Dnevni horoskop za 21. juli 2020: OVNU RAZMIRICE, ŠKORPIJA ŽRTVA LJUBOMORE, JARCU SVE OPROŠTENO…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za utorak, 21. juli 2020. godine:

OVAN
POSAO: Povoljan period za potpuno nove stvari vam se otvara. Solidna energija planeta vam postavlja novi zadatak sa mnogo više entuzijazma.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku, moguće su male razmirice i nekompetentniji razgovori. Potrebno je da se malo više odmarate.
ZDRAVLJE: Slijedi vam period za opuštanje.

BIK
POSAO: Možda ste odavno uvidjeli koliko vrijedite ali vam to niko nije rekao. Vaši nadređeni, imaju takvo mišljenje i rado će ga iznijeti ovaj put.
LJUBAV: Ne otežavajte stvari na polju emocija, danas. Imali ste i gorih dana, pa se morate prilagoditi i dovoljno razmisliti o tome gdje sve ovo vodi.
ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
POSAO: Neko bi mogao da vas motiviše u daljem radu. Ideje od ranije su još uvijek aktuelne, pa se prilagodite trenutnim aspektima.
LJUBAV: Ukoliko ste u jačoj ljubavnoj vezi ne očajavajte, ukoliko ne možete trenutno da dobijete ono što ste očekivali. Parner je pomalo odsutan.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

RAK
POSAO: Razlog od koga ste pobjegli sa prethodnog posla je motiv da tako nešto ponovite i u trenutnom. Finansije vam se poboljšavaju u svakom slučaju.
LJUBAV: Negirate emocije prema jednoj osobi od ranije. Susret sa određenom osobom ne možete da izbjegnete.
ZDRAVLJE: Pazite se infekcije.

LAV
POSAO: Ukoliko se spremni da započnete privatni biznis ne pokušavajte još uvijek. Aspekti vas upozoravaju na malo jači temelj, koji morate da napravite.
LJUBAV: Kada su u pitanju emocije od strane osobe na koju često mislite možete biti pomalo iznenađeni posmatrajući stvari iz određenog ugla.
ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

DJEVICA
POSAO: Poslovna šansa, koju nećete propustiti je još uvijek u dobrom statusu pa iskoristite date aspekte za nešto bolji poslovni tretman.
LJUBAV: Na emotivnom planu očekujte neočekivano. Pokažite veću dozu entuzijazma. Jedna Riba je odlična solucija.
ZDRAVLJE: Hranite se zdravo.

VAGA
POSAO: Postoji određena opasnost da ne izgubite entuzijazam, koji ste stekli na polju posla kojim se trenutno bavite.
LJUBAV: Volite da dominirate na polju emocija i to je vaša najveća greška. Pokušaćete da dobijete nešto više za sebe, kako bi bili sigurni u partnera.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

ŠKORPIJA
POSAO: Nemate namjeru da se razvlačite na mjestu gdje nemate veću satisfakciju za posao koji obavljate u većoj mjeri. Volite jasno postavljene poslovne mogućnosti.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa jednim Ovnom, pazite se iznenadne ljubomore, jer na neke petlje ste zaboravili ovaj put.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

STRIJELAC
POSAO: Kada je u pitanju polje inostranstva, možete imati jasan stav i da zaobiđete poteškoće koje vam se pružaju u narednom periodu.
LJUBAV: Volite svoj posao ali partner je neko ko vam odvlači pažnju danas. Morate da budete spremni na veći kompromis.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

JARAC
POSAO: Polje karijere je dosta naglašeno kada ste konkretno vi u pitanju jer imate na umu dosta toga da završite u skorije vrijeme.
LJUBAV: Ukoliko vam je partner neko ko je loše raspoložen zbog vašeg izostanka ne očajavajte ovaj put. Zasigurno nalazite dobro rješenje. Sve će vam biti oprošteno.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

VODOLIJA
POSAO: Ne ulazite u veće rasprave ovaj put, već pokušajte sa dozom kompromisa dovoljno toga da riješite ovaj put.
LJUBAV: Emotivno prihvatate dati izazov, koji vam se pruža kao satisfakcija, koju ne treba da zaobiđete ili bar, ovaj put.
ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama.

RIBE
POSAO: Poslovna strana vam je ovaj put u lošijem ambijentu, nego inače. Biće dovoljno vremena da neke stvari promijenite kod sebe u finansijskom smislu.
LJUBAV: Pojačane tenzije od strane partnera vam se ne dopadaju pa ćete biti skloni promjenljivom raspoloženju.
ZDRAVLJE: Čuvajte se virusnih infekcija.