Dnevni horoskop za 2. juli 2022.

OVAN
Ako ostanete dovoljno skoncentrisani i posvećeni poslu uspjećete da dogurate daleko na ovom polju. Slijedi vam zbližavanje sa osobom koja vam se dopada. Povoljan vam je dan za početak nove veze. Izbjegavajte naprezanje danas.

BIK
Ako budete bili pretjerano pasivni na poslovnom polju, moguće je da ćete propustiti svoju priliku za napredovanje. Moguće je da ste nesvjesno partnera doveli u zabludu i da sada imate neke probleme sa njim. Potreban vam je odmor.

BLIZANCI
Nemojte previše da se opterećujete na poslu danas. Moguće je da stvari nisu takve kakve vam izgledaju. Potrudite se da sa voljenom osobom ostvarite iskrenu komunikaciju i da joj pokažete razumijevanje. Zdravlje je dobro.

RAK
Pred vama je veoma dobra faza za posao. Možete da očekujete ostvarenje novih dogovora. Moguć je početak ljubavne veze u kojoj ćete imati duboka i iskrena osjećanja prema partneru. Povoljan je period za oporavak.

LAV
Pred vama je period u kojem ćete imati manje komplikacije na poslovnom polju. Ako budete preuzeli inicijativu uspjećete da ostvarite intimniji odnos sa osobom koja vam se dopada. Mogući su problemi sa sinusima.

DJEVICA
Posao vam ide od ruke i zadovoljni ste svojim učinkom. Možete da očekujete povoljan period za ovo polje. Neophodno je da promijenite pristup u komunikaciji sa partnerom ako želite da vaša veza napreduje. Skloni ste depresiji.

VAGA
Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite svoje ciljeve. Važno je da njegujete svoje ambicije. Potrudite se da sa voljenom osobom dođete do kompromisnih rješenja u vezi pitanja koja vas muče. Čuvajte se u saobraćaju.

ŠKORPIJA
Konstantno ste napeti i to se negativno odražava na vaše polje posla. Povedite računa o svojim odlukama. Spremni ste da voljenoj osobi pokažete da sa njom želite da gradite nešto ozbiljnije u budućnosti. Nađite više vremena za san.

STRIJELAC
Možete da očekujete da ćete danas imati priliku da pravite neke nove odluke na polju posla. Maštate o osobi koja vam se dopadam ali osjećate da niste spremni još da ka njoj napravite prvi korak. Moguća je glavobolja.

JARAC
Nemojte mnogo da trošite novac u narednom periodum jer biste mogli da imate neke finansijske probleme. Dvoumite se po pitanju novih odluka na ljubavnom polju. Partner vam uliva nepovjerenje. Osjetljiv nervni sistem.

VODOLIJA
Pred vama je period u kojem ćete biti posvećeni svojim obavezama i ambicijama. Spontano ćete ostvariti poznanstvo sa osobom koja vam na duže staze može biti veoma važna. Ukočenost u predjelu vrata.

RIBE
Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni kada je u pitanju vaš posao danas. Moguće je da voljena osoba pokazuje da nije spremna da pravi veće planove za budućnost sa vama. Manji problemi sa cirkulacijom.