Dnevni horoskop za 20. decembar 2020: BLIZANCI BRZOPLETI, VAGE U ČAROBNOM SVIJETU, RIBE NA DISTANCI

Evo šta su vam zvijezde pripremile za nedjelju, 20. decembar 2020. godine:

Ovan
POSAO: Ponekad je teško procijeniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događaji koji zahtijevaju udruživanje ili timski rad.
LJUBAV: Lakše Vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.
ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

Bik
POSAO: Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po Vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspješnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne saradnje.
LJUBAV: Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osjetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posljedičnu vezu. Dobro razmislite.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

Blizanci
POSAO: Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom djeluje, kao uspješna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i djelujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima.
LJUBAV: Određene okolnosti natjeraće Vas da promijenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

Rak
POSAO: Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje Vam podrška koju dobijate. Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo. Prava mjera vrijednosti i uspješne formule donose novi uspijeh.
LJUBAV: Partner očekuje Vašu emotivnu privrženost, ponekad je dovoljno da se sporazumijevate pogledima i toplim osmijehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja.
ZDRAVLJE: Alergije.

Lav
POSAO: Djelujete samouvjereno i donosite blic procjenu, na sreću mnoge okolnosti su na Vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Konsultujte jos nečije mišljenje, pre nego što se opredelite za novo rješenje.
LJUBAV: Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obaviješteni, što dodatno utiče na Vašu emotivnu uznemirenost.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

Vaga
POSAO: Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su Vaša procjena i način djelovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti poslovne edukacije ili usavršavanja.
LJUBAV: Emotivna nota koju osećate Vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

Djevica
POSAO: Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrijebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ponekad treba reagovati na osnovu prvog impulsa.
LJUBAV: Ne želite da Vas neko sputava u izražavanju osjećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

Škorpija
POSAO: Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju, svaki podsticaj u Vama pokreće kreativnu energiju i želju za dokazivanjem.
LJUBAV: Emotivne slutnje mogu da Vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate (ne)moguće odgovore.
ZDRAVLJE: Problemi sa urinarnim putevima.

Strijelac
POSAO: Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahtjeve u pravcu koji Vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mjestu. Važna je taktika koju koristite u susretu sa saradnicima.
LJUBAV: Novi emotivni izazovi mogu lako da Vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma, ponekad donose novi problem.
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

Jarac
POSAO: Ne volite da Vam neko postavlja različite ulove i da utiče na Vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije.
LJUBAV: Osjećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se povjeravate pred osobom koja Vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.
ZDRAVLJE: Dobro.

Vodolija
POSAO: Postoje različite zamjerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa riječi pređete na djela, prokažite na ličnom primjeru šta sve očekujete od svojih saradnika.
LJUBAV: Neko Vas dovodi u neprijatnu situaciju, osjećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rješenje. Želite da ugodite osobi do koje Vam je stalo.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Ribe
POSAO: Primjećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Nema razloga da se distancirate od svojih saradnika.
LJUBAV: Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.