijete nečije povjerenje morate djelovati prisebno.
LJUBAV: Važno je da pravilno razumijete voljenu osobu i stvari koje pećutkuje. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

LAV
POSAO: Ukoliko vam se ne dopada nečije ponašanje, pažljivije birajte riječi koje koristite u obraćanju pred saradnicima. U želji da osporite nečije mišljenje vama nedostaje prava mjera ili oprez.
LJUBAV: Reagujete suviše impulsivno prema bliskoj osobi. Morate imati dovoljno strpljenja i razumijevanja za nečije slabosti.
ZDRAVLJE: Nervoza.

DJEVICA
POSAO: Dok neko uporno taktizira i smišlja različite planove, vi efikasno i uspješno sprovodite praktične odluke. Posjedujete smisao za dobru poslovnu organizaciju i smišljeno povlačite uspješne poteze.
LJUBAV: Nema potrebe da opterećujete svog partnera velikim zahtjevima. Nedostaje vam nota samokritičnosti ili osjećaj za umjerenost.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

VAGA
POSAO: Ponekad novi izazovi djeluju kao dodatni podsticaj u namjeri da dokažete svoje profesionalne sposobnosti. Na kraju vas očekuju pozitivni rezultati.
LJUBAV: Priuštite sebi potpuni emotivni užitak ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje. Raduje vas nečije prisustvo i poziv na susret.
ZDRAVLJE: Stomnačne rtegoe.

ŠKORPIJA
POSAO: Imate predosjećaj da vas neko vješto zavarava ili da vam izmiče dobra poslovna prilika. Teško vam je da se pomirite sa različitim nepravilnostima koje postoje u vašem okruženju.
LJUBAV: Djelujete zabrinuto. Izbjegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili novo rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Nađite način da se opustite.

STRIJELAC
POSAO: Pokušavate da odložite susret sa osobom koja vas iritira svojim ponašanjem. Važno je da posmatrate praktičnu stranu u poslovnim dogovorima.
LJUBAV: Djelujete uznemireno u nečijem prisustvu. Na sreću partner ima dobru ideju i zna da vas raspoloži na različite načine.
ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
POSAO: Utisak koji imate u vezi sa jednom osobom potvrđuje se kao ispravan i zato nemojte potiskivati svoju intuiciju. Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok i posljedicu.
LJUBAV: Ako su vaša osjećanja u skladu sa glasom razuma postupite po svojoj savjesti bez detaljnih objašnjenja i osjećaja krivice.
ZDRAVLJE: Problemi sa zubima

VODOLIJA
POSAO: Nečije odgovore možete tumačiti na različite nečine, ali na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Imate utisak da ste nepravedno oštećeni u odnosu na saradnike ili da vas neko dovodi u nezahvalnu poslovnu poziciju.
LJUBAV: Događaji iz ljubavnog života djeluju veoma uzbudljivo. Ojećate veliki zanos i radost u nečijem prisustvu.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

RIBA
POSAO: Obratite pažnju na različite informacije koje bi vam mogle biti od velike koristi. Važno je da sačuvate povjerenje u bliske saradnike i da prihvatite neke savemenije ideje u poslovanju.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i oslonite se na svoja osjećanja. Očekuje vas zajednička radost.
ZDRAVLJE: Smanjite apetit.