Dnevni horoskop za 20. novembar 2020: BLIZANCI RIZIKUJU, DJEVICA OČEKUJE PREVIŠE, RIBAMA USPJEH

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za petak, 20. novembar 2020. godine:

Ovan
POSAO: Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose niz novih problema.
LJUBAV: Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću djelujete vrlo ubjedljivo i zavodljivo. Svjesno koristite svoj šarm u pravoj mjeri.
ZDRAVLJE: Nema promjena.

Bik
POSAO: Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspjeha. Računajte na nečiju podršku.
LJUBAV: Zadovoljstvo koje osjećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomjeri vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Blizanci
POSAO: U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvkesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspjeha ili šireg odjeka među saradnicima.
LJUBAV: Izbjegavajte emotivne kontraste u reakacijama. Zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promjenama u mišljenju. Teško je slijediti vaš ritam kada se zanesete.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

Rak
POSAO: Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Razmislite, intelektualne sposobnosti su presudne u procjeni dobrog posla.
LJUBAV: Teško vas je razuvjeriti od ideja koje imate, ali čini vam se da neko nema dovoljno razumijevanje za vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanhoniju.
ZDRAVLJE: Više odmarajte.

Lav
POSAO: Vješto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspjeh je na vašoj strani dok god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite.
LJUBAV: Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet. Ponekad vam je teško da pretpostavite različita mišljenja.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

Djevica
POSAO: Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspješnu realizaciju. Djelimična rješenja vas samo usporavaju.
LJUBAV: Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje pretjeruje u svojim očekivanim zahtjevima ili koristi pogrešne izgovore.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

Vaga
POSAO: U skladu sa prethodnim iskustvom sada mijenjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i ništa ne prepuštate slučaju.
LJUBAV: Lako mijenjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umijete vješto da se prilagodite.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Škorpija
POSAO: Jasno vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmjeravate na osnovne ciljeve, ali ne odustajete ni od alternativnih ideja.
LJUBAV: Najbolje se osjećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće zna da vas iznenadi.
ZDRAVLJE: Odlično.

Strijelac
POSAO: Sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspjeh vam se nalazi na dohvat ruke i zato učinite sve što je potrebno da ostvarite profesionalni maksimum.
LJUBAV: Ponekad ne odustajete od svojih namjera čak i po cijenu da svi oko vas misle drugačije. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cijenu koju ne treba zanemariti.
ZDRAVLJE: Nema promjena.

Jarac
POSAO: Skloni ste pretjeranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate. Neophodna su vam praktična rješenja i potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da završite sve što ste započeli.
LJUBAV: Zahtjevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono što želite.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.

Vodolija
POSAO: Jasno vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savjet. Postoje rješenja koja iziskuju novi kompromis.
LJUBAV: Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Ribe
POSAO: Ne želite da neko mijenja vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja vašim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima. Spoj dobre intuicije i analitičke procjene donosi novi uspjeh.
LJUBAV: Znate da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate ili na nečije primijetno negodovanje. Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam neko predočava.
ZDRAVLJE: Moguća prehlada.