Dnevni horoskop za 20. juli

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: U rasvjetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate energiju i psihološku ravnotežu. Učinite sve što je potrebno da održite svoju ljubavnu sreću i osobu do koje vam je stalo.
POSAO: Očekuje vas poslovno-finansijska satisfakcija i neki vid javnog priznanja. Bit ćete naglašeno skloni rizicima, zato “otvorite četvere oči”.
ZDRAVLJE: Učvrstite imunitet.

BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Umjerenost u izražavanju osjećanja predstavlja veliku vrlinu. Važno je da usrećite svog partnera ili da osjećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća.
POSAO: Dan je jako povoljno da se fokusirate na izgradnju ili popravljanje ugleda u poslovnom okuženju, ali i društvu u cjelini.
ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Stalo vam je da se ponašate promišljeno u ljubavnom životu. Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu učinit ćete ono što osjećate. Ukoliko postoji dobra prilika, prihvatite novu ljubavnu romansu.
POSAO: Gotovo sve što zamislite moći ćete ostvariti bez pretjeranog truda. Moći ćete nagovoriti svakoga na sve. Samo naprijed!
ZDRAVLJE: Manji problemi.

RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Djelujete vrlo zanosno, energično i zahtijevno pred bliskom osobom. Umijete da ostvarite svoje ljubavne namjere i da se “nametnete” na očaravajući način. Svjesni ste svojih kvaliteta i da privlačite različite poglede ili komentare. Slobodni Rakovi osobi koja im se dopada jasno će dati do znanja šta žele. Sretno!
POSAO: Jedan posao na kojem ste dugo radili konačno ćete moći dovršiti. Nemojte samo pretjerivati u trošenju. S novcem pažljivo i uvijek ćete ga imati!
ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste, ojačajte imunitet!

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, ali riješili ste da preuzmete stvari u svoje ruke. Ponekad spontanost u izražavanju osjećanja predstavlja najbolji odgovor. Važno je da usrećite svog partnera ili da osjećate uzajamnu naklonost.
POSAO: Sukobi i tenzije na svakom koraku. Vrlo ste zaposleni i želite svima pokazati koliko vi dajete od sebe. Nažalost, to će svi shvatiti kao hvalisanje, umjesto onog što biste vi htjeli postići. Nemojte donositi nikakve važnije i/ili ozbiljnije odluke. ZDRAVLJE: Osjetljivo, ali samo nakratko.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Povremeno kao da imate utisak da se polako udaljavate od drage osobe. Potrebno je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. Ako ste slobodni, osjećate emotivnu nesigurnost i vašu pažnju često privlače osobe različitih, često loših, profila. Budite pažljivi!
POSAO: Očekuju vas bolji uslovi i dobra prilika da udvostručite svoju zaradu. Nema razloga za lažnu skromnost ili za profesionalnu nesigurnost, pokažite da posjedujete široko znanje i dobru vještinu. Samo naprijed!
ZDRAVLJE: Branite se od stresa.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Prijat će vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti. Ako ste slobodni, predstoje vam zanimljivi kontakti. Priželjkujete vezu sa jednom zanimljivom i nesvakidašnjom osobom. Dobra vijest – zablistat ćete u ljubavnoj romansi.
POSAO: Izlazite iz svoje neodlučnosti i misli su vam u skladu s djelima, što poslovno znači samo uspjeh. Sve će vam ići od ruke, pa ćete moći pregovarati o svemu što se tiče vašeg položaja, uključujući i povišicu i određene povlastice. Sretno!
ZDRAVLJE: Pripazite se.

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: U skladu sa raspoloženjem djelujete zanosno i vodite aktivan društveni život i često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične emotivne kontakte. Ali, pazite – loši potezi mogu da vam iskomplikuju ljubavni život.
POSAO: Pojačajte inicijativu kako biste riješili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Uspješne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao garanciju za poslovni ili novčani dobitak.
ZDRAVLJE: Pokušajte se više odmarati.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Čini vam se da partner nema uvijek dovoljno razumijevanja za vaše potrebe, te neki učestali konflikti dodatno utječu na vaše mrzovoljno raspoloženje. Nedostatak optimizma pokušavate da nadomjestite u nekim spoljašnjim zabavama ili u alternativnom društvu.
POSAO: Zvijezde vam savjetuju da obratite pažnju na mogućnost usavršavanja, na javne nastupe, profesionalno napredovanje ili na udruživanje poslovnih interesa.
ZDRAVLJE: Prolazna kriza.

JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Povremeno kao da vam nedostaje optimizam, ali ne i potreba za romantikom. Izbjegavajte konfliktne situacije sa bliskom osobom, kako biste sačuvali dragocjenu energiju i psihološku ravnotežu. Slobodni su na meti interesovanja, komplimenata i pažnje suprotnog spola. Uživajte!
POSAO: Očekuje vas napredovanje – neko će nagraditi vaše znanje. Važno je da podstičete nove poslovne kontakte i da udružite svoje interese sa saradnicima koji imaju slične ideje i interesne ciljeve. Podstičite savremene ideje i trendove.
ZDRAVLJE: Nervoza i nemir.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Partner ne može da odoli pred vašom pojavom i šarmom. Pokažite mu/joj, stoga, ljepšu stranu svoje ličnosti. Ako ste slobodni, predstoji vam iznenadna ljubavna romansa koja će zadovoljiti vaša očekivanja.
POSAO: Očekuju vas uspješni rezultati na različitim stranama, ali i napredovanje na profesionalnoj ljestvici. Pred vama su i neke nove mogućnosti, stoga se potrudite da proširite svoje saznajne vidike. Očekujte i prilike za povećanje zarade. Sretno!
ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Ne želite da vas neko dovodi u podređenu poziciju. Ipak, voljena osoba vješto koristi “zaobilazan način” da ostvari svoje namjere. Nema potrebe da se zadržavate na hladnoj emotivnoj distanci. Ako ste slobodni, igra zavođenja može da vas inspiriše na novo zadovoljstvo. Očekuje vas novi uspon i “ljubavni procvat”.
POSAO: Obratite pažnju na neke korisne susrete i prilagodite svoje stavove u pravcu koji će vam donijeti konkretne rezultate. Bit će vam odlična koncentracija, možete imati uspjeha u poslovima vezanim za trgovinu ili komuniciranje. Sretno!
ZDRAVLJE: Bez značajnijih promjena.

aura.ba

 

 

 

error: Content is protected !!