Dnevni horoskop za 20. april 2022.

Ovan

Dobijate odličnu ideju za posao, ali će partner biti ključan u njenoj realizaciji. Dobro pazite ako planirate neko ulaganje u nekretnine ili životni prostor, danas nije dan za to. Predveče “ugrabite” priliku da vježbate, to će vam dati dodatnu energiju.

Bik

Dan na poslu proći će vam u znaku pomoći nekoj osobi koja je manje sposobna od vas, i biće vam vrlo zahvalna na tome. Računajte da vam duguje uslugu. U ljubavi, sve je mirno i zadovoljni ste. Kada su finansije u pitanju, moguć je dobitak.

Blizanci

Ako danas imate važan sastanak, potrudite se da zablistate, mnogo toga zavisi od njega! Dnevni horoskop Blizancima koji nisu u vezi predviđa zanimljivo novo poznanstvo. Pazite šta jedete, mogući su stomačni problemi.

Rak

Imaćete puno posla danas, i budite oprezni ako vaš posao podrazumijeva putovanje. U ljubavi, partner je zamišljen i kao da je odsutan, a to vam unosi nelagodu. Najbolji period dana biće vam veče, tada ćete biti najopušteniji.

Lav

Odličan period za vrijedne Lavove, dnevni horoskop predviđa veliki uspjeh na poslu, ali biće potreban trud. Vaš takmičarski duh dolazi do izražaja! Kada je zdravlje u pitanju, okrenite se prirodnim preparatima kao što su čajevi za probleme sa varenjem koji vas muče.

Djevica

Od vas će danas zavisiti motivacija neke osobe koja nikako da se “pronađe” na poslu. Iskoristite svoje iskustvo i uticaj da joj olakšate period koji doživljava teško, to će i vas ispuniti. U ljubavi, partner vam nedostaje, osjećate udaljenost koja može biti fizička, ali može biti i emotivna.

Vaga

Dobar dan za kraće putovanje, čeznete za avanturom i provodom i iskoristite priliku ako se ukaže. U ljubavi, pazite da ne obećate nešto što ne možete da ispunite. Dobijate i zanimljiv poziv za druženje od kog mnogo očekujete.

Škorpija

Povlačite važan potez na poslu, dnevni horoskop vam predviđa rizik koji će vam se višestruko isplatiti. Ako tražite novi stan, i razgledate ponude, zvijezde vam danas predviđaju uspjeh u tom poduhvatu. U ljubavi, pripazite da vaša iskrenost ne napravi neprijatnu situaciju.

Strijelac

Moraćete pametno da pristupite nekom problemu na poslu, jer će njegovo rješenje zavisiti od vašeg odnosa sa važnom osobom. Ako je bilo nesuglasica, odmah ih ispeglajte da biste mogli da napredujete. Vrlo ste romantični danas, isplanirajte lijepo veče sa partnerom.

Jarac

Dnevni horoskop vam predviđa dobar period za novac, ako imate prostora za odvajanje neke svote, odmah to uradite. Slijede vam veći troškovi, ali i ostvarenje nekog sna ili želje koji zahtijevaju finansijsko ulaganje. Ako niste u vezi, dobar je dan da nekoga pozovete na dejt!

Vodolija

Niste baš raspoloženi za posao danas, osjećate se kao da niste dovoljno sposobni za stvari koje inače umijete da radite. Fali vam energija, i moraćete da se oslonite na unutrašnju snagu kako biste “pregurali” dan. Zato popodne idite u provod, vidite se s prijateljima, i odmah će vam biti bolje.

Ribe

Uspjeh će, navodi dnevni horoskop, za Ribe zavisiti od toga koliko analitično mogu da pristupe nekom problemu. Ne srljajte i ne puštajte da vas vodi srce, već prednost dajte razumu, bilo da je problem poslovne ili ljubavne prirode. Moguća je nesuglasica s članom porodice oko neke potpuno trivijalne stvari.