Dnevni horoskop za 23. 11. 2022.

OVAN

Vaš dnevni horoskop vam predviđa sjajne vijesti! Sve ide onako kako ste zamislili, počastite se dobrom kupovinom! Prija vam osoba koju ste nedavno upoznali, ali ne očekujte previše.

BIK

Dnevni horoskop vam poručuje da ne reagujete burno na situacije koje se danas dogode. Pokušajte da razgovarate sa bliskim osobama o problemu, rješenje vam je ispred nosa. U ljubavi ste zadovoljni, potrudite se uzvratite partneru istom mjerom.

BLIZANCI

Danas možete da očekujete ponudu koja vam zvuči veoma primaljivo, ali i sumnjičavo. Dobro provjerite sve informacije ako potpisujete neke važne ugovore. Poželjni ste, ali u ljubavi će sve krenuti ako malo spustite kriterijume.

RAK

Vaš dnevni vam predviđa energiju na kojoj će vam svi zavidjeti! Zadatke završavate sa lakoćom i rješavate neka novčana dugovanja koja vas muče. U ljubavi su mogući konflikti, čini se da neko nije iskren prema vama.

LAV

Danas niste raspoloženi za društvo, što je sasvim u redu. Ovo je idealan dan se posvetite sebi i dobro razmislite o ljudima iz okruženja. Moguće je prekid jednog prijateljstva ili emotivnog odnosa, ali to znači da vam se otvaraju nova vrata!

DJEVICA

Opterećeni ste obavezama i zadacima, ali uporno odbijate pomoć. Prihvatite je, bićete rasterećniji, a samim tim i raspoloženiji! Ukoliko stalno mislite na osobu iz bliskog okruženja, red je da napravite prvi korak!

VAGA

Vaš dnevni horoskop je u znaku prepreka. Neko vas posmatra kao konkurenciju, obratite pažnju na ljude kojima se povjeravate. Danas možete da očekujete poziv od osobe iz prošlosti koja bi potpuno mogla da vam promijeni planove.

ŠKORPIJA

Željni ste napretka više nego ikad i sada je samo potrebno da održite fokus. Posvećeni ste, a vaši rezultati danas mogu da dosegnu najviši nivo! Uspjehom privlačite suprotan pol, na vama je samo da izaberete energiju koja vam prija!

STRIJELAC

Dnevni horoskop vam predviđa promjenu koja vam se neće dopasti. Ne očajavajte i ne sudite unaprijed, ostavite vremena i prostora da vidite kako zaista jeste. Partner vam sprema jedno iznenađenje i lakše vam je što imate njegovu podršku.

JARAC

Muči vas novac, ali ništa ne može da krene ako jurite prečice. Potrudite se da postignete ono što želite, ali temeljnim radom i trudom. Moguć je kontakt sa bivšim partnerima, smeta vam što ne znate ništa o njemu.

VODOLIJA

Vaša tvrdoglavost vas je nebrojano puta koštala u životu, ali danas može da se isplati. Iako vas ubjeđuju u suprotno, ne odustajte od svoje ideje jer donosi novčani dobitak. Sukobi sa partnerom su sve češći, čini se da nemate iste ambicije.

RIBE

Dnevni horoskop vam nameće tuđe stavove i mišljenja “kako treba da postupite”. Držite se svog stava i danas, može višestruko da vam se isplati. U ljubavi ste pomalo sebični, pazite da ne pretjerujete sa zamjerkama.