Dnevni horoskop za 2. juni 2018: Bik u neprijatnostima zbog dugovanja, Djevica u haosu, Vodolija daje sve za ljubav i impresiju…

Danas je subota, 2. juni/lipanj 2018. godine. Evo šta su predvidjele zvijezde sdvakom horoskopskom znaku: Ovan obnavlja novšu avanturu sa osobom iz inostranstva, Blizancima je danas sreća saveznik, Rak ne poštuje rokove, uspješan dan za Lava, Vage imaju važan razgovor sa starijom osobom, od Škorpije će neko tražiti novac u zajam, Strijelac bi mogao burno i emotivno reagovati, Jarac nesiguran u sebe, a Ribe se rasipnički ponašaju
OVAN
POSAO: Shvatili ste gdje su granice vaših mogućnosti, šta je moguće, a šta nije. Postoji mogućnost da obnovite staru poslovnu saradnju.
LJUBAV: Moguće da ostvarite neku vezu na daljinu. Rodit će se ljubav preko društvenih mreža…Ako ste imali avanturu sa osobom iz inostranstva, danas bi se mogao obnoviti kontakt.
ZDRAVLJE: Sve u najboljem redu.

BIK
POSAO: Moguće su manje neprijatnosti i to zbog finansijskih dugovanja. Pripremite se za veoma nezgodne razgovore.
LJUBAV: Dobro se osjećate u porordičnom okruženju. Pred vama je izlet i lijepo provedeni vikend u krugu voljene osobe. Partner priprema prokatno iznenađenje.
ZDRAVLJE: Ženski pripadnici ovog znaka mogli bi imati problema sa hormonima.

BLIZANCI
POSAO: Nije baš povoljno vrijeme za bilo kakav posao. Ipak, vi istrajavate u svojim namjerama…Odlučni ste i nikakve prepreke vam neće stati na put. Poslužit će vas i sreća.
LJUBAV: Pred vama će se pojaviti neko veoma zanimljiv, pri tome i mlađa je osoba od vas, a u znaku je Strijelca ili Vodolije. Kao da ćete se zaljubiti
ZDRAVLJE: Moguće glavobolje.

RAK
POSAO: Vi kasnite, a rokovi čvrsti. Danas nećete dizati glavu da bi sačuvali poslovni imidž.
LJUBAV: Moguće je da vaš partner ima manjih zdravstvenih problema. Slobonim Rakovima večeras lud i nezaboravan provod.
ZDRAVLJE: Puni ste energije, pucate od zdravlje.

LAV
POSAO: Dobar dan za Lava. Uspjet ćete sa lakoćom da većinu poslovnih aktivnosti privedete kraju kako bi ste se već popodne opustili i uživali do ponedjeljka. Stiže ponuda za veoma zanimljiv aranžman.
LJUBAV: U braku stabilnost I dobri odnosi sa djecom. Slobodni Lavovi se mogu zaljubiti…
ZDRAVLJE: Više fizičke, sportske ili relaks aktivnosti ne bi vam škodilo.

DJEVICA
POSAO; Imate osjećaj da je oko vas haos. Čak su i finansije problematične, kasni novac koji vam je silno potreban. Dan ćete provesti u sređivanju dokumentacije i iščekivanju povoljnijih vijesti.
LJUBAV: Za one u braku mogući manji problem u vezi porodičnih odnosa. Majka vas opterećuje. Slobodne Djevice nisu raspoložene ni za šta. .
ZDRAVLJE: Slaba koncentracija, nervoza…

VAGA
POSAO: Važan razgovor sa starijom osobom mogao bi vas povesi do uspjeha, a nezaposlene do zaposlenja. Imajte strpljenja i ne budite previse sum,njičavi.
LJUBAV: Jedva čekate veče da se opustite uz voljenu osobu. Bićete zadovoljni i uistinu uživati ovog vikenda. Ako ste slobodni onda ćete prihvatiti neku ponudu za piće ili večeru.
ZDRAVLJE: Bez većih problema.

ŠKORPIJA
POSAO: Moguće je da će neko od vas tražiti novac u zajam. Dobro izvagajte da li treba dati novac, da kasnije ne bi žalili…
LJUBAV: Ako se adekvatno postavite riješit ćete problem sa voljenom osobom, a iskrica je dovoljna da buknu nesporazumi i svađe.
ZDRAVLJE: Malo ste bezvoljni, a puno nervozni. STRELAC

STRIJELAC
POSAO: Preozbiljno shvatate trenutne probleme. Nemojte da reagujete pod nabojem emocija, nego sačekajte da se slegne prašina. Jutro je pametnije od večeri.
LJUBAV: Želite da budete sa voljenom osobom, ali možda to ona ne zna da vi gajite prema njoj emocije.
ZDRAVLJE: Virusne infekcije i upalni procesi.

JARAC
POSAO: Brojite svaku paru koju imate i detaljno planirate šta ćete dalje. Na poslu bez većih promjena i stagnacija.
LJUBAV: Malo ste nesigurni u sebe, partnera pa i u cijeli svijet. Nećete to pokazati, ali vam treba ljubavi i topline više nego inače.
ZDRAVLJE: Napetost i nesanica.

VODOLIJA
POSAO: Možete dovršiti neki dogovor od ranije. Ostanite optimistični i stvari će vam tokom dana ići u prilog
LJUBAV: Rado ćete potrošiti mnogo novca da impresionirate voljenu osobu. Potrebno je više od toga ljubav i požrtvovanost. Pustite poklone
ZDRAVLJE: Danas možete donijeti odluku da promijenite neku lošu naviku
Krećite se više! Jačate vitalnost.

RIBA
POSAO: Velikodušno dajete iako i vi nemate. Budite racionalniji pri trošenju, iako želite da ostavite utisak
LJUBAV: Veoma ste emotivni i vaša potreba za sigurnošću može malo da guši partnera. Ako ste slobodni večeras se možete upustiti u neku avanturu.
ZDRAVLJE: Ne osjećate se baš najbolje