Dnevni horoskop za 21. maj

OVAN
(21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Većini rođenih u ovom znaku predstoji nova ljubav! Upoznaćete nekog ko će na prvi pogled da vas oduševi izgledom, stavom i ponašanjem. Doduše, ubrzo ćete da shvatite da je riječ o nekom ne baš pristupačnom, ali to će samo za vas da bude izazov više.
POSAO: Krenut ćete s ambicioznim predstavljanje mnogih poslovnih ideja i biti okupirani stvaranjem poslovnih perspektiva. Na poslu se mnogi ne slažu sa vašim idejama, međutim vi se ne obazirite na to.
ZDRAVLJE: U odličnom ste fizičkom stanju.

BIK
(21.4. – 21.5.)

LJUBAV: U posljednje vrijeme ništa ne može da vas iznenadi, pa ni činjenica da veza sve dublje tone u krizu. Pritom ništa ne činite da se stvari promjene. To je u redu ako vam do te veze nije stalo, mada bi bilo fer da to kažete partneru.
POSAO: Ako se bavite edukacijom i javnim poslovima, očekuju vas zvanična priznanja i uspjeh na dugoročnom planu.
ZDRAVLJE: Pokušajte se relaksirati, napeti ste. Zadesiće vas problemi sa disajnim organima, posjetite ljekara.

BLIZANCI
(22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Slijede vam interesantna mnogobrojna poznanstva i iskustva. Oni koji nisu slobodni neće uspjeti da se uzdrže da ne flertuju, ali moraju da imaju na umu posljedice.
POSAO: Otvaraju vam se brojne mogućnosti ali pokušajte da ne reagujete ishitreno. Izbjegavajte sumnjive novčane transakcije i odložite planove oko rješavanja nekih imovinskih pitanja.
ZDRAVLJE: Neispavani ste, potrebno vam je više sna. Razmislite o zdravijem načinu ishrane i redovno vježbajte.

RAK
(22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Ne svrstavate se u one koji imaju potrebu da budu u centru pažnje ali vam ne prija ni kada vam partner ne pridaje ni malo pažnje.
POSAO: Svjesni ste da ne trebate da prihvatate tuđe savjete, ali vi to i dalje radite. Više samopouzdanja ne bi bilo na odmet ali morate da ga steknete sami.
ZDRAVLJE: Kako ste izloženi različitim pritiscima i često ste pod stresom, moguće su povremene glavobolje. Čuvajte se lakših ozljeda.

LAV
(23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Obećavate mnogo, a ne ispunjavate obećano. Bar u posljednje vrijeme i u odnosu na partnera. Ukoliko nastavite ovako izabranik neće imati izbora da vam nije stalo do njega. Ako, ipak, jeste mijenjajte se!
POSAO: Omiljeni ste u okruženju, jer širite entuzijazam i spremni ste da posavjetujete svakoga ko to zatraži. Sada je i vrijeme da i vi prihvatite savijet saradnika.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro, i zbog toga izbjegavajte situacije koje loše utiču na vašu psihofizičku ravnotežu.

DJEVICA
(23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Koliko god da ste racionalni, kada je o emocijama riječ, skloni ste idealizovanju. Zbog toga ste idealizovali odnos sa partnerom i u jednom momentu zaboravili da to čemu težite nije realno.
POSAO:  Ne bi bilo loše, da za promjenu, podijelite odgovornost sa saradnicima od povjerenja.
ZDRAVLJE: Boliće vas stomak, posjetite ljekara. Zavladalo je opasno vrijeme viroza.

VAGA
(23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Ako ste slobodni, predstoji vam velika ljubav, čak i ako prođe ostaje u sjećanju.
POSAO: Još jednom ćete pokazati da ste vrlo ambiciozni i zahtjevni, ali i motivisani da predstvaite svoje stvaralačke sposobnosti. Kreativni ste, a okolnosti su takve da sa malo truda možete da se iskažete.
ZDRAVLJE: Nećete imati zdravstvenih tegoba. Sve je u najboljem redu.

ŠKORPIJA
(23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Neko koga dugo poznajete počinje da vam znači više nego što ste mogli da zamislite. Za sada ste oprezni, jer verujete u ljubav na prvi pogled, ali teško da ćete uspjeti da kontrolišete stres.
POSAO: Dešava vam se, da sve više zapažate nelojalnost saradnika. S obzirom na to da, za sada ne možete da ih mijenjate bar ih držite na distanci.
ZDRAVLJE: Snažni ste, vitalni i zdravi.

STRIJELAC
(22.11. – 21.12.)

LJUBAV:  Radije biste pobjegli u flert, pa i nešto više od toga. Suočite se sa situacijom i budite iskreni prema sebi, ali i partneru.
POSAO: Pred vama je dan bogat različitim dešavanjima, posebno ako ste mladi strijelac, ali znajte da će vam biti neophodna neka nova znanja i diplomatsko ponašanje da bi napredovali.
ZDRAVLJE: Pripazite se, kontrolišite krvni pritisak.

JARAC
(22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Partner ima snažnu potrebu da dominira, mada vi ne zaostajete u tome. Možda bi bilo najbolje da se dogovorite kada, ko i u kom slučaju treba da vodi glavnu riječ i prestaće nesporazumi.
POSAO: Vas inače krasi upornost i istrajnost na poslu, ali ne bi bilo loše da naučite kada je vrijeme da odustanete. Sada ste u takvoj situaciji, pa ako ne naučite lekciju, razočaranje vas neće mimoići.
ZDRAVLJE: Glavobolje su psihosomatskog karaktera.

VODOLIJA
(21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Čini se da više cijenite slobodu nego vezu u kojoj ste. Ako teško nalazite nešto zajedničko sa partnerom veza nema svijetlu budućnost. Toga ste, vjerovatno svjesni.
POSAO: Situacija bez promjena na poslu, što počinje da vas dovodi u očajanje. Bit ćete skloni preuveličavanju, reagirati ćete prenaglo i pogrešno shvatati komentare upućene na vaš račun.
ZDRAVLJE: Zdravstvene probleme nećete imati, ali bićete prilično napeti.

RIBE
(19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Konačno se osjećate udobno i dobro u svojoj koži. To što imate, ili nemate, partnera nije presudno za vas. Barem ne u ovom momentu. Očigledno da se postigli unutarnju ravnotežu.
POSAO: Na poslu ste vrijedni i odgovorni, tako da sve obaveze uradite u roku. Po ovoj prilici slijede pohvale i napredovanje koje niste baš tako brzo očekivali.
ZDRAVLJE: Ne bi bilo loše da posjetite stomatologa.

aura.ba

error: Content is protected !!