Dnevni horoskop za 20. avgust 2020: BLIZANCI GANJAJU PRINCIPE, LAV BIJESAN, RIBA U DODATNIM POSLOVIMA…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za četvrtak, 20. avgust 2020. godine:

OVAN
POSAO: Otvoreni sukobi sa kolegama su neminovni i bilo bi dobro da se povučete iz te male gužve sve dok ne uvidite da kreću prave stvari da se odvijaju.
LJUBAV: Imaćete stav da treba malo više da izlazite i da se krećete u malo većem društvu. Ne odustajte od zacrtanih ideja, jer možete biti mnogo sretniji.
ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
POSAO: Ukoliko smatrate da vrijedite mnogo više od prosječnog radnika u vašem poslovnom segmentu neće biti loša ideja da poželite nešto više za sebe i bolji poslovni ambijent.
LJUBAV: Oni koji su u braku slijedi im otrježnjenje na velika vrata i malo veća gužva kada su u pitanju razmirice i sitne opaske partnera.
ZDRAVLJE: Posjetite stomatologa.

BLIZANCI
POSAO: Nije sve u novcu, koliko ste to odavno shvatili da je stvar višeg principa. Ne ostavljajte utisak površne osobe i izborite se za nešto bolje partije na svom poslovnom planu.
LJUBAV: Imate utisak da je sve u redu i da se neće ništa loše desiti ukoliko se budete više borili za svoje mjesto pod suncem kada su emocije u pitanju.
ZDRAVLJE: Pojačavajte dozu vitamina.

RAK
POSAO: Volite svoj posao i u tome doslovno užvate. Ostatak akcija ne želite da dijelite sa ostalim članovima vašeg tima, pa se poneko može i protiviti ovome.
LJUBAV: Ne uviđate ništa posebno kada su pojedina rješenja na emotivnom planu u pitanju. Smatrate da ste sa nekim osobama završili karijeru i ne želite da se vraćate na isto mjesto.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe mogu biti učestale.

LAV
POSAO: Ne žalite se na trenutnu poziciju u većoj mjeri jer smatrate da su trenutni problem prolaznog karaktera. Pokušajte da savladate svoj bijes na vrijeme ovaj put.
LJUBAV: Imali ste i lošijih dana pa se ne opterećujete trenutnom situacijom koju vam je partner priredio. Biće boljih dana.
ZDRAVLJE: Srčana aritmija.

DJEVICA
POSAO: Vi ste danas izuzetno pedantni u svojim poslovnim aktivnostima i nemate namjeru da se opredijelite za neku sasvim drugu kategoriju od trenutne.
LJUBAV: Što se emotivnog segmenta tiče ne dramite u vezi onoga što partner ne može trenutno da vam ispuni.
ZDRAVLJE: Solidno, danas.

VAGA
POSAO: Nije sve u tako lošem raspoloženju što se vaših ličnih finansija tiče koliko ćete morati mnogo više da sarađujete sa svojim poslovnim saradnicima u narednom periodu.
LJUBAV: Isuviše razmišljate o jednoj osobi koja vam je povremeno okretala leđa. Nije loša ideja da sa tim prekinete.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

ŠKORPIJA
POSAO: Isuviše ste iskusni na polju posla što se tiče segmenta gdje se mnogo više dajete trenutno. Ne pokušavajte još uvijek nešto posebno da mijenjate.
LJUBAV: Ponašate se dovoljno odgovorno i ne želite nikoga da povrijedite. Isuviše ste dobro raspoloženi da vam neće pasti na pamet prevara, makar pogledom.
ZDRAVLJE: Problemi sa kostima.

STRIJELAC
POSAO: Ukoliko sarađujete sa partnerom iz inostranstva, pokušajte da se otvoreno postavite pred poslovnim problemima koje imate i da počnete zajedno da ih rješavate.
LJUBAV: U polju braka se očekuju povremeni naleti bijesa partnera pa se suzdržavajte u takvim situacijama od negativnih izliva emocija.
ZDRAVLJE: Poslušajte svoje srce.

JARAC
POSAO: Poboljšavate svoje radne sposobnosti. Ovo naročito važi za osobe rođene u trećoj dekadi vašeg znaka.
LJUBAV: Mlađi predstavnoci će pokušati mnogo toga da dobiju kroz kompromise i dogovore. Ne pokazujete naglost skoro nikada i to je vaše tajno oružje.
ZDRAVLJE: Pojačavajte ishranu bogatu proteinima.

VODOLIJA
POSAO: Pokazali ste veću spremnost od ostalih kolega za nešto više poslovnih aranžmana i počinjete u skorije vrijeme da radite već nešto jako korisno za sebe.

LJUBAV: Pojačavate ljubomoru i to vas povremeno emotivno kida. Volite poneku emociju i da sakrijete od očiju javnosti pa odajete utisak tajanstvene osobe.
ZDRAVLJE: Ne pokazujete umor.

RIBE
POSAO: Volite da se angažujete na dodatnim radnim zadacima, jer smatrate da nemate dovoljno novca od onoga što ste od ranije radili.
LJUBAV: Ništa novo se ne očekuje na vašem polju emocija sve dok vi ne uvidite da nešto sami treba da preduzmete.
ZDRAVLJE: Nesanica.