Dnevni horoskop za 21. juli

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Mnogo toga će se smiriti, raščistiti i razjasniti između vas i voljene osobe. Ako ste slobodan Ovan, dobro će vam doći lagano nametanje vašeg ega u potrazi za partnerom, iako u tom slučaju morate paziti da ne pretjerate. Jedno je važno znati – malodušnošću nikoga nećete pridobiti. Sretno u potrazi za ljubavi!
POSAO: Potrebno je da svoju elokvenciju podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. U finansijskom smislu nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu i da riješite neka imovinska pitanja. Obratite pažnju na mogućnost usavršavanja.
ZDRAVLJE: Ne iscrpljujte se.

BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: U ljubavnom životu vlada napetost koja ima naglašen erotski predznak, ali nije lišena opasnosti svađe i nerazumijevanja.
POSAO: Taktika koju trenutno primjenjujete predstavlja mudriji obrazac poslovnog ponašanja. Znajte, očekuje vas napredovanje na poslovnoj ljestvici, neko će nagraditi vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Važno je da podstičete nove poslovne kontakte.
ZDRAVLJE: Umjerenije jedite!

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Moglo bi biti snažnih napetosti u odnosima s voljenom osobom, a oni slobodni među vama tražiti će prostora za avanturu i dokazivanje svojih osvajačkih sposobnosti.
POSAO: Efikasnost u poslovnim kontaktima ili snalažljivost u djelovanju, potencijalno predstavlja vaš glavni adut. Očekuju vas uspješni rezultati na različitim stranama i napredovanje. Potrudite se da proširite svoje saznajne vidike.
ZDRAVLJE: Dosta dobro i bez problema.

RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Ovaj dan neće zakazati po broju prilika i mogućnosti koje vam se pružaju u ljubavnoj vezi.
POSAO: Imate utisak da se nalazite u delikatnoj situaciji, jer čini vam se da trpite zbog nečijeg osporavanja ili zbog sukoba oko poslovnih interesa. Nasreću, to je prolazna faza. Nemojte gubiti samopouzdanje i kontrolu nad važnim događajima.
ZDRAVLJE: Pijte više tekućine.

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Mnogi Lavovi u vezama bi da svojem odnosu sa partnerom dadnu neku novu dimenziju, neki čar koji bi osvježio ljubav. To može biti neki jednostavan poklon, na primjer. Vaš partner će vam, vjerovatno, istom mjerom i uzvratiti. Što se slobodnih tiče, neka se spreme za jedno novo i nadasve ugodno poznanstvo.
POSAO: Nalazite se u kreativnoj fazi i važno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima. Pažljivo provjeravajte nove informacije na poslovnoj sceni kako biste ostvarili svoje dugoročnije planove. Sretno!
ZDRAVLJE: Pripazite se, otiđite na pregled.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV:Oraspoložite partnera i poradite na vašem odnosu. Bitno je da se fokusirate na slabe tačke. Dajte sve od sebe da se usredsredite na rad i ako ste slobodni družite se sa prijateljima.

POSAO: Nemojte dozvoliti da vas opterećuju neka sporedna dešavanja – pažljivo odaberite svoje prioritetne ciljeve i budnim okom pratite sva nova dešavanja na poslovnoj sceni. Očekuju vas pozitivne promjene i mogućnost za usavršavanjem. Samo naprijed!
ZDRAVLJE: Opasnost od crijevnih parazita i viroza.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Ljubavna situacija živahna je i napeta, a vi koji ste uvijek spremni na svaki izazov kada je ljubav u pitanju, spremno ćete se postaviti. Postoji snažna mogućnost za novo poznanstvo i učvršćivanje nekih ljubavnih veza. Partner će visoko cijeniti vašu vjernost ako dođete u situaciju iskušenja…
POSAO: Očekuje vas dobra prilika za profesionalnim usavršavanjem, važno je samo da se angažujete na primjeni savremenijih modela u poslovanju. Obratite pažnju na različite susrete, ponude ili na kontakte sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži vaše ideje.
ZDRAVLJE: Bez većih problema.

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Lijep broj Škorpija očekuju svađe s voljenom osobom, a slobodni će biti raspoloženi za svaku vrstu avanture iz koje, doduše, ne očekuju razvoj neke dublje relacije. No, ima i izuzetaka. Neke slobodne i neke Škorpije u vezama će samo nastaviti tempom ljubavnog života kakav su imali dosad. Sretno svima!
POSAO: Očekuju vas uspjesi. Potrebno je samo da uspostavite nove kriterije vrijednosti prilikom izbora odgovarajuće teme ili projekta. Otvorit će vam se i nove mogućnosti za perspektivnom saradnjom. Ipak, osigurajte se čvrstim planom i podrškom saradnika.
ZDRAVLJE: Ne trošite previše energije!

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: U ljubavi je situacija i dalje povoljna, a i erotizirana. Na takav diskurs potiču vas aktivni aspekti ličnih planeta, Venere i Marsa, tako da postoje sve pretpostavke za jednu lijepu ljubavnu priču. Naravno, onima koji sebe više cijene kao slobodnjake možemo reći da ni njima prilike za užitak neće nedostajati.
POSAO: Očekuje vas niz korisnih susreta koji nagovještavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite.
ZDRAVLJE: A da razmislite o dijeti?

JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Možete da sretnete neku zanimljivu osobu koju znate duže vrijeme. Iz prijateljstva može da se razvije nešto više. Skloni ste flertu.

POSAO: Djelujete odlučno u svojim namjerama i ostavljate dobar utisak u susretu sa saradnicima. Okolnosti su na vašoj strani i do izražaja dolaze vaše pregovaračke sposobnosti. Važno je samo da u odlučujućem momentu pravilno “dozirate” svoje prednosti. Sretno!
ZDRAVLJE: Bez većih problema.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Niste sigurni da i dalje osjećate isto prema partneru. Preispitajte svoja osjećanja. Ako ste slobodni, provedite više vremena sa porodicom.POSAO: Budući da ste vi osoba koja vodi računa o svom profesionalnom usavršavanju i materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa činjenicom da vas neko – ograničava. Potrudite se da “pobijedite” te prepreke i punom parom nastavite naprijed!
ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: U ljubavi je prilično napeto i nimalo dosadno. To ne mora biti baš loše, iako prijeti mogućnošću svađe i nesporazuma s partnerom. Između vas i partnera mogla bi se uvući neka nezdrava atmosfera – spočitavat ćete jedno drugome ko je šta nekad nekome trećem rekao, i slično. Nemojte svoju ljubav dovoditi u takvu situaciju, nego smireno razgovarajte.
POSAO: Pažljivo analizirajte različite prilike na poslovnoj sceni. Tražite efikasniji model poslovanja kako biste unaprijedili svoju poziciju. No, znajte da postoje situacije koje zahtijevaju širi dogovor ili kompromis. Budite mudri i pažljivi!
ZDRAVLJE: Opustite se…

 

 

error: Content is protected !!