Dnevni horoskop za 23. april 2019. godine: Lavovi očekuju važne vijesti, Vage hvale šefovi, Strijelcima stižu lijepe vijesti…

Saznajte astro prognozu za utorak 23. april 2019. godine:

OVAN
POSAO: Vaša želja za napretkom postaje sve veća i trenutno radno mjesto je premalo za vas. Ako ne dođe do unapređenja razmišljate o novom poslu.
LJUBAV: Iako su emocije prema partneru jake, vi to ne pokazujete onoliko često koliko on misli da treba, zbog čega se plaši da će vas izgubiti.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa vidom.

BIK
POSAO: Danas ste naročito umorni i bezvoljni. Ne obraćate pažnju ni na kritike koje dobijate. Prosto vam je sve svejedno.
LJUBAV: Došli ste do situacije u kojoj samo iskren razgovor o prošlosti i budućnosti, problemima i emocijama može da spasi vašu vezu.
ZDRAVLJE: Sinusi su vam osjetljivi danas.

BLIZANCI
POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansijsko stanje i budućnost koja vas čeka na trenutnom poslu i razmatrate sve moguće opcije dodatne zarade.
LJUBAV: Iako vam se činilo da ste ušli u neku drugačiju i posebnu vezu, osjećate se sve više usamljeno pored svog partnera. Trebalo bi da mu to kažete.
ZDRAVLJE: Provjerite štitnu žljezdu.

RAK
POSAO: Danas je moguće da će vas nešto što uopšte nije do vas spriječiti da ostvarite svoje ciljeve. Možda je bolje da rješavanje bitnih pitanja ostavite za drugi put.
LJUBAV: Čini vam se kao da se sve raspada ali je to samo vaše preuveličavanje stvarnih problema. Pokušajte da se ohladite i razmislite malo bolje o svemu.
ZDRAVLJE: Preporučuje vam se više sna.

LAV
POSAO: Čekate neke važne vijesti zbog čega ste napeti i dekoncentrisani. Moguće je da će danas doći do odlaganja po tom pitanju.
LJUBAV: Iako sami nećete ništa pokrenuti na tom polju, moguće je da ćete imati zanimljiv dan pun neočekivanih dešavanja u vezi ljubavi.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa nesanicom su mogući.

DJEVICA
POSAO: Ostvarili ste veliki uspjeh za koji ste se dosta i žrtvovali pa se sada pitate da li je bilo vrijedno.
LJUBAV: Radujete se početku nove veze i dosta ste euforični. Sreću vam kvare jedino loši komentari prijatelja vezanih za vašeg novog partnera.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog napetosti.

VAGA
POSAO: Svjesni ste da je situacija teška i da svaki uspjeh zahtijeva mnogo rada. Vaša vrijednost se dopada šefovima, a saradnici vam na tome pomalo zavide.
LJUBAV: Iako niste spremni da to sebi priznate vaše emocije prema partneru se polako gase. Trudite se da on to ne primjeti.
ZDRAVLJE: Nemate veće probleme.

ŠKORPIJA
POSAO: Iz dosadašnjeg iskustva ste naučili da je bolje da pokušate da se prilagodite poslovnom okruženju sebi nego da se vi uklapate u njega.
LJUBAV: Moguće je da ste zaokupljeni velikom emotivnom dilemom između dvije osobe koje su istovremeno jako zaokupile vašu pažnju.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa cirkulacijom.

STRIJELAC
POSAO: Oslobodili ste se svega što je kočilo vaš uspjeh u prošlosti i sad idete samo naprijed. Čekaju vas neke lijepe vijesti.
LJUBAV: Vi i vaš partner imate naoko idealan odnos koji je moguć samo zato što ste oboje jedno drugom prešutili neke stvari.
ZDRAVLJE: Nema nikakvih problema!

JARAC
POSAO: Današnji dan je dobro prikazan po pitanju sklapanja novih poslovnih poznanstava i saradnji.
LJUBAV: Voljena osoba vam je toliko strastveno privržena da se osjećate i malo ugušeno time koliko god da vam laska.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa hormonima.

VODOLIJA
POSAO: Pred sobom imate dosta mogućnosti za uspjeh koje možda ne vidite potpuno. Ako naučite da ne potcjenjujete sebe, možete dosta da izvučete iz ovog perioda.
LJUBAV: Ne očekuju vas nikakva nova dešavanja na ovom polju. Situacija sa partnerom je krajnje stabilna.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom.

RIBE
POSAO: Pred svim osobama rođenim u ovom znaku koje se bave nečim vezanim za trgovinu stoji jako pozitivan period.
LJUBAV: Danas i bez truda skrećete pažnju na sebe. Mnoge osobe koje do sada nisu obraćale pažnju na vas će primjetiti koliko ste privlačni.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate i nemate probleme.