Dnevni horoskop za 20. juli 2022: BLIZANCI PREOSJETLJIVI, DJEVICA U ORTAČKIM POSLOVIMA, JARVU LJUBAV IZ PRIJATELJSTVA

Evo šta su vam zvijezde pripremile za srijedu, 20. juli/srpanj 2022. godine. 
OVAN
POSAO: Svjesni ste trenutnih aktivnosti koje sprovodite bez većeg zadržavanja. Imate jasan stav i cilj kojim se vodite.
LJUBAV: Pomalo vas grize savjest usljed nedostatka vremena da se posvetite partneru i pokušate da pružite dovoljno emocija osobi koju volite
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima

BIK
POSAO: Poslovni potezi su vam izuzetni, a naročito ukoliko se bavite dovoljno dugo aktivnostima koje trenutno sprovodite.
LJUBAV: Partner koji je rođen u znaku Škorpije ili Jarca trenutno vam ne odgovara. Budite radikalni u svojim namjerama koje ste spremni da sprovedete.
ZDRAVLJE: Umor.

BLIZANCI
POSAO: Malo ćete povuući ručnu kada su obaveze u pitanju jer uviđate iza sebe dosta urađenog posla koji je na nivou zadatka.
LJUBAV: Oni koji su u braku ne moraju da shvate trenutne aspekte na jedan negativan način. Preosjetljivi su, ne shvataju da ih partner voli i podržava.
ZDRAVLJE: Pazite se pretjeranog izlaganja suncu.

RAK
POSAO: Uviđate da ste dovoljno posla uradili za kratko vrijeme i da nećete zažaliti na trenutnom odmoru koji ste zasluženo stekli.
LJUBAV: Niste sami i to je vaša najveća satisfakcija. Imate sa kim da provedete godišnji odmor i da otputujete na neko vrijeme.
ZDRAVLJE: Pazite na stomak.

LAV
POSAO: Ukoliko ste se dovoljno pozitivno postavili na trenutnom poslovnom segmentu ne očajavajte ukoliko dođe do određene izmjene plana.
LJUBAV: Na neke detalje niste obraćali pažnju u većoj mjeri, a oni vam pružaju pravu sliku o vašem partnerskom odnosu koji trenutno imate.
ZDRAVLJE: Osjetljiva koža.

DJEVICA
POSAO: Polje posla vam je naglašeno kroz saradnju sa ortacima koji vas podržavaju. Morate da budete dovoljno otvoreni za sve novo što vam se plasira.
LJUBAV: Emotivna strana vam je dosta naglašena, ali na jedan negativan način koji vi ne podržavate. Imate jasan stav po pitanju toga.
ZDRAVLJE: Vrijeme je za godišnji odmor.

VAGA
POSAO: Uporno se bavite tematikom koja vam se ne dopada i nemate motiv više da radite stvari koje vam ne donose veći profit. Morate da se povučete iz igre koja vam se plasira kao nerentabilna,
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa jednim Rakom ili Ovnom ne pokušavajte da se upuštate u veću raspravu koja vam ne donosi nista posebno u toku današnjeg dana.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

ŠKORPIJA
POSAO: Neko će pokušati da vas dobro pripremi za neočekivane stvari na vašem poslovnom planu. Morate da budete jasni i precizni u svojim željama i mogućnostima s druge strane
LJUBAV: Ne morate da nipodaštavate svoj sopstveni integritet. Kada je u pitanju trenutni partner morate da budete u statusu koji vam dozvoljava više slobode
ZDRAVLJE: Pazite na ishranu.

STRIJELAC
POSAO: Pokušaj da budete otvoreni prema poslovnom partneru vam donosi određenu problematiku. Budite dovoljno u fokusu u narednom periodu da ne dođe do poteškoća u komunikaciji.
LJUBAV: Neke stvari vam se ne podudaraju kada je u pitanju osoba na koju često mislite koliko se od vas traži određena doza racionalnosti u samom pristupu emocija.
ZDRAVLJE: Provjerite masnoće u krvi.

JARAC
POSAO: Malo ste rastrzani, ali isto tako i u pomalo nepovoljnom položaju što se tiče trenutnih aspekata na koje niste imuni. Što se finansijske strane tiče iskoristite period koji dolazi.
LJUBAV: Ukoliko ste sami ne očajavajte jer postoji mogučnost da mnogo toga dobijete od jedne osobe koja je bila uvijek uz vas kao prijatelj.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

VODOLIJA
POSAO: Imate motiv da se odmorite od obaveza koje su vas sustigle i da otputujete negdje daleko. Ukoliko vam se ukaže prilika ne razmišljajte, očajavajte već to uistinu i uradite.
LJUBAV: Kada su u pitanju emocije prema partneru od ranije vi ste na odličnoj vibraciji koja vam pruža veći motiv da nešto više potražite na emotivnom planu, ali ćete ipak sačekati
ZDRAVLJE: Bez promjena.

RIBE
POSAO: Imali ste malo lošiji period i iz njega polako izlazite, ali se još uvijek osjeća pojačana finansijska kriza. Imat ćete bar dobru strategije kako da riješite taj problem.
LJUBAV: Pokušavate da svoje emocije dovedete u red i da se oslonite na osobu koja vam je draga. To može da bude jedna Djevica.
ZDRAVLJE: Solidno.