Dnevni horoskop za 21. juni 2018: Ovan sumnja u partnerovu vjernost, Škorpija savladala važne poslovne lekcije, Riba se bori za svoja i tuđa prava…

Danas je četvrtak 21. juni/lipanj 2018. godine. Evo šta su vam zvijezde pripremile za danas: Bik u apsurnoj igi sa jednim Rakom, Blizanci nešto kriju od partnera, a to nije dobro, Rak tajanstven, Lavu se otvara vodeća pozicija, Djevica sumnjičava, Vaga oprezna, Strijelac kreće u nove pobjede, Vodolija se ne štedi odricanja, pred Jarcem novi izazovi…

OVAN

POSAO: Volite jaku poslovnu poziciju i tome stremite. Volite da se nesebično dajete i u tome ste pravi igrači. Neko bi mogao da pokuša da vas izmanipuliše, ali u tome neće uspjeti.

LJUBAV: Situacija u kojoj se trenutno nalazite nije na zavidnom nivou. Vi to osjećate. Sumnjate u partnerovu vjernost. Ne otežavajte stvari sebi i drugima, jer ne možete da uvidite na kojem nivou su partnerove emocije.

ZDRAVLJE: Povremeno ćete morati da se odmarate.

BIK

POSAO: Još uvijek niste zadovoljni situacijom na poslu. Od vas se zahtijeva povećana disciplina kroz planet Saturn. Ne uspijevate da se organizujete na pravi način i to vas isuviše koči u namjeri da se dovoljno dobro angažujete na trenutnim poslovnim aktivnostima

LJUBAV: Ne odustajete od jednog Raka i ne želite da prestanete sa igrom koja je pomalo apsurdna. Izgledate smiješno u očima drugih ljudi, pa se skoncentrišite na bitne stvari u svom emotivnom životu.

ZDRAVLJE: Predio grla vam je lošije naglašen.

BLIZANCI

POSAO: Nemate namjeru da se u većoj mjeri umarate na onim partijama, gdje u suštini ne dobijate nešto puno novca i taj stav već duže vrijeme gurate kao ispravnu odluku. Neko vas prati u radu i pokušava da vas dobro nagradi za ono što ste do danas uradili.

LJUBAV: Ne pokušavajte da sakrijete neke stvari od partnera jer može lako da se uoči pravo stanje stvari. Ne ulazite u veće rasprave danas.

ZDRAVLJE: Bez problema.

RAK

POSAO: Potrebne su vam dodatne vještine kroz koje ćete naučiti mnogo toga da rješavate konkretno na zadacima, na kojima budete angažovani. Možda odlučite  da se dodatno edukujete u nekom centru za strane jezike.

LJUBAV: Isuviše ste ponosni da priznate krivicu u odnosima koje trenutno imate. Pokušavate da vladate sa dozom skepticizma u onome u čemu prednjačite u odnosu na ostale. Volite da budete tajanstvemi.

ZDRAVLJE: Osjetljiv vam je solarni plčeksus.

LAV

POSAO: Imate stav da još uvijek neke kockine nedostaju kada je u pitanju vaš poslovni segment. Ne dozvolite ovakav tretman i u narednom periodu, koji vam donosi mnogo veći novac. Vodeća pozicija vam se otvara i na to ćete biti ponosni.

LJUBAV: Sami nećete ostati jer može da se desi veći flert nego što ste i očekivali. Imate odličnu šansu da se zabavite u društvu jedne Djevice.

ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.

DJEVICA

POSAO: Ukoliko planirate poslovnu saradnju sa osobom u koju još uvijek nemate povjerenja, ne očajavajte jer imate izuzetne aspkete koji pružaju garanciju da će ova vasa namjera biti uredu što se tiče zarade.

LJUBAV: Budite hrabri jer se na neki način čistite od svih negativnosti koje ste stekli u prethodnom životu. Ovaj put pratite karmu.

ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

VAGA

POSAO: Niste neupućeni koliko ste pod uticajem ranijeg iskustva na polju tajni i spletki. Imali ste šta da doživite u negativnom smislu. Zato ste oprezni kako vam se ne bi dogodilo nešto slično.

LJUBAV: Imate malo loš stav po pitanju partnerskih odnosa, jer ovdje ne ide baš sve kao u bajci. U ovoj priči nećete se stavljati u prvi plan, jer vi to smatrate ispravnim.

ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

POSAO: Lekciju ste naučili i gurate dalje. Nemate namjeru da tapkate u mjestu, pa samim ti ono što vam se pruža prihvatit ćete bez razmišljanja. Budite ozbiljniji igrač ovaj put na segmentu kojeg vam pruža trenutna poslovna šema.

LJUBAV: Imali ste dovoljno šanse da do sada upoznate nekoga ko bi vas direktno odveo pred matičara. Prokockali ste je, pa danas lutate, tragate za sličnim vibracijama, u kojima će srce da luduje.

ZDRAVLJE: Problemi sa kostima.

STRIJELAC

POSAO: Zaštita koju vam pruža Jupiter je nešto što vam je dato kao činjenica već neko vrijeme, ali se ta energija danas ne osjeća u dovoljnoj količini. Budite spokojni i krenite u nove pobjede.

LJUBAV: Morat ćete da vratite dug kroz polje emocija i ne treba od toga da bježite. Karmička priča je u pitanju.

ZDRAVLJE: Ozbiljno se pozabavite ishranom

JARAC

POSAO: Bit ćete podstaknuti novim izazovima koji vam se pružaju. Imate pomalo oštru konkurenciju koja vaš vuče za koji korak unazad i ta solucija je nešto na šta ćete morati da računate.

LJUBAV: Niste se prvi razočarali u osobu pored vas. Nemate namjeru da sjedite i čekate da vam nešto konkretno padne sa neba.

ZDRAVLJE: Problemi sa holesterolom.

VODOLIJA

POSAO: Postoji doza odricanja kroz koju dostižete zavidne rezultate. Navikli ste tako da živite i borite se. I to će vam se isplatiti. Danas manje telefonirajte.

LJUBAV: Ukoliko ste još uvijek sami ne očajavajte jer se naziru sunčani dani na vašem polju ljubavi. Već tokom večeri zaigrat će srce zbog jedne mlađe Škorpije.

ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

RIBE

POSAO: Za novac tokom ovih dana nećete brinuti. Voljet ćete da se dajete više nego obično i u tome ćete uživati. Borite se za svoja i tuđa prava. Ne propuštajte šansu da dovedete u red svoj poslovni segment.

LJUBAV: Osoba u koju ćete se danas ili narednih dana zaljubiti, može biti neko koje u suštini zavistan od okoline i njihovog mišljenja, što pomalo ,može da uzdrma psihu partnera I to na osnovu komentara koji mu se upućuju.

ZDRAVLJE: Spavajte dovoljno.