Dnevni horoskop za 22. juni 2018: Bik se transformiše u ozbiljnog radnika, Škorpija bacila oko na zauzetu osobu, Strijelac magnet za energetske vampire…

Danas je petak, 22. juni/lipanj 2018. odine. Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za danas: Ovan se vrti u krug, Bik se transformiše u ozbiljnog radnika, Blizancima se smiješi avantura sa vodenim znakom, jedan Jarac će Lavu biti od velike pomoći, Raku pada imunitet, partner ljut na Djevicu, Vaga odličan timski igrač, Jarac okružen saboterima, Vodolija danas izgubljena na poslu, Riba se osjeća kao prevarena žrtva.

OVAN
POSAO: Vrtite se u istom krugu omeđenom zidinama sopstvene sujete i tvrtdoglavosti. To kod saradnika stvara nepopdnošljiv pritisak u radu i ne žele da budu dio te priče. Razmislite o promjeni strategije.
LJUBAV: Imate dosta zajedničkih tema sa partnerom i za sada se dobro dopunjujete. Ipak, sve je više tačaka razmimoilaženja. Potražite balans u romantičmnim trenucima ili u putovanju.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

BIK
POSAO: Vi ste se iz pozicije tihog radnika koji ispunjava sve zadatke transformisali u idejnog vođu promjene pristupa poslu. Kolege sada posmatraju stvari iz druge perspektive. Jedni će vam zbog toga biti zahvalni, a drugi će u vama vidjeti prepreku ili smetnju.
LJUBAV:Vaga je horoskopski znak koji bi mogao da vam donese radost. Njihova spontana inenametljiva enrgija će vam prijati.. Moguća nova veza.
ZDRAVLJE: Mogući problem sa vratom.

BLIZANCI
POSAO: Napetost raste pošto ne uspijevate da pohvatate konce novog poslovnog ciklusa u koji ste ušli. Okolnosti postaju sve teže i ne znate odakle da pođete. Neriješene stvari ili sporovi vas opterećuju, ali neće ni to trajati do vječnosti.
LJUBAV: Nekome ste privlačni i nedodirljivi u isti mah. Dajete nejasne signale, pa vaš obožavalac ne zna sa čime može da računa. Moguća avantura sa vodenim znakom.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

RAK
POSAO: Tokom današnjeg dana baš ste u raskoraku sa poslovnim okruženjem. lli se prekasno aktivirate ili niste u punoj aktivnosti. To će potrajati tokom cijele radne sedmice i sputavat će vas da napravite značajniji rezultat.
LJUBAV: Maštate o dalekoj sreći, dok propuštate trenutke kroz koje prolazite. Možda je ono što tražite toliko blizu vas da se skoro spotičete o osobu zagrijanu za vas.
ZDRAVLJE: Alarm za drastičan pad imuniteta je ukjljučen.

LAV
POSAO: Pomiješali ste posao i zadovoljstvo. To može da stigne na naplatu. Izgubili ste kontrolu nad ličnim finansijama. Jedan Jarac bi mogao da vam bude od velike pomoći.
LJUBAV: Dobra vijest da se pojavio neko ko će u vas gledati kao u sunce. Loša vijest da će se završiti prije nego zapravo i počne.
ZDRAVLJE: Dobro.

DJEVICA
POSAO: Ako nešto prodajete danas je odličan dan za to. Ono što ne realizujete tokom današnjeg dana u narednom periodu će se ostvarivati. Nemate razloga za brigu.
LJUBAV: Partner bi mogao da bude jako ljut zbog toga što ste zaboravili na neki zajednički plan ili dogovor. Previše ste mentalno odsutni.
ZDRAVLJE: Nervoza i nesanica.

VAGA
POSAO: Jedna Djevica bi mogla da bude talična za vas kada je u pitanju današnji biznis horoskop. Vi ste timski igrač i vidite stvari u svjetlu kakvo drugi ne vide. Iskoristite svoju moć procjene kao najbolje rješenje za povećanje prihoda.
LJUBAV: Sjećanje na prošlost u vama budi lijepe uspomene. Nekom će biti zaista drago da provede vrijeme sa vama.
ZDRAVLJE: Moguć manji problem sa reproduktivnim organima.

ŠKORPIJA
POSAO: Nervozom i istjerivanjem pravde nećete ništa postići. Ako je neko odbio da vas posluša, to je zbog toga što niste pronašli pravi način da mu se obratite.
LJUBAV: Otvoreni ste za nova poznanstva, ali možda još više za stare nedovršene priče. Možda će vas privući neko ko je zauzet i bit ćete dovoljno uporni da ga zaintrigirate.
ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

STRIJELAC
POSAO: Već duže vrijeme vas proganja neko da mu učinite uslugu za kod nekog trećeg. Pazite u šta se upuštate jer ste danas magnet za energetske vampire.
LJUBAV: Privlači vas neko nov. Upoznali ste se slučajno u poslu ili na nekom prometnom mjestu. Iskre su obostrane.
ZDRAVLJE: O svima se brinete, ali ne o sebi. Sistematski pregled nije mjesto gdje jedu ljude. Slobodno posjetite ljekara.

JARAC
POSAO: Vi imate moć da napravite poslovni krug u kojem će biti svi zadovoljni. Zbog toga vas saradnici poštuju i hoće da vas slijede. Naravno, uvijek ima i sabotera. Oprez nije na odmet.
LJUBAV: Postali ste posesivni i pomalo ljubomorni, a to nije vaše tipično ponašanje. Partneru ne odgovara da je pod prismotrom.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

VODODLIJA
POSAO: Organizacija vam danas nije jača strana, pa se gubite u hrpama papira, planova i obaveza. Moguće je da ćete morati da radite neki posao duplo, pošto ste zaobišli standardnu proceduru.
LJUBAV: Posvetili ste se sebi i balansu energije. Ako vas partner u početku i ne razumije, vremenom će prihvatiti promjenu jer ćete biti smireniji i konstruktivniji.
ZDRAVLJE: Uspješno ste prošli kroz najteži period.

RIBE
POSAO: Vi se pronalazite u većim timovima i projektima. Kada se to poklopi sa onim što najbolje znate da radite, uspjeh ne neizbježan.
LJUBAV: Nema potrebe da sebe sažalijevate i da se stavljate u ulogu žrtve. Ovaj svijet je dovoljno valiki da bi ste se zarobili u jednu priču koja nema perspektivu.
ZDRAVLJE: Nije loše.