Dnevni horoskop za 22. septembar 2020: RAK BEZ INICIJATIVE, DJEVICA IGNORIŠE, RIBAMA GUBITAK..

Evo šta su vam zvijezde pripremile za utorak, 22. septembar 2020. godine:
Ovan
POSAO: Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela.
LJUBAV: Insistiranje na pretjeranim zahtjevima pred partnerom trenutno donosi neki negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Bik
POSAO: Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku.
LJUBAV: Prije nego što prihvatite nečiju emotivnu igru, važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

Blizanci
POSAO: Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovnoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspjeh, a neko pokušava da vam obezbijedi bolje materijalne uslove.
LJUBAV: Dobar predosjećaj koji imate nagovještava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Provjerite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

Rak
POSAO: Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rješenja. Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima.
LJUBAV: Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje vam inicijativa kako biste prevazišli trenutnu situaciju.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

Lav
POSAO: Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Uvijek postoji uspješniji i ljepši dio stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno.
LJUBAV: Djelujete samouvereno i dobro raspoloženo. Nasuprot vama partner kao da vješto prikriva svoje emotivno nezadovoljstvo. Provjerite na vrijeme svoje slutnje.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Djevica
POSAO: Uporno ignorišete događaje koji se ne uklapaju u vašu procjenu. Ne treba da podstičete kritički ton u odnosu sa saradnicima, već da pronađete novo i kompromisno rešenje.
LJUBAV: Ako partner nema dovoljno razumijevanja za vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između vas stvori novi emotivni zid koji vas udaljava.
ZDRAVLJE: Hranite se zdravije.

Vaga
POSAO: Sa nekoliko dobrih poteza možete učiniti više nego vaši saradnici ili poslovnih konkurenti. O uspjehu ne treba previše pričati već treba uspješno djelovati na različitim stranama.
LJUBAV: U ljubavnom životu neko vas sve više uzbuđuje i privlači vašu pažnju. Izbjegavate da priznate svoju emotivnu slabost, ali odaju vas različiti postupci koji sve to jasno nagovještavaju.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Škorpija
POSAO: Na osnovu blic informacija dolazite do zaključka da vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspjeh. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.
LJUBAV: Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

Strijelac
POSAO: Nedostaje vam očekivani stepen povjerenja u određene saradnike i zato ne pričate previše o svojim poslovnim planovima. Zadržite dodatnu mjeru opreza.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj blistavi um i potiskujete osjećanja tako nepotrebno provocirate svog partnera.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Jarac
POSAO: Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali još uvijek ne možete da se opredijelite i za najbolje rješenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije riječi ili novi uslovi.
LJUBAV: U ljubavnom odnosu zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite dovoljno kategorični kako biste dobili sve ono što želite.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.

Vodolija
POSAO: Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste ili da se sukobljavate sa osobom koja uživa veliku popularnost u krugu saradnika. Dobro procijenite najbolji trenutak za efikasnu akciju.
LJUBAV: Partner za razliku od vas lakše rješava neke lične dileme ili zajedničke probleme. Na žalost, nečije samouvereno ponašanje vas dovodi u inferiornu poziciju koja vas sputava.
ZDRAVLJE: Izražena napetost.

Ribe
POSAO: Vjerujete u onu verziju koja odgovara vašim potrebama tako da ne provjeravate nove informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Gubitak sa kojim se suočavate ne treba da utiče na vaše raspoloženje.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada ili privlači vašu pažnju. Skloni ste čestim promjenama emotivnog raspoloženja.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.