Dnevni horoskop za 21. avgust 2020: BLIZANCIMA POMIRENJE, DJEVICA POD PRITISKOM, STRIJELAC NAPREDUJE…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za petak, 21. avgust 2020. godine:

OVAN
POSAO: Niste smjeli da izostanete sa svojim obavezama, pa se ovdje sugeriše određena doza dobrog raspoloženja.
LJUBAV: Ne opterećujte se pogrešnim odlukama već se sugeriše određena doza racijonalnosti, koja vam je prijeko potrebna u radu na sebi.
ZDRAVLJE: Posjetite stomatologa

BIK
POSAO: Nije loša solucija da se dovoljno integrišete sa već poznatim klijentima jer se očekuje proširenje posla.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku, pazite se razmirica i ne pokušavajte da se postavljate otvoreno, jer imate loše aspekte tajni.
ZDRAVLJE: Pijte vitamin C.

BLIZANCI
POSAO: Pokušaj snalažljivosti na polju posla vam može doslovno upaliti. Ne očekujte da ćete imati i pristalice za svoje ideje, ali zasigurno vam se dive.
LJUBAV: Pokušavate da se pomirite sa simpatijom od ranije. Ovaj potez može da vam se isplati, ovaj put.
ZDRAVLJE: Nemate većih problema, danas.

RAK
POSAO: Nisu loše ideje kojih se pridržavate u toku svog rada, koliko se može osjetiti dovoljno znatiželjan pogled u pravcu uspjeha, kojim se vodite.
LJUBAV: Kada su u pitanju trenutne emocije prema osobi na koju često mislite, bićete malo više u svom svijetu i ne pokušavajte da konkretizujete aspekte, koji vam daju veliku imaginaciju.
ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.

LAV
POSAO: Solucija da se bavite privatnim biznisom nije loša i vi sami smatrate taj segment dovoljno upotpunjen za vaš trenutni poslovni portfolio.
LJUBAV: Ukoliko smatrate da su se pojedine ideje oko zajedničkog života dovoljno iskomplikovale ne očajavajte, jer su ovi aspekti samo loše posatvljeni na jedan kraći period.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

DJEVICA
POSAO: Karakteristike vašeg znaka su se malo loše odrazile na poslovnom planu, jer imate malo jači psihički pritisak u toku dana.
LJUBAV: Nedostatak pažnje vam pravi veći problem nego obično. Posavjetujte se sa osobom od povjerenja, jer vam je potrebno tako nešto.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte

VAGA
POSAO: Ne odustajete od ideje da budete najbolji u svom poslu i tom inercijom se vodite u toku dana. Pazite se ljubomornih kolega u vašem okruženju.
LJUBAV: Pokušajte da organizujete nešto posebno danas, kada su u pitanju izlasci sa vašom simpatijom. Budite otvoreniji u svojim namjerama.
ZDRAVLJE: Pojačavajte imunitet.

ŠKORPIJA
POSAO: Vaše želje vas vode do pobjedničkog stava, ali vi se ne okrećete iza sebe i ne vidite ništa posebno danas kada su u pitanju lošiji detalji. Neko sve to pomno posmatra.
LJUBAV: Sami ne treba da budete i malo ste pod većim pritiskom, pa se osjeća i bolja solucija u vezi promjene statusa i samog partnera.
ZDRAVLJE: Povremena glavobolja.

STRIJELAC
POSAO: Ne odričete se mogućnosti da napredujete, pa se u tom stilu i ponašate već neko vrijeme. Možete biti doslovno opterećeni nečijim lošim idejama.
LJUBAV: Pokušavate da dominirate u situaciji, koja vam daje pun zalet za neko vrijeme. Pokazujete poveću zainteresovanost za nekoga od ranije.
ZDRAVLJE: Solidno

JARAC
POSAO: Saradnici uočavaju da ste isuviše zahtjevni i da bi bilo dobro da spustite loptu pri poslovnoj procjeni ovaj put.
LJUBAV: Ne morate da se pravdate za svaku sitnicu koliko bi bilo dobro da se otvorite na trenutak i zavirite u dušu osobi pored sebe.
ZDRAVLJE: Kostobolja

VODOLIJA
POSAO: Kada su u pitanju novi aranžmani ne odustajete od činjenice da se neke konkretne stvari dese na prvi pogled. Budite dovoljno u fokusu koji vam može otvoriti nova vrata.
LJUBAV: Pojaviće vam se osoba na koju često mislite pa bi bilo dobro da se i vi otvorite u tom pravcu bez obzira na ranije stavove.
ZDRAVLJE: Vježbajte dovoljno.

RIBE
POSAO: Provodite vrijeme u većem radu. Aktivnosti su vas sustigle i vi nemate razloga za brigu koliko treba nešto posebno da se angažujete.
LJUBAV: Niste sami i to je ono najbolje, ali ne sumnjajte u nečije zasluge za vaše konkretne otvorene stavove, po pitanju zajedničkog života.
ZDRAVLJE: Nesanica.