Dnevni horoskop za 2. oktobar 2022.

OVAN
Jako ste kreativni i smišljate neobične načine rješavanja poslovnih problema. Imate naglašenu potrebu za bliskošću sa partnerkom i insistirate da veza bude intenzivnog tipa. Glava je osjetljiva tako da može doći do glavobolje.

BIK
Imate prilično odgovoran, ozbiljan i detaljan pristup poslu. Nijedna sitnica ne može da vam promakne. Partnerka je nervozna, a vi imate utisak da želi da se istrese na vama. Očekuje vas prolazna nervoza na poslu.

BLIZANCI
Osjećate se neuspješno. Štagod da pokušate, imate utisak da se posao ne pomjera sa iste tačke. Mijenjate odnos prema partnerki. Počinjete nepotrebno da je analizirate. Fizički niste loše, ali ste psihološki potonuli.

RAK
Dobijate novu poslovnu ponudu. U poslovnom smislu je odlična, ali u finansijskom nezadovoljavajuća. Nezadovoljni ste emotivnom sferom i nemogućnošću da upoznate nekog zanimljivog. Zdravlje je solidno.

LAV
Uporno pokušavate da postignete postavljene ciljeve. Prepreka ima previše i neke planove nećete moći da ostvarite. Povoljan dan za novo poznanstvo koje zbog obostrane pasivnosti neće moći da se razvije. Osjećate se dobro.

DJEVICA
Imate lošu komunikaciju sa kolegama. Jedva se uzdržavate da ne planete i kažete otvoreno šta mislite o njima. U emotivnom ste isčekivanju novih dešavanja. Raspoloženje vam je promjenljivo, pa ste teški sami sebi.

VAGA
Ukoliko ste privatnik, razmišljate o proširenju poslovnog tima. Imate određenu osobu na umu. Otkazujete sastanak partneru, jer se ne osjećate dobro. Partner se brine. Neraspoloženi ste i ne želite takvi među ljude.

ŠKORPIJA
Posao je u zastoju i imate utisak da baš ništa ne možete da uradite po tom pitanju. Povoljan je dan za susret sa partnerkom. Ona vas razumije i podržava i imate utisak da bez nje ne možete. Osjetljive su kosti, naročito koljena.

STRIJELAC
Uživate u poslu. Puni ste pozitivne energije, samouvjereni i djeluje da postižete uspjeh sa lakoćom iako u suštini ulažete puno rada. Ukoliko ste u braku, očekuje vas ozbiljan razgovor sa partnerkom. Zdravlje je stabilno.

JARAC
Dobijate novu poslovnu ponudu koja vam ne odgovara u finansijskom smislu. Bez ikakve dileme je odbijate. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo preko posla. Grlo je prilično osjetljivo.

VODOLIJA
Ukoliko ste privatnik raspitujete se šta je sve potrebno od papira da bi tražili kredit. Emotivna sfera vas uopšte ne zanima. Kada je zdravlje u pitanju pripazite na glavu. Moguća je glavobolja ili problemi sa sinusima.

RIBE
Odlični ste na polju komunikacije. Ostavljate utisak kulturne, tolerantne i inteligentne osobe i sve postižete na miran način. Nezadovoljni ste ponašanjem partnera koje varira od hladnoće do nervoze. Zdravlje je odlično.