DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JUNI 2020: Ovan sumnja u vjernost, Djevica hrabrija, Vodoliji stižu bolji ljubavni dani…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za ponedjeljak, 22. juni 2020. godine:

OVAN
POSAO: Volite jaku poslovnu poziciju i tome u suštini i stremite ovaj put. Volite da se nesebično dajete i u tome ste pravi igrači. Neko bi mogao da pokuša da vas izmanipuliše ali u tome neće moći da uspije, jer vi znate tačno šta želite od poslovnog zadatka koji trenutno radite.
LJUBAV: Situacija u kojoj se trenutno nalazite, nije na zavidnom nivou i vi to ojsećate. Sumnjate u partnerovu vjernost. Ne otežavajte stvari sebi i drugima jer ne možete da uvidite na kom nivou su partnerove emocije ovaj put.
ZDRAVLJE: Povremeno ćete morati da se odmarate.

BIK
POSAO: Još uvijek niste zadovoljni trenutnom situacijom. Od vas se zahtijeva povećana disciplina kroz planetu Saturn. Ne uspijevate da se organizujete na pravi način i to vas isuviše koči u namjeri da se dovoljno dobro angažujete na trenutnoj aktivnosti koju sprovodite.
LJUBAV: Ne odustajete od jednog Raka i ne želite da prestanete sa igrom koja je pomalo apsurdna. Izgledate smiješno u očima drugih ljudi pa se skoncentrišite na bitne stvari u svom emotivnom životu.
ZDRAVLJE: Predio grla vam je lošije naglašen.

BLIZANCI
POSAO: Nemate namjeru da se u većoj mjeri umarate na onim partijama, gdje u suštini ne dobijate nešto puno novca i taj stav već neko vrijeme gurate kao ispravnu odluku. Neko vas prati u radu i pokušava da vas dobro nagradi za ono što ste do sada uradili.
LJUBAV: Ne pokušavajte da sakrijete neke činjenice od partnera jer može lako da se uoči pravo stanje stvari. Ne ulazite u veće rasprave ovaj put.
ZDRAVLJE: Nemate veće probleme na ovom segmentu.

RAK
POSAO: Potrebne su vam dodatne vještine kroz koje ćete naučiti mnogo toga da rješavate, konkretno na zadacima na kojima budete angažovani. Možda odlučite da se dodatno edukujete u nekom centru za strane jezike.
LJUBAV Isuviše ste ponosni da priznate krivicu u odnosima koje imate trenutno. Pokušavate da se vladate sa dozom skepticizma u onome u čemu prednjačite u odnosu na ostale. Volite da budete tajanstveni.
ZDRAVLJE: Osjetljiv vam je solarni pleksus.

LAV
POSAO: Imate stav da još uvijek neke kockice nedostaju, kada je u pitanju vaš poslovni segment. Ne dozvolite ovakav tretman i kasnije u svom portfoliju koji vam donosi mnogo veći novac. Vodeća pozicija vam se otvara i na to treba da budete ponosni.
LJUBAV: Sami nećete ostati jer može da se desi veći flert nego što ste i očekivali. Imate odličnu šansu da se zabavite u društvu jedne Djevice.
ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.

DJEVICA
POSAO: Ukoliko planirate poslovnu saradnju sa osobom u koju još uvijek nemate povjerenje ne očajavajte jer, imate izuzetne aspekte koji pružju garanciju da će ova vaša namjera biti u redu što se tiče zarade.
LJUBAV: Budite hrabri, jer se na neki način čistite od svih negativnosti koje ste stekli u prethodnom životu. Vratite karmu ovaj put.
ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe.

VAGA
POSAO: Niste neupućeni, koliko ste pod uticajem ranijeg iskustva na polju tajni. Imali ste šta da doživite u negativnom smislu, ali ste sa razlogom da vam se više ne desi nešto slično.
LJUBAV: Imate malo loš stav po pitanju partnerskih odnosa jer, ovdje ne ide baš sve kao u bajci. Nećete se stavljati u prvi plan u ovoj priči jer vi to smatrate ispravnim.
ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA
POSAO: Lekciju ste naučili i gurate dalje. Nemate namjeru da tapkate u mjestu pa, samim tim ono što vam se pruža prihvatićete bez izuzetka. Budite ozbiljniji igrač ovaj put na segmentu koji vam pruža trenutna poslovna šema.
LJUBAV Imali ste dovoljno šanse, da do sada upoznate nekoga ko bi vas konkretno odveo pred oltar, ali još uvijek se takve vibracije osjećaju bez izuzetka.
ZDRAVLJE: Problemi sa kostima.

STRIJELAC
POSAO: Zaštita koju vam pruža Jupiter je nešto što vam je dato kao činjenica već neko vrijeme, samo što se sada ta energija ne osjeća u nekom toliko povoljnom segmentu. Budite spokojni i krenite u nove pobjede.
LJUBAV: Moraćete da vratite dug kroz polje emocija i ne treba od toga da bježite. Karmička priča je u pitanju ovaj put.
ZDRAVLJE: Ozbiljno se pozabavite ishranom.

JARAC
POSAO: Bićete podstaknuti novim izazovima, koji vam se pružaju. Imate pomalo oštru konkurenciju, koja vas vuče za koji korak unazad i ta solucija je nešto na šta ćete morati da računate.
LJUBAV Niste se prvi razočarali u osobu pored vas. Nemate namjeru da sjedite i čekate da vam nešto konkretno padne sa neba.
ZDRAVLJE: Problem sa holesterolom.

VODOLIJA
POSAO: Postoji doza odricanja kroz koji dostižete zavidne rezultate. Navikli ste da se dajete bez izuzetka i u tome uspijevate da nađete dobar kompromis. Rješenje imate i ne morate da se pripremate na nešto lošije segmente koji vam se protežiraju.
LJUBAV Ukoliko ste još uvIJek sami, ne očajavajte, jer se naziru sunčani dani na vašem segmentu ljubavi.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

RIBE
POSAO: Za novac u toku narednog perioda nećete brinuti. Voljet ćete da se dajete više nego obično i u tome ćete uživati. Borite se za svoja i tuđa prava. Ne propuštajte šansu da dovedete u red svoj poslovni segment.
LJUBAV: Osoba u koju se budete zaljubili, može biti neko ko je u suštini zavisan od okoline i njihovog mišljenja što pomalo može da uzdrma psihu partnera na osnovu komentara koje upućujete.
ZDRAVLJE: Spavajte dovoljno.