Dnevni horoskop za 22. april 2019. godine: Bik nezadovoljan promjenama, Škorpijama prilika za zaradu, pred Vodolijama stresan dan…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za ponedjeljak 22. april 2019. godine:

OVAN
POSAO: Današnja atmosfera u radnom okruženju je prilično napeta i vi ste nervozniji nego obično.
LJUBAV: Moguće je da u vašem ljubavnom životu trenutno postoji više od jedne osobe, ali ni prema kome ne gajite baš iskrene emocije.
ZDRAVLJE: Povišen pritisak.

BIK
POSAO: Moguće je da će doći do manjih promjena na radnom mjestu sa kojima nećete biti baš zadovoljni. Ipak one neće ostaviti nikakve trajne posljedice.
LJUBAV: Ako ste zauzeti, provešćete lijep dan sa partnerom. Za one osobe rođene u ovom znaku koje su slobodne, danas je povoljan dan za nova poznanstva.
ZDRAVLJE: Ukočenost vas prati.

BLIZANCI
POSAO: Sa kolegama imate dobar odnos i zajedno gradite pozitivnu atmosferu. Očekuje vas prijatan dan.
LJUBAV: Spremni ste za nova poznanstva, avanture i zanimljiva dešavanja. Danas je dobar dan za flert i igre zavođenja.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa jetrom.

RAK
POSAO: Možete da se nadate nekakvom poboljšanju finansijske situacije. Ako čekate rezultate nekog suđenja, možete da očekujete da budu povoljni.
LJUBAV: Veoma vam se dopada jedna posebna osoba, ali vam je teško da skupite snage da joj priđete. Djeluje vam nedostupno i plašite se neuspjeha.
ZDRAVLJE: Na polju zdravlja nemate probleme.

LAV
POSAO: Dobro se snalazite u svakom radu koji podrazumijeva komunikaciju sa ljudima. Dobro ste raspoloženi i širite to oko sebe.
LJUBAV: Voljena osoba prolazi kroz jako težak period života, iako vam to ne pokazuje previše. Potrudite se da budete pažljiviji prema njoj nego obično.
ZDRAVLJE: Prolazna malaksalost je moguća.

DJEVICA
POSAO: Ne nadajte se da ćete imati mnogo slobodnog vremena. Čeka vas naporan dan na poslu ispunjen obavezama.
LJUBAV: Očekuje vas miran dan po pitanju emocionalnog života. Vi i voljena osoba ste jako dobro naučili da funkcionišete zajedno i sada sve teče glatko.
ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina.

VAGA
POSAO: Danas vas čeka dan bez posebnih opterećenja u kom ćete moći da budete opušteni i bez previše truda da pokažete dobre rezultate.
LJUBAV: Moguće je da ćete imati zanimljivo popodne u kom ćete upoznati jednu novu osobu koja će odmah da probudi vaše interesovanje.
ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju.

ŠKORPIJA
POSAO: Očekuje vas prilika za dobrom zaradom koja potiče od neke osobe u inostranstvu, bilo u vidu važnog klijenta ili investitora.
LJUBAV: Osoba koja vam se dopada vam daje neke signale, ali vi niste sigurni kako da ih razumijete i plašite se da ne pogriješite.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa osjetljivim grlom.

STRIJELAC
POSAO: Ako čekate pravi trenutak za realizaciju svojih planova na poslovnom polju, današnji dan vam je izuzetno povoljan za tako nešto.
LJUBAV: Možete da očekujete pozitivan odgovor od voljene osobe na svoje ponašanje. Ona zna da cijeni vaš trud.
ZDRAVLJE: Povedite računa o plućima.

JARAC
POSAO: Nećete moći da ostvarite baš sve što poželite, ali imajte na umu da ste skloni da sebi zacrtate nerealno visoke ciljeve.
LJUBAV: Ako postoji problem iz prošlosti čije rješavanje dugo odlažete, moguće je da će vam se danas javiti neke njegove neprijatne posljedice.
ZDRAVLJE: Posjetite ljekara radi redovne kontrole u narednom periodu.

VODOLIJA
POSAO: Vi se generalno dobro snalazite u kriznim situacijama i danas će vam to itekako značiti pošto vas čeka prilično stresan dan.
LJUBAV: Voljena osoba vam maksimalno ugađa iako joj to ne pada uvijek najlakše. Potrudite se da je ne shvatate zdravo za gotovo.
ZDRAVLJE: Zdravlje vam je odlično i nemate probleme.

RIBE
POSAO: Iako po mišljenju mnogih imate prevelike ambicije, osjećate se dovoljno sposobnim da ih ipak ostvarite. Danas je dan kada to možete i da dokažete.
LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba koja na vas gleda kao na prijatelja, što vas sprječava da joj priđete na taj način.
ZDRAVLJE: Ne očekuju vas problemi.