Dnevni horoskop za 22. juli 2021: Blizanci i Djevica se odlično slažu, Ribe napete

OVAN
Posao
Pokušavajući da dođete do bolje solucije na putu do uspjeha gubite veći elan nego obično. Pokušajte da riješite neke probleme drugačijim ritmom od trenutnog.

Ljubav
Ne pokušavajte da se pomirite sa nekim od ranije. To bi vas posebno unazadilo ovaj put u emotivnom smislu.

Zdravlje
Pojačajte trening.

BIK
Posao
Ukoliko imate dodatne probleme ne očajavajte, ne pomaže vam mnogo na putu do ličnog uspjeha. Morate da idete postepenim koracima.

Ljubav
Pokušaj ljubomore od strane partnera ćete dovoljno suzbiti pa makar vas to koštalo veze u kojoj se trenutno nalazite.

Zdravlje
Solidno.


BLIZANCI
Posao
Polje privatnog posla je dosta naglašeno i to je vaša trenutna satisfakcija koju osjećate. Ne pokazujete veću dozu entuzijazma, jer se ona svakako osjeća u većem dijelu.

Ljubav
Ukoliko ste spremni za jaču ljubavnu vezu ne odustajte od svog plana koji vam daje vjetar u leđa ovaj put. Jedna Djevica je odlična solucija.

Zdravlje
Ne pokazujete veći umor.

RAK
Posao
Ukoliko ste dugo već u poslovnoj priči koja vas otvara ka polju inostranstva onda ste na pravom putu da realizujete svoje snove.

Ljubav
Ne morate da se družite sa ljudima koji vas ne podržavaju. Budite dosljedni sebi i svojim potrebama.

Zdravlje
Vrtoglavica.


LAV
Posao
Ukoliko ste na putu da pronađete posao koji vam odgovara vi ćete biti uspješni u svojoj namjeri ukoliko se budete vodili inercijom pobjednika.

Ljubav
Vaš emotivni život nije zadovoljavajući u većoj mjeri ovaj put. Budite dovoljno otvoreni prema paru i priznajte da su se neke stvar dovoljno promenile.

Zdravlje
Rasteretite se obaveza.

DJEVICA
Posao
Na izmaku ste snage kada je u pitanju vaše dodatno zaduženje. Ne pokušavajte da dokažete suprotno jer u protivnom ćete biti na lošem putu.

Ljubav
Imate volje da mnogo toga riješite ovaj put bez velike buke. Ne podređujte život svom partneru koji vam ne daje veći povod za emocije koje iščekujete.

Zdravlje
Pojačana tenzija.

 

VAGA
Posao
Koliko je ispravna odluka kojom se vodite je nešto što ste sami birali kao izlaznu situaciju iz trenutnog miljea koji vam pravi dodatne probleme.

Ljubav
Ukoliko ste sami ne odbijajte večernji izlazak sa osobom koja vam znači mnogo više. Pokazaćete određenu dozu nezainteresovanosti.

Zdravlje
Pojačano lupanje srca.

ŠKORPIJA
Posao
Ukoliko ste neko ko ne može trenutno da se postavi na solidan način ne morate da očajavate i da se ponašate neprimjereno. Sve što vam se dešava je prolaznog karaktera.

Ljubav
Možete imati pomalo neprijatno iznenađenje na polju ljubavi i pokušati da se što prije izvučete iz trenutne situacije, koju možete da imate u narednom periodu.

Zdravlje
Pokušavate da uđete u formu.

 

STRIJELAC
Posao
Komplikacije oko novca mogu da se nastave. Ukoliko posjedujete više novca, pazite da vas neko ne pokrade.

Ljubav
Partner je pomalo ljubomoran i ne želi da se opusti i da vam pruži nešto više ovaj put. Morate da budete strpljiviji u komunikaciji.

Zdravlje
Bubrezi su vam možda lošija strana.

JARAC
Posao
Koliko budete u potpunosti vladali situacijom u tom duhu ćete i nešto više postići. U suštini i nemate na koga da se oslonite ovaj put.

Ljubav
Imate osjećaj da dobijate sitnice i da vam ne pada na pamet trenutno nešto da mijenjate. Morate da budete dovoljno otvoreni za neku novu priliku.

Zdravlje
Jetra vam je loše postavljena.


VODOLIJA
Posao
Ukoliko postoji neko ko bi vas podržao u poslu, poslušajte ga i savjet primijenite ovaj put. Morate da budete dovoljno otvoreni u priči koja vam se možda i ne dopada.

Ljubav
Isuviše ste zahtjevni za partnera koji ne može da vas podrži u onome u čemu ste najbolji. Pokušajte nešto sami za sebe da uradite ovaj put.

Zdravlje
Pojačana glavobolja.

RIBE
Posao
Pokušavate da postavite stvar na pravo mjesto. Na toj odluci ćete morati malo više da rdite ovaj put i da izvučete pouku koja će da ostavi utisak na druge u vašem okruženju.

Ljubav
Ne pokazujete dozu entuzijazma ovaj put i ne žalite se pretjerano na partnera koji je tek samo prisutan u vašem dijelu emotivnog života.

Zdravlje
Imate osjećaj jake tenzije.

error: Content is protected !!